Zobrazit normální verzi : Wh only dust
nick: damee
demo: http://csko.cz/dema?UPD=LPOkU8Kt
mě jo na jistotku šel ,dýl jsem nemohl natočit,protože jsem tam byl krátkou dobu a pak se odpojil
jinak vím že kratší dema moc nestačí tak se budu pokoušet o delší dema at tady furt nespamuju když se to pak nevyřeší,za to se omlouvám :)
Demo je neprehľadné a pre mňa taktiež nedostatočné. Keď točíš, tak stlač R a vypni si všetko okrem čiar, aby to bolo prehľadnejšie.
Zdá se mi, že tu nechceš nahlašovat hráče že by ti nějak "překáželi", ale protože máš steam, tak si tu "huntíš" hlášení, aby jsi někdy dostal práva. :doge: mám pravdu?
Pozor aby ti nepsal aby sis něco smazal. Jak mi psal abych si smazal podpis, o jeho "mocném příběhu a k banu za cheating" xDDDD
Aby to nebylo ot: Wh tam nevidím a myslím, že oči mám ještě dobré :-)
A kotlíčku: Neměl by jsi tolik sedět v tom spectatu :-) Třeba taky začít hrát a nebýt hodinu v spectu a huntit čítry. Stejně ti to k + nepřidá. :-)
Já si chcu zahrát tak to první chcu vyčistit a pak hraju :) ono totiž je docela naprd když tě skoro přes zed zabijí ,si nezahraješ.
jinak tam má každej 3 hráč wh :) umí to krýt dobře no :(
toto dejte do ARCHIVU !
Já si chcu zahrát tak to první chcu vyčistit a pak hraju :) ono totiž je docela naprd když tě skoro přes zed zabijí ,si nezahraješ.
jinak tam má každej 3 hráč wh :) umí to krýt dobře no :(
toto dejte do ARCHIVU !
Jasně jasně. Byl jsi ve spectu jednu celou mapu. Doufám že jsi zkontroloval i mě či Hella jak rozdal 4 hlavy deaglem a u mě "akce" s Kalachem. hh :-D
Navíc kápo.. Netuším proč si normálně nejdeš zahrát.. Stačí jen přece napsat skrze "!" a admina tam máš do pár sekund. ( Včera DajMen, bohužel fail z mé strany cuz sem soudil z jednoho fragu. )
Takže by ses mohl přestat vykecávat na "čištění" a jít si jen tak pro srandu zahrát. Celkem bych Tě chtěl vidět hrát. xD Jakejpak "skill" seš :-D ( Neříkám že jsem nejlepší, ale něco v té ruce je :-) )
nebyl jsem celou hodinu ve spectu ,behem hodiny jsem hral na jb a chodil na dust se podívat ,víc jsem si zahrál samozdřejmě ,nwm první hra co jsem hral tak jsem měl 28:6 score ,hraju dobře nejsem noobík :)nedám ti tu myšlenku :)
Odpovíš i mně? :-)
Tohle není sekce o diskuzi, pokud nejsi schopen něco pochopit i přesto, že jsi dostal trestné body, nebo napomenutí, tak tu nemáš co dělat.
Jako přehled o hráčích docela měl, ale je to pouze jedno kolo, které na ban nestačí. Takhle krátké dema jsou dobrá možná tak na jasný AB, ale WH moc ne. Zkus příště i postnout hltv a hlavně povypínej si to esp, opravdu je to nepřehledné.
Britny už točím jenom s line a box :) jinak krátké demo je proto ,protože se odpojil ,víc jsem toho nestihl natočit a jak ty píšeš měl dobrej přehled o hráčích :)
tak to dejte do archivu a příště delší skusím :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.