Zobrazit normální verzi : hráč D0ge|._.
server TTT1
demo:http://csko.cz/dema?UPD=HFsIIImy
IP:D0ge|._. VALVE_0:0:2083979933 159.253.235.122 CZ
Pre mňa je to moc krátke demo k zabanovaniu. Čo sa týka toho kopírovania, tak ak Human chce môže sa mu udeliť ban.
demo je dostačující,vždyt dal pěknou bhop osmičku jak nic a ještě ke konci skákal na místě jak držel furt mezerník.
+hráč Walater to může potvrdit ,hraje DR,jumpy a víte že ještě o práva na jumpy a byli jste všeci pro a navíc on to napsal do chatu že má bhop,tak jsem se kouknul a natočil to! :)
Chcu aby byl potrestán aspon na pár dní at ví! nemusí mít hned permu.
demo je dostačující,vždyt dal pěknou bhop osmičku jak nic a ještě ke konci skákal na místě jak držel furt mezerník.
+hráč Walater to může potvrdit ,hraje DR,jumpy a víte že ještě o práva na jumpy a byli jste všeci pro a navíc on to napsal do chatu že má bhop,tak jsem se kouknul a natočil to! :)
Chcu aby byl potrestán aspon na pár dní at ví! nemusí mít hned permu.
Zdar, vím že je ti můj příspěvek u prdele, ale tak..
"pěknou bhop osmičku" dá hráč, který má něco málo nahráno na bhop serveru jako nic. Takže heh.
Aby to nebylo jen ot:
Abhop nepoznám ale měl sem chuť se tady vyjádřit. resttL <3
tak co tu píšeš :D jen tak :D by ti měli bloknout účet radši :D a mimochodem bhop umí málo lidi a toten má prostě hack a kdo ví co ještě má :) wh podlě mě taky používá...
A když se k tomu neumí admini vyjádřit ,protože nepoznají auto-bhop tak to smažte nebo to dejte do archivu.
Uploaduj ještě jednou prosímtě to demo. Nemůžu ho už stáhnout.
Demo jsem omylem smazal,nedošlo mi to že už to nejde tady stahnout :( tak prosim o ARCHIV nebo SMAZANÍ.
díky
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.