Zobrazit normální verzi : žádost o práva na COD serverech
Žádám o udělení práv na Cod, Hraji tu už tak 5 let. Je mi 18. Znám většinu pravidel, žádám o udělení práv z důvodu že na Cod sou každou chvilku hackeři, spawn kempeři a tak dále. Každou chvilku nahlašuji přes chat ve hře. Cyyxk může dosvědčit. Budu rád za každou odpověď ... Děkuji předem. :)
Na 18 let dost slabá žádost , chybí ti tu některé základní informace například jak se jmenuješ na serveru nebo jaké máš sid.
Tak jmenuji se Vašek, je mi 18, jsem z Plzně, Chodil jsem s Lukášem Matouškem (Kotel) do práce do Europap. Moje IP je 178.77.238.49. Ještě něco by jsi si přál vědět ? ... Děkuju předem za odpověď.
Nespĺňaš základnú podmienku - STEAM a okrem iného si akurát dnes porušoval pravidlá, za čo si bol potrestaný banom.
Nesplnuje spíš žádnou, PROTI
Stále jsi mi nedopověděl ani na jednu věc co jsem chtěl slyšet. Jméno na serveru a SteamID. A když už tak se Kotel jmenuje Tomáš. A zveřejňovat tu něčí osobní věci není dost dvakrát nejlepší , ještě k tomu když to je vlastník portálu na který žádáš o práva. :)
Mr.BlackDay
08-01-17, 21:37
Ahoj , slabá žiadosť , nespĺňaš podmienky. Ale musím uznať aktivitu na COD máš dobrú čo som hrával a stretával som ťa :).
Lock (http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-podm%EDnky-p%26%23345%3Bijet%ED-a-informace-k-n%E1boru-%26%23268%3BT%26%23282%3BTE!).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.