Zobrazit normální verzi : WH - Dudlajs
STEAM_0:1:4644870 46.13.89.209
http://csko.cz/dema/upload/dir/dudlajs.dem
Podle mě je čistej, všechno bylo slyšet
No neviem neviem .. Celý čas hral a keď ma uvidel v specte išiel preš a dlho sa nevrátil .. a presne si mieril na tie zelené machule,podla mňa to dáko skrýval
Na takové malé mapě je strašně velká pravděpodobnost, že na někoho budeš mířit přes bedny. Počkáme než se podívá ještě někdo další.
edit: Ale zase je fakt, že jedno kolo neslyšel jednoho hráče vůbec a to dopal dost, ale pak zas další kolo už jo
Souhlasím s kashpim, vše bylo zřetelně slyšet. Navíc i kdyby něco měl, tak na týhle mapě se to dá docela blbě poznat, páč je malá a zvuky jsou přes celou mapu slyšet.
Edit: Mě zaujal jen jediný okamžik a to, jak tam najednou zamířil na ten pravý kontejner ještě předem než tam někoho mohl vidět. Jinak se mi zdála jeho hra normální. Na ban to rozhodně nestačí.
Tak potom nič len som si nebol istý
Však za to ti nikdo nevynadá, pořád lepší ho nahlásit, než aby to byl cheater a běhal tam s WH :)
Johny Pampeliska
14-02-12, 01:26
Dudlajs nic nemá :o) To bych chtěl vidět co bys říkál na to když hrál před 2 rokama co dával :D na tomhle nejde vidět ani prd na tom demu..... :o)
celé demo jsem viděl, zajímalo by mě, kde vidíš WH? můžeš mi to vyčasovat prosím? díky..zkus se někdy podívat na demo z PZ ligy 2v2 aim a budeš si myslet, že tam má každej...DUDLAJ"S" je čistý na 100%, aspoň na tomto demu :D
S timhle chtěj dělat admina...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.