Zobrazit normální verzi : [17.12.2016] Knife turnaj 2v2 - Diskuze
Servery, demá,protesty,otázky,návrhy, alebo nejaké nejasnosti pište do tohto threadu.
Někdo kdo by šel ? :D :) Pište do zpráv díky :)
Zdravím, chcel by som navrhnúť aby sa hralo systémom každý s každým. Ako to bolo na doesovom Vianočnom knife 3v3 turnaji.
Pokiaľ by sa prihlásilo menej ako 16 tímov, tak by boli tímy rozdelené do 3 skupín. V každej skupine by hral každý s každým a postúpili by z každej skupiny 2 tímy. Takže by postúpilo 6 tímov. Tie by hrali tiež systémom každý s každý a tím s najviac výhrami by vyhral celý turnaj. Pokiaľ by sa prihlásilo 16 a viac tímov, tak by som to rozdelil do 4 skupín a z každej by postúpili 2 tímy. Takže celkovo by postúpilo 8 tímov a následne by tie proti sebe hrali systémom každý s každým. Podľa mňa je tento systém lepšie riešenie. Pretože pri tomto systéme môže v turnaji nastať situácia, že favoriti sa proti sebe stretnú už v prvom kole a ďalšie kola už nebudú tak zaujímavé.
Pokiaľ by niekoho zaujímalo ako to vyzeralo na už spomínanom doesovom turnaji, tak Vám sem hodím odkaz: http://csko.cz/forum/showthread.php?34145-20-12-V%E1no%26%23269%3Bn%ED-knife-turnaj-3v3&highlight=knife+turnaj
Serus, ak sa nazbiera viac hráčov že chcú tabuľky tak neni problem, sice to bude na dlhsie, ale tak knife turnaj len tak nebýva. Uvidíme podla situacie teamov a podla toho, či zohnám dostatok serverov u kotla atd. Ale ako som hovoril, tak kludne, cez turnaj sa tomu venujem ja, takze pisat to má kto. :)
Tak najlepšie by bolo keby sa na každý zápas dal jeden server na skupinovú časť. Potom by sa tie servery len presunuli pre tímy, ktoré postúpili. S tým, že tie servery by boli tak nastavené, že by sa nevypínali po 5 minútach.
Áno áno, tie servery vybavim u kotla. Dohodnem sa so saidom teda. :)
Zdravím, chcel by som len navrhnúť a opýtať sa, či by ten turnaj nebol pre viac ako 16 tímov. Pretože v konečnom dôsledku je to jedno, či sa do 4 skupín rozdelia 16 tímov alebo 20. Pretože vidím, že je o turnaj záujem a už teraz je prihlásených 15 tímov. Viem o ďalších minimálne 4 tímoch, ktoré sa chcú ešte prihlásiť ale nejak asi nesledujú forum a nevedia že maximálny počet je 16 tímov. Už keď je ten knife turnaj raz za rok, tak by bola škoda keby si tam nezahral každý kto chce :)
Ja souhlasim s bustedem kdyby to fakt slo byli by jsme radi..
Zmenené na minimálne 16 teamov a maximálne 32. Ak máte ešte nejaké pripomienky kľudne píšte. :)
Zmenené na minimálne 16 teamov a maximálne 32. Ak máte ešte nejaké pripomienky kľudne píšte. :)
Takze udelat misto pro 4 teamy proste neudelas ?
ako že by nie? je minimálne 16 a maximálne 32 teamov. To znamená, že koľko sa prihlási, toľko ich bude aj hrať. Ale ako vidím, niekto to tu nepochopil..
ako že by nie? je minimálne 16 a maximálne 32 teamov. To znamená, že koľko sa prihlási, toľko ich bude aj hrať. Ale ako vidím, niekto to tu nepochopil..
Joj boha sorry tak jsem se vyjebal..
Zdravím, chcem sa ešte opýtať, koľko tímov postupuje z každej skupiny do ďalšieho kola? Pokiaľ to je niekde napísané, tak som si to nevšimol.
Zdravím, chcem sa ešte opýtať, koľko tímov postupuje z každej skupiny do ďalšieho kola? Pokiaľ to je niekde napísané, tak som si to nevšimol.
2 tímy
Ahoj, postupujú 2 z každej skupiny. To som chcel doeditovať k tým tabuľkám, no zajtra to do turnaju doeditujem všetko čo mi tam chýba.
Já i vesmírek děkujeme za tento 4Fun zápas:)
Dobrý turnaj, +1 Baxo! :)
Dobré zorganizovaný turnaj, len ma sere to, že polka prihlásených tímov ani neprišla. Ale každopádne ďakujem za turnaj :-)
Dík za turnaj, 5 miesto na to,že to nehrávam :D cg víťazom
Ďakujem..:) no mal som čo robiť no.. :D
E/ medaile budu hned.
lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.