ZiC0
03-11-16, 20:45
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 201125)
[AMXBANS] Mas 23 hodin, 52 minut a 10 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'nk'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < ZiC0^| >
[AMXBANS] Tvuj nick: ZiC0^|
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:2429051
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:2429051
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.103.112.238
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.112.238
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Terezka >
[AMXBANS] Server: csko.cz | BaseBuilder XP 2 (bb_castle)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Poznamka:
[indent] Dobry vecer, chcel by som strucnu a jasnu odpoved co som urobil zle na BB servery. Moja veta bola Vanish prosimta pln mi. Nevidel som tam dovod dat ban ako osobe mne. To ze on dostal ban za blokovanie hráčov chápem. To NK mám chápať ako no kill? Zabíjal som všetko čo mi vošlo do kempu,vrátane Vanisha. http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=201124 a toto má byť čo ? aká dohoda NO KILL ?:D bolo tam niečo také spomenuté ? ubral mi HP zo 160 na 38 nevidím tam dôvod k banu až na ten block spoluhráčov. Týmto chcem požiadať o UNBAN aj na základe toho že nemám žiaden dôkaz. /malo by tam byť HLTV/.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 201125)
[AMXBANS] Mas 23 hodin, 52 minut a 10 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'nk'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < ZiC0^| >
[AMXBANS] Tvuj nick: ZiC0^|
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:2429051
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:2429051
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.103.112.238
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.103.112.238
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Terezka >
[AMXBANS] Server: csko.cz | BaseBuilder XP 2 (bb_castle)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Poznamka:
[indent] Dobry vecer, chcel by som strucnu a jasnu odpoved co som urobil zle na BB servery. Moja veta bola Vanish prosimta pln mi. Nevidel som tam dovod dat ban ako osobe mne. To ze on dostal ban za blokovanie hráčov chápem. To NK mám chápať ako no kill? Zabíjal som všetko čo mi vošlo do kempu,vrátane Vanisha. http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=201124 a toto má byť čo ? aká dohoda NO KILL ?:D bolo tam niečo také spomenuté ? ubral mi HP zo 160 na 38 nevidím tam dôvod k banu až na ten block spoluhráčov. Týmto chcem požiadať o UNBAN aj na základe toho že nemám žiaden dôkaz. /malo by tam byť HLTV/.