Zobrazit normální verzi : DM FFA - nejde vybrať tím
menu - 16/29
v hre - 2T/5CT + spect 9
A píše, že nejde vybrať tím, lebo sú všetky plné, viz. screen:
670
+ DM1 - neviem či len mne, ale nemení mi mapy. Vždy musím dať reconnect.
Asi to dela 1 plugin, ktery tam byt nema.
Ďalej. Keď umriem, je to hrozne otravné a po čase mi to liezlo na nerv. Len to sekne, a vyhodí spleť ničoho:
672
Podle mě ten FFA DM měl zůstat tak jako to bylo předtím jak byl ještě only hs, ted s tím jsou jen problémy a navíc máte 2 DM normální, tak bys to kotle mohl dát opět na only hs :)
Problemy? Jediny rozdil je v jedne radce pluginu. Na only hs byl problem s hitboxy. Az to vyresim, tak ho vratim.
Problemy? Jediny rozdil je v jedne radce pluginu. Na only hs byl problem s hitboxy. Az to vyresim, tak ho vratim.
Zdravím. Až to vyřešíš a vrátíš only hs, budeš potom resetovat ranky na dm ffa?
No ani to nie je chyba, ale skôr taký dotaz. Nedajú sa nejak rozhodiť spawny? Alebo server pre menej ľudí, alebo väčšie mapy (to nvm či je ešte možné), len rozhodne je dosť otravné 7-8 krát spawn, hneď death a ani sa nepohnem. Možno to vadí len mne, ale...
Nemelo by te to hazet moc blizko ostatnich. Na vetsine mapach jsem udelal 60 spawnu. Kdyz jsem tam hral, tak v tomhle problem nebyl.
Nemelo by te to hazet moc blizko ostatnich. Na vetsine mapach jsem udelal 60 spawnu. Kdyz jsem tam hral, tak v tomhle problem nebyl.
Tak najhoršie to bolo na dust_castle. Tam to kludne hodilo 5-6 krát po sebe na T (popripade CT) spawn, kde sa zaroven tiez spawnli traja-štyria. Čiže len modliť sa, aby to hodilo niekde ďalej. + hádzalo to cca 2 metre od iných, čiže išlo len o šťastie, či ma to spawnlo tvárou k inému, alebo nie.
cpl_strike to isté. Neviem, ale príde mi to, že je to veľa 29 slotov.
Takže ten dust_castle je nehrateľný pri tomto počte. cca 8-9 shráčov sa spawne na T spawne a nič len fullout. Tak max. 20 slotov, toto je o ničom. Tento to vystihol:
18:55:00 <STEAM_0:1:39211499><89.31.42.6> eXes - Red_Bull : len full aut zadnej aim traning (http://csko.cz/chat/27033/2012.02.21.htm)
EDIT:
Snizim sloty na 20.
thx
Strasně nedodělanej server, to je max pro 15/20 lidí, strasněj chaoz 10 lidi na spawnu fulloutuje, par kempi...prostě se neda hrát v takovém chaosu..676
677
:D
No to je blbe ked sa mi nejde napojit a aj rosku ma to stve...
Pinokio :D
26-02-12, 12:39
PS: po T tvrdé Y ty Tíme
PS: po T tvrdé Y ty Tíme
V prebratých cudzích slovách, v ktorých sa "ea" mení na "i" sa píše mäkké I. Ale v CZ tvrdé, čiže ti to nemám za zlé.
BTW už nech nepíšem len OT.
Kotel, to chceš DM only HS a DM bez awp? Kedy by to ako malo byť?
DM FFA:
Keď dám po pripojení Spect a chcem si potom vybrať team, tak vypíše, že sa dá len 1 krát za kolo. Ale tam to neráta ako kolo, čiže jedine recconect čo môže vyhodiť niektorých.
918
Musis se nejdriv napojit do tymu a a dat /spect, kdyz pak das /spect, tak te to do nej vrati.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.