Zobrazit normální verzi : RailyCz (jiny hrac) --> cassius
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 198196)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '114062'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < RailyCz >
[AMXBANS] Tvuj nick: [Fnatic].[R]ailyCZ
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1641144904
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1641144904
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 85.207.18.49
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.70.98.68
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < cassius >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 4 (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Poznamka:
Omlouvam se za WH jsem si vedom sve chyby uz pouzivat tyto hacky nebudu....Omlouvam se....Prosim o unban je to jedine me csko...Dekuji Raily
anakin_pok
29-10-16, 19:37
Vítejte na herním portálu csko.cz,
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte.
Pokud si pořídíte originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.
Vítejte na herním portálu csko.cz,
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte.
Pokud si pořídíte originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.
a mužu se teda teď připojit na server ?...
a mužu se teda teď připojit na server ?...
Až, keď si zabezpečíš CS na steame. Alebo môžeš počkať rok kým ban nevyprší.
Až, keď si zabezpečíš CS na steame. Alebo môžeš počkať rok kým ban nevyprší.
Ale já už to mám zabezpečený
anakin_pok
29-10-16, 21:53
Pokud máš steam, tak se připojíš hned, nemusíš čekat rok.
Pokud máš steam, tak se připojíš hned, nemusíš čekat rok.
Prosím moc prosím už nikdy nebudu hackovat moc vás prosím chci si zahrát :( .... dejte mi poslední šanci moc prosím...:sad:
anakin_pok
29-10-16, 22:35
Bohužel poslední šance už byla, unban nedostaneš, to by si pak mohli požádat všichni.
Bohužel poslední šance už byla, unban nedostaneš, to by si pak mohli požádat všichni.
Prosím, měj slitování jsem slušný kluk....na vašem portálu se mi hraje nejlépe
Dáme ti unban a můžeme to tu zabalit ne ?
Dáme ti unban a můžeme to tu zabalit ne ?
jo moc děkuji ste super moc a moc super :happy:
jo moc děkuji ste super moc a moc super :happy:
Tys to asi nepochopil, žádný unban nedostaneš. Tvou poslední šancí je originální hra na steamu. Avšak za tvou omluvu a přiznání bych byl tak za půl roku klidně i pro unban na ns.
Tys to asi nepochopil, žádný unban nedostaneš. Tvou poslední šancí je originální hra na steamu. Avšak za tvou omluvu a přiznání bych byl tak za půl roku klidně i pro unban na ns.
Díky za ochotu.... :/ :(
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.