Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o Admin Práva na BB ( BasebBuilder )

Spiritkoo
23-12-16, 12:34
Dobrý deň, volám sa Róbert mám 19 rokov, bývam v Leviciach ( okres Nitra ) moje záluby sú -> kickboxing, ps4 ( playstation4 ) a cs 1.6 a samozrejme ženy .. hrávam u vás na Kotelni už veľmi dlhú dobu ale aj s prestávkami, čo hrávam u vás je presne Zombie, a BaseBuilder to je moje asi hobby tak prejdeme k žiadosti

-> Steam mám vlastný zakupený už 2 alebo 3roky, nahraté hodiny mám 2019.
-> Steam ID : STEAM_0:0:298366
-> Hrávam u vás už rok aj pól .. aj s prestávkami
-> Mám čistý register u vás, na každom servery nemám žiadný ban.
-> Ešte som nehlásil nemám dôvod kedže hrám BB,Zombie a tam sa nič nedeje.

Prečo práve ja - Tak bol som už na viacerých portáloch Admin,Hl.Admin,Spolumajiteľ atd...
ale ešte u vás som sa nikdy nestal adminom, tak dúfam že to stále za pokus Dakujem aj za ano/nie :) s Pozdravom : Róbert

Koprakek
23-12-16, 12:40
Dodej STEAM ID.

Spiritkoo
23-12-16, 12:48
Prepáčte že som nedodal STEAM ID -> STEAM_0:0:298366

mirecc
23-12-16, 13:22
podľa všetkého si začal hrať od 20.12 (čiže pred 3 dňami), čerstvá registrácia na fórku, žiadne hlásenia na fórku

E: na starom účte máš jeden deň, takže 4 dni sry, proti

Spiritkoo
23-12-16, 13:27
Registrácia boli kvôli VIP. a další dôvod - Admini na BB nechodia :) jeden tam chodí nebudem menovať, ale príde a odíde.Preto žiadám..

Troppe
23-12-16, 14:48
Když se tam podle tebe nic neděje, tak na co je tam potřeba Admin? Tudíž jeden z důvodů proti jsou žádná hlášení.
Když je hlášení, tak tam dojdu. Že bych tam ale hrál pořád, bohužel. Nikoho nebaví hrát s full statama.
Nedávno jsi tu začal hrát. Proti.

Spiritkoo
23-12-16, 15:01
Však ved práve ty si tam skoro, nikdy neni tak ale mna by to bavilo, nejde o státy .. ide o to aspoň ísť do spec, písal som ti na steame čau si admin, a ignorácia.. práve boli problémy na servery. tak ja to nerieším ide o to že tam nikdy žiadný admin nie je.. chalani chytia build,a zablokojú zombie spawn čiže dalej sa nevieme dostať, také problémy sú a ty tam nikdy niesi.

Troppe
23-12-16, 15:22
Ani nevím, že tě mám na Steamu. Nepřidávám si random lidi.
Do spectu? A jenom sedět, dívat se do obrazovky, jak tam stavějí? Hh, clap clap. Nehraju tam, protože mám vše full. Téměř všichni odpojí ze Serveru, protože si nezahrajou. Já v podstatě taky ne.
Stačí napsat přes ! Adminům, nebo na ten Steam (pokud máš někoho přidaného).
Mysli si co chceš, ale jsou tam vhodnější kandidáti.

btw. http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=205380
Co nám k tomu můžeš říct?

Burak1
23-12-16, 16:41
To nepůjde, proti.

Samco
24-12-16, 11:35
Registrácia boli kvôli VIP. a další dôvod - Admini na BB nechodia :) jeden tam chodí nebudem menovať, ale príde a odíde.Preto žiadám..

Tieto tvrdenia mám najradšej, pritom to ani nie je pravda. Na tomto portáli hráš 3 (dnes už 4 dni). Takto to tu nechodí, že hneď žiadaš. Okrem iného si už včera obdržal ban za porušovanie pravidiel. http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=205380

PROTI

Koprakek
29-12-16, 20:35
Lck.