Zobrazit normální verzi : Bug
TheRockO.o
29-11-16, 22:22
Dnes sa mi stala zaujímavá vec bol som na servery bola mapa el... (neviem názov) a hral som za detektíva. Hra išla normálne ako vždy hľadanie mŕtvol atď... Ale keď sme dospeli do stavu že som mal asi okolo seba 4 zelených a nikto z nich nebol zrádca tak sme začali hľadať v skupinkách po mape zrádcu to jedno kolo trvalo asi 5-7min a po uplynutí toho času začalo nové kolo a hráči písali že sme boli iba my a nikto iný. A prešli sme každé zákutia na tej mape na 100%.
2. Asi o 2 neskôr sa mi stalo že som sa pripojil na server a nemal som cross zo začiatku sa hýbať nedalo a ani prehadzovať zbrane,nabíjať.
Killer Bee
29-11-16, 22:31
Ten první bug jsem taky zažil. Zbyl jeden detektiv a 4 poslední hráči a všichni označení tak jsem ze srandy zabil jednoho označeného a skončilo kolo že vyhráli nevinný.
K druhýmu problému s crossem - stačí se reconectnout a hotovo. Stává se to některým též.
Dalsi je ten, ze se připojíte na server a po začátku kola mate 0 karmy
Ten cross se nenačte každému 20+ napojenému hráči na mapách de_eldorado a de_westwood (zkoušel jsem). Nejspíš to bude tím, že mapy jsou tvořené pro 20 lidí max. Ten bug s těma hráčema jsem ještě nezažil. O té 0 karmě jsem psal už kotlovi, ale ani on neví čím to je, možná bugy, možná některým z pluginů, kdo ví.
Mňa trápi ako často to padá a aky vplyv to má na počet hráčov. Bolo tam na oboch serveroch 23 a 17 ľudí. Obe potom padli všetci išli na 1 kde ostalo 14 hračov a ked to zase padlo hralo tam len 7.
Haleluah ,ano často to padá,ten cross a další blbosti někdy musíte vypnout úplně csko a znovu zapnout,reconnect někdy nefakčí
Jinak když je poslední zradce a par nevinnych + dozorce, zrádce položí někde bombu ,oni zrádce zabijou tak to chvilku jeste hraje bez zrádců a až pak naskočí další kolo .
Ten cross se nenačte každému 20+ napojenému hráči na mapách de_eldorado a de_westwood (zkoušel jsem). Nejspíš to bude tím, že mapy jsou tvořené pro 20 lidí max. Ten bug s těma hráčema jsem ještě nezažil. O té 0 karmě jsem psal už kotlovi, ale ani on neví čím to je, možná bugy, možná některým z pluginů, kdo ví.
Zažil jsem i na office + italy.
kopr kotel psal že je to tím ,že vytvořili špatné spawny a prostě nekomu to udělá že se nemože hýbat a nejde cross,přehazování zbraní ,je to na všech mapách
Dnes jsem opravil asi 20 chyb, ktere mohly zpusobovat pad serveru. Jeste je tam dost, ktere zpusobuji bugy se spawnem apod.
Tak 2 hodiny nepadl ani jeden server, tak je to celkem ok. Jeste tam je bug, ze jsou 2 hraci v jednom. To je asi bugnute mrtve telo, ktere ma lezet na zemi.
Moje subjektivní nápady:
1) Omezit počet hráčů jen na 20, aby se nebugovaly croosy.
2) Vytvořit třetí server, protože již nyní ty 2 bývají dosti plné a je někdy problém se přihlásit.
3) Po přihlášení na server se zobrazí základní princip hry, ale osobně bych tam dal ještě základní pravidla, přímo pro TTT.
Například:
- zákaz bezdůvodného hitování hráčů
- zákaz fragování spoluhráčů (zrovna tohle mě vytáčí nejvíc, když zrádce zabíjí zrádce nebo detektiv zabíjí detektivy)
- zákaz zneužívání mikrofonu (někteří jsou schopni do toho mlet celou mapu takové kraviny, které absolutně nesouvisí s hrou)
Ty pravidla tam jsou.
Je zakázáno úmyslně a bezdůvodně hitovat a zabíjet ostatní hráče.
Je zakázáno prozrazovat polohu a profesi jiného hráče.
Je zakázáno spamovat voice chat.
Zrádci mají zakázáno se střílet mezi sebou, pokud nejsou předem domluveni.
3. server i pravidla tam jsou od včera. Omezení na 20 neřeší problém s crossem. To je bug v nějakém pluginu.
shootradar
01-01-17, 20:46
16x se reconnectnu na oba servery a vzdy bugnuty cross. Nechci nic říkat, ale už je to poněkud otravné.
Ono není zas tak jednoduché dojít na to, co to zapříčiňuje.
To není ,ale spravíš jednu chybu a hned se najde další :D,spravíš tu a najde se opět další ..
16x se reconnectnu na oba servery a vzdy bugnuty cross. Nechci nic říkat, ale už je to poněkud otravné.
Jinak to se mi stává taky často ,dobrej způsob je vypnout csko a zapnout ,pak už to odbugne
shootradar
01-01-17, 21:04
To jsem udělal, ale nepomohlo to, proto je to otravné. :D
To jsem udělal, ale nepomohlo to, proto je to otravné. :D
No jsem zapoměl dodat ,všiml jsem si toho že na TTT 1 když to mám buglé(cross,přehození zbraně,atd.)tak to nemám buglé na TTT2 a naopak.
Ono není zas tak jednoduché dojít na to, co to zapříčiňuje.
Hele tak zkuste třeba na pár hodin zhodit servery a udělat údržbu tam kde se to stává podívat se do výpisu konzole (jestli nějakou máte kde jsou vypsány dropy pluginu nebo chyby) myslím si že to většina ocení i když to chvíli nepoběžě ale zkusit najít příčinu takto
Nechcem zakladat novy topic tak to hodim sem.. Velmi vela krat sa mi deje ze na zaciatku kola ked sa mi hodi zbran FAMAS tak automaticky mam Burst-Fire mode a nejde mi pravym tlacitkom zmenit,deje sa to aj ked zoberem zbratn zo zeme tak automaticky je tam Burst a nie vzdy je to fajn...Ak by sa to niak dalo nastavit ze by som si to sam nastavoval :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.