Zobrazit normální verzi : Fake detektiv
Rád bych aby se smazal ten fake detektiv, je to chujovina... dle mého, nějak mi to nesedne.
Buďto odsraňte a nebo to dejte aspon za 3 kredity...
E: Buď opravit a nebo odstranit na obou serverech, ne to na jednom nechavát
Rád bych aby se smazal ten fake detektiv, je to chujovina... dle mého, nějak mi to nesedne.
Na 110% súhlasím zo seabim nejde to vôbec poznať ... Aj keď ten fake Detektiv niekoho zabije tak si človek nie je na 100% istý že to je fake detektiv a nezabije ho lebo nechce mať mínusovú karmu...
Ako som povedal súhlasím aby sa to odstránilo.
Nesouhlasím, mělo by se to nechat a dat za více bodů npř za 4.
E: Nebo to nechat na jednom ze serverů.. jeden bude mít to druhý to... je nudné když tam sou furt samé mapy a itemy.
The Frisco
27-11-16, 19:32
Problém je hlavně v mapách. Mapy se tam točí pokud vím 4 a to navíc takové, které jsou v základním balíčku map.
čau, fake detektiv je hloupost, rád bych viděl spíš item awp pro traitory
Já bych fake detektiva nechal, ale minimálně zdvojnásobil cenu. AWP není podle mě potřeba máš knife, to je podobné. A to wipo by bylo hodně op, leda že by měl 1 náboj v zásobníku.
Ten fake detektiv by mohl být za ty 4 kredity. + je to už omezene na 1fake na kolo
Ahojte,
nesúhlasím s tým fake detektívom. Znižuje to úroveň módu. Súhlasím so Seabim a s Dumbassom, malo by sa to odstrániť z oboch serverov.
Proto byl doted vypnuty. Taky mi to prijde jako blbost.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.