SvingCZ
25-12-16, 23:50
Jmenuji se Honza je mi 13 let chtěl bych zažádat o práva na vašich serverech tady je nejske moje info :
Jmeno:Honza
Věk: 13 let
Nick (Ve hře): Danke :3
Ještě k těm informacím , Mám Counter strike koupeny od aplikace steam(plná hra)
Vlastním Komunikační server TS3 a Skype.
Historie mých Banů: Hrál jsme řibližně counter strike 1.6 asi 2 roky (mam v tom sklil :D) tak potom když jsme je tam pořád zabíjel tak uz me to nebavilo tak jsem zkusil WallHack Nakonec se na to přyšlo a dostal jsem permanentní Ban od hráče Nesnáším Kotelnu(Chorý Kapitán). Tak jsme si stáhl csko přez jiný portál a zase jsem šel hrát na vaše servery ale co se nestalo Přišel Admin :Samčo a dal mi 2 permu za obcházení Banu :(.
Tak jsem se včera dne 24.12 2016 rozhodl koupit si csko prez steam.(Moc mě totiž vaše servery baví.)
a Dodatek Hacky uz nepouzivam a uz používat ani nechu a nebudu!!
Rozmyslete si prosím svoje odpovědi kdyžtak se můžeme dohodnout ještě na vašem Ts3 server moje jméno tam je SvingCZ.
Děkuji že jste si to přečetli až do konce s pozdravem Danke :3.
Jmeno:Honza
Věk: 13 let
Nick (Ve hře): Danke :3
Ještě k těm informacím , Mám Counter strike koupeny od aplikace steam(plná hra)
Vlastním Komunikační server TS3 a Skype.
Historie mých Banů: Hrál jsme řibližně counter strike 1.6 asi 2 roky (mam v tom sklil :D) tak potom když jsme je tam pořád zabíjel tak uz me to nebavilo tak jsem zkusil WallHack Nakonec se na to přyšlo a dostal jsem permanentní Ban od hráče Nesnáším Kotelnu(Chorý Kapitán). Tak jsme si stáhl csko přez jiný portál a zase jsem šel hrát na vaše servery ale co se nestalo Přišel Admin :Samčo a dal mi 2 permu za obcházení Banu :(.
Tak jsem se včera dne 24.12 2016 rozhodl koupit si csko prez steam.(Moc mě totiž vaše servery baví.)
a Dodatek Hacky uz nepouzivam a uz používat ani nechu a nebudu!!
Rozmyslete si prosím svoje odpovědi kdyžtak se můžeme dohodnout ještě na vašem Ts3 server moje jméno tam je SvingCZ.
Děkuji že jste si to přečetli až do konce s pozdravem Danke :3.