dAREALZYX
26-12-16, 00:12
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 195295)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Yured'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < zyx^ >
[AMXBANS] Tvuj nick: zyx^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:38930089
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:38930089
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 193.179.111.202
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 193.179.111.202
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < [H]e|| >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 2
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
Poznamka:
Zdravim, chtel jsem to zkusit, dostal jsem par pemanentnich banu za obchazeni banu atp, patrim mezi nejproblemovejsi hrace kotelny, ale chci pozadat o unban nechci tu nijak plakat nebo takhle, jenom si uvedomuji ze moje chovani nebylo moc dobre a chtel bych to napravit a zaroven se omluvit i adminum se kteryma jsem mel konflikty, koprakek,kratos.
Bany jsem obchazel z prosteho duvodu na kotelne jsem hraval uz i na non-steamu vzdy mne tenhle portal bavil byl necim takzvane "vyjmecny" Jak uz komunitou tak serverama, orignalni servery,neokopirovane atp.
https://ctrlv.cz/gTw0 zde pridavam moje bany.
Chtel byl jsem se s vami domluvit, na zruseni banu a domluve o mem chovani, jeden jediny problem nebo nevhodny chat dostal bych bany zpatky a uz by jsem nedostal unban. Neni problem o tom pokecat na teamspeaku nebo ruznych komunikacnich programech.
Diky za precteni, preji hezky zbytek svatku :)
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 195295)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Yured'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < zyx^ >
[AMXBANS] Tvuj nick: zyx^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:38930089
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:38930089
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 193.179.111.202
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 193.179.111.202
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < [H]e|| >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 2
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
Poznamka:
Zdravim, chtel jsem to zkusit, dostal jsem par pemanentnich banu za obchazeni banu atp, patrim mezi nejproblemovejsi hrace kotelny, ale chci pozadat o unban nechci tu nijak plakat nebo takhle, jenom si uvedomuji ze moje chovani nebylo moc dobre a chtel bych to napravit a zaroven se omluvit i adminum se kteryma jsem mel konflikty, koprakek,kratos.
Bany jsem obchazel z prosteho duvodu na kotelne jsem hraval uz i na non-steamu vzdy mne tenhle portal bavil byl necim takzvane "vyjmecny" Jak uz komunitou tak serverama, orignalni servery,neokopirovane atp.
https://ctrlv.cz/gTw0 zde pridavam moje bany.
Chtel byl jsem se s vami domluvit, na zruseni banu a domluve o mem chovani, jeden jediny problem nebo nevhodny chat dostal bych bany zpatky a uz by jsem nedostal unban. Neni problem o tom pokecat na teamspeaku nebo ruznych komunikacnich programech.
Diky za precteni, preji hezky zbytek svatku :)