Zobrazit normální verzi : padání obrazu
Ahoj, teď sjem si to znovu přeinstaloval. Nainstaloval sjem od vás hru a pak ještě ten patch, že při zapnutí tam mám vaše pozadí a vaše servery. Ale vždycky ikdyž to spustim přes normálního klienta, tak se to zapne, ukáže se menu a za 2 sekundy mi to spadne na lištu. Takže to zase maximalizuju a za dvě sekundy se to zase minimalizuje. Už jsem zkoušel přejmenovat soubor, spustit přes správce a pořád nic :(
skus to pustit v nouzovym rezimu, jestli to nerusi nejakej jinej program.. Co vsechno mas pri CS zapnuty?
No teď jsem si nechal zaplou jen Mozillu a WMP s hudbou a dostal jsem se až na server a pak zase spadl obraz, tak jsem ho opět maximalizoval a po 2 sekundách opět spadl..
Dobre, skus to takhle.. Zmackni CTRL ALT DELETE, klikni na zalozku Procesy a najdi si tam hl.exe, klikni na nej pravym tlacitkem mysi a vyber nastavit prioritu, melo by tam byt nastaveno na normalne, tak to skus treba prekliknout na nadprumernou. Pokud ti to nepomuze, prozkousej vice priorit (vyssich).
bez tve odezvy to ale nepujde..
A nebo vypni přes procesy ostatní programi co zabirají hodne kB a ktery nepotřebujš
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.