Zobrazit normální verzi : Zrušenie /lock, bb_lock
Rozhodol som sa napísať toto, lebo už sa mi viac krat stalo že som si lockol block, a niekto furt zneužíva /lock (bb_lock), napr. TlustejFatty, hhh, a další, žiadný iné využitie v tom nevidím, cez ! väčšinou nikto nepríde, ak hej tak už začala príprava..
Neviem si predstaviť, aký bordel by tam bol, keby sa autolock zrušil. Toto neprichádza do úvahy.
zrušiť lock, alebo ho opraviť, keď si lockneš blocky a niesu všetky locknuté, tak niekto dá /lock a máš po stavaní..
Myslím to že keď si nabinduješ /lock tak lockneš block keď stlačíš napr. V, ale autolockom
musíš že ten block zdvihneš a pustíš a keď tam má niekto locknutý block tak to nepoložíš tam
zrušiť lock, alebo ho opraviť, keď si lockneš blocky a niesu všetky locknuté, tak niekto dá /lock a máš po stavaní..
Myslím to že keď si nabinduješ /lock tak lockneš block keď stlačíš napr. V, ale autolockom
musíš že ten block zdvihneš a pustíš a keď tam má niekto locknutý block tak to nepoložíš tam
V žiadnom prípade.
Ono je to dobré, páč když začneš stavět někde kde je hodně bloků a máš tam 2 z 20 bloků locklé tak ti může převzít tvou rezidenci a oba tam nemohou stavět vlastně se oba tvz. blokují a jsou tvz. v prdeli. to bb_lock je obarvování bloků to bych dal na tlačítko jako je nastavené na e +grab takže třeba v +bb_lock by to bylo na v a pak kdyby to chtěl hráč na myš tak by si to tam dal.
A aby to nebylo tak složité, že na sebe ke konci musí dávat t jak magoři.
Určite nerušiť lock. Bol by tam bordel ako nikdy.. už teraz ked máte viac ako 20 blockov a mate kemp tak máte isté, že o tie blocky prídete, nie to ešte bez locku. Nahať to tak, ako to je.
Asi ste nejak nepochopili môj post, Locknem si blocky, ale nie všetko a nejaký... dá /lock na ten nelocknutý a potom nemôžem stavať, on si ide stavať inde a ja tam nemôžem stavať, a presne tak sa to zneužíva
Myslím, že oni nežádají zrušit /autolock, ale pouze příkaz /lock (bb_lock). Když použijete /lock na daný blok, tak se obarví a nikdo jiný nemůže v okolí stavět (stejné jako u autolocku, jenom může jít stavět na druhou stranu mapy). Dotyčný si jde stavět úplně jinam z důvodu, že si tam chtěl postavit on kemp, ale druhý tam byl dříve. Mockrát jsem se s tím teda nesetkal.
Pokud jsem to teda pochopil správně, tak jsem za zrušení příkazu "/lock".
/autolock samozřejmě ponechat.
No veď o tom vravím, nie že dať preč /autolock...
Myslím, že oni nežádají zrušit /autolock, ale pouze příkaz /lock (bb_lock). Když použijete /lock na daný blok, tak se obarví a nikdo jiný nemůže v okolí stavět (stejné jako u autolocku, jenom může jít stavět na druhou stranu mapy). Dotyčný si jde stavět úplně jinam z důvodu, že si tam chtěl postavit on kemp, ale druhý tam byl dříve. Mockrát jsem se s tím teda nesetkal.
Pokud jsem to teda pochopil správně, tak jsem za zrušení příkazu "/lock".
/autolock samozřejmě ponechat.
O toto mi ide..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.