Zobrazit normální verzi : admin- mluvení BAN
fanda23123
19-11-16, 18:39
dobrý den, dnes jsem hrál na jb 6 byl tam admin nakládaná okurka a já simonoval admin byl vězen (terorista) a dal hvd a začel mluvit a říkal (KDO PROMLUVÍ TAK BAN!!!) jako není možné aby admin řikal kdo promluví tak ban jsme demokratický stát ! :D a můžeme přece mluvit prosím o vyřešešení.
PS: kdo řekne slovo jako já byl simon a on tam dával vdčka
promluvíš ban :DDDDDDD
A dostal si ban? Pokud ne tak bys to neměl řešit, pokud ano tak si měl někde nějakou chybu a říkal si to co si neměl.
Okurka je admin, kterej není mentalně zaostalý takže to buď myslel jako sranda a nebo ho něco očividně "sralo"
fanda23123
19-11-16, 21:47
ano ale kicknul mě a dával "vdéčka" jako tohle by se mělo řešit
Nakladana Okurka
19-11-16, 23:56
Ty ses fakt hloupej. Místo toho aby jsi byl rád, zes dostal jen kick, přišel sis stěžovat a ještě lžeš.
Přišel jsem na server, kde byl strašně velkej bordel, u CT byli hráči s nickem "playe103" a jim podobný. Padli nějaký FKs tak jsem dal HVD.
V tu dobu jsem potřeboval zkontrolovat ty miky, ale ty a další jste tam rvali jak postižení. Tak jsem napsal nebo řekl, že kdo bude mluvit dostane ban. A ty jsi začal schválně provokovat. Mluvil jsi a rval jsi dal, potřeboval jsem to zkontrolovat tak jsi dostal kick.
Tot vše, příště ti dám rovnou ban.
Na toto si daj do budúcna pozor. Admin situáciu poriešil pre teba ešte priaznivo, nabudúce to tak už nemusí byť a môže prísť aj ban.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.