Zobrazit normální verzi : chlapec
Only dust2
Som chlapec,a to vyjebane pravi STEAM_0:1:47781402 178.40.235.115 SK
http://csko.cz/dema/upload/dir/chlapec.dem
Doporučuji shlédnout akci v čase 13:03 a zpomalit na minimum. Hocha za krabicí nemohl vidět a ještě ten předstřel. No, nechám to na vás.
Keby si točil viac kol ako hrajem,zistil by si že furt robim predstrely hlavne pri krabiciach kde chodi najviac hráčov..
Možno sa len snazis zamaskovat wh..
Mne je 3 na 5 čo si kto myslí či mam WH..
Hral som už z biou,krispom,zeusom a nikto nič a ty tu zaj*beš že maskujem..
/sedly : Snaha sa cení,že chceš chytiť cheatera
Ze si hral s adminmi neznamena ze nemozes zapnut. Demo som nevidel, pisem len z mobilu takze viac uz posudit nemozem.
Dnes na classe si ma v kempe vydieroval tak som si myslel ze wh mas ale po naslednom spectovani som nic vazneho mevidel. Mozno wh nemas alebo ho dobre maskujes.
Jo,multi talent čavo na tuscanu tam vždy campi nejaky ct
A mohl bys mi vysvetlit Abey/ plant/ eronex proc tu oxidujes? Skoro kazdej te tu poslal uz nekam, tak odejdi.
STEAM_0:1:47781402><178.41.163.128> *DEAD*Kz l Abey : sedlak
Som chlapec,a to vyjebane pravi STEAM_0:1:47781402 178.40.235.115 Pokud vidim dynamicka?
Axaa :D:D steam neni moj je kupeny od spolužiaka,predtym som hral NS
Axaa :D:D steam neni moj je kupeny od spolužiaka,predtym som hral NS
Neco noveho, prosim.
Neviem,spytaj sa valdesa abo mata.
e/ Neviem čo tu riešiš pokial neni demo na ktorým je wh,tak si možeš $@!D ..
Jo,multi talent čavo na tuscanu tam vždy campi nejaky ct
Divne ze si to kazde kolo nedieroval...
Na deme je vidno predstrel v jednej situacii. Dalsia vtipna situacia je, ked polozia bombu a 2 T sa na teba nahrnu z Acka. Ty sa medzicasom pozries do steny na B a ked vidis, ze tam je plant (respektive T), tak tam utekas. Ale na ban to nestaci.
Chlapec alias Abey, banned na foru
Na servery mu nedávejte ban, já si ho pohlídám
Ted si ho hlidat muzes kdyz vypne...
Demo jsem neviděl a mrknu se až v pátek. Ale jestli je to Plant, tak bych mu napálil perma. Potom všem co tady předvedl.
Demo jsem neviděl a mrknu se až v pátek. Ale jestli je to Plant, tak bych mu napálil perma. Potom všem co tady předvedl.
http://csko.cz/forum/showthread.php?4902-Only-dust2&highlight=abey
Chlapec alias Abey, banned na foru
demo není dost průkazný, lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.