PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva v Aim sekci

Faero
12-01-17, 22:52
Zdravím všechny, mé jméno je Jirka. Je mi 15 let(v březnu 16), pocházím z menšího města v Pardubickém kraji, který nese název Ústí nad Orlicí a ano odtud pochází olympionik Jaroslav Kulhavý:). Chodím do 1. ročníku Střední Průmyslové Školy Elektrotechnické v Pardubicích. Do léta 2016 jsem se aktivně věnoval sportu a to konkrétně lednímu hokeji, ale kvůli sš jsem to utnul a do nějaké 6. třídy jsem hrál i fotbal, aby jste si nemysleli že jsem nerd co sedí a hraje furt jen hry... Csko hraji cca 5 let s pauzami, pauza byla vždy tak max 3 měsíce, kdy jsem hrál i ostatní hry. Rád bych se ucházel o admin práva na Dust2 server tudíž aimsekce. Na kotelně hraji takové 3 roky, samozřejmě že nehraji jenom aim servery.. rád zajdu i na server jako je Jailbreak. Nyní hraji aktivně od srpna 2016, kdy jsem si koupil a založil nový steam účet, protože na csgo jsem dostal vac, tak jsem chtěl mít čistě nový účet bez poskvrnky... a koupil 1.6 znovu s csgo. Můj nynější nickname ve hře je Jrk, samozřejmě pro ty aktivní administrátory, nekoukejte na firstconnect tohoto nicknamu, protože jsem nevystupoval s touto přezdívkou. Na serverech jste mě mohli potkat pod jménem JirQa Hunter, JirQa, Faero, FAEROSERPENT; a takové to zkomoleniny.

Bany: Zde se nachází problém.. A to je ban. (http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=180947) - Rád bych to vysvětlil ale má to také něco do činění s tím minulým steam účtem. Na last acc. jsem měl koupené csko a chtěl jsem si jít jen tak za cheatovat, že by byla sranda tam trollit ostatní, prostě jsem věděl že na steamu bych dostal insta vacban.. tak jsem si stáhnul vaše csko a pak do toho vložil wh... No a prostě člověk dělá chyby... a myslím si že i tahle chyba mi tuto žádost může pěkně posrat.. docela té chyby lituji:/.
ID: STEAM_0:0:178681839
Hlášeni: Na steamu mám nějaké hlášení cca 20 jich asi může být. A občas něco i na steamu a ve hře přes !.

A se slovníkem to je tak.. nejsem prostě svatej abych si prostě nekdy nezanadával... ale snažim se poslední dobou krotit.
P.S. Zítřek je poslední den co tu budu, na týden odjíždím do Rakouska a jak je to se žádostí, tak vím že to trvá trochu déle. Takže doufám že nebude vadit když odpovím po týdnu.

Děkuji všem za jakékoliv ohlasy:)

Bee
13-01-17, 00:14
Ahoj , žádost pěkná , ale nějak si nevybavuju tvůj nick ze serveru či hlášení a ještě k tomu + ten ban za cheating. Promiň ale tohle by nešlo.

Faero
13-01-17, 00:54
Bee myslím že jsi to byl ty koho jsem sral na ttt :D :D že jsem ho jednou for fun zabil a najednou vole zkus mě zabít a máš tam ban :D :D ale to nevim co jsem měl za jméno... ale myslím že Faero a ty Nicky který jsem tam vypsal, tak jsem používal od toho srpna. Je pravda že s tebou sem se na serverech vůbec nevídal... jako ten cheating, vím že to byla blbost no :D hold jsem kokot... ale tak cheatry odhalím vždy.. malá šance že pochybím:)

Samco
04-02-17, 17:51
Hlásenia som postrehol, aktivita v poslednom období však stúpa na JB. Ban za cheating je ešte moc čerstvý, to nepustí.

PROTI

Koprakek
04-02-17, 17:54
Ne - Stačilo mi tvé chování jak na JB tak při posledním turnaji.

Faero
07-02-17, 18:34
Hlásenia som postrehol, aktivita v poslednom období však stúpa na JB. Ban za cheating je ešte moc čerstvý, to nepustí.

PROTI

Samčo tobě děkuji za vyjádření. Chápu ten cheating je celkem nedávno. Ale to už je teď v celku jedno. Je mi jasné, že ten cheating, je velký problém.

Ne - Stačilo mi tvé chování jak na JB tak při posledním turnaji.

Ahoj Koprárku, jsem rád, že jsi se vyjádřil i ty, ale bohužel tvoje vyjadření sám osobně nemohu brát vážně, zvlášť co jsi to napsal teď po turnaji, kde jste nás rozčílili. Toto je už mimo žádost, ale už dřív když jsem tu hrál, tak jsi mi prostě nebyl sympatický... a to se stává, že ti člověk nepadne do oka... A teď na tom jb, pokud si řešíš nějaký kravinky a pak tam skočíš Simonovi do slova, jen aby ses zbytečně zeptal, jestli má jeden z nás mikrofon. Nad tím jsem jen koulel oči, jestli si jen děláš srandu nebo ne. Ten hráč si tam Simonoval tak 1-2 kola + u toho jsi byl a když se tě zeptám, ,,proč kvůli tomudle přerušuješ hru", tak mi odpovíš ,,protože jsem dostal slovo?". Simon nic takového neřekl... u ostatních adminů či spešlů aspoň slyšim ,,Hele prosím tě mohu tě na chvilku přerušit..?" Od tebe jsem akorát slyšel ,,Hej (jméno hráče) máš mikrofon?!" a nakonec mi ještě napíšeš ať si fraguju a vlastně už mě nechceš dál poslouchat... A teď ten turnaj, jestli dovolíš:). Sehnat Vás musel ZeMi7, protože vy jste se o nás ani nějak nezajímali, v roomce na turnaj jste nebyli, na fórku jsem tě online také neviděl... a co se týče té změny hráče na poslední chvíli, také nebyla žádná informace a že byla pak napsaná v soupisce, myslíš že se na to po hodině někdo koukne znovu? Je mi jasné, že jste to řešili se Zemim pomocí pm, ale nějaké to info pro ostatní tam být mohlo.. A teď ke hře, ani od tebe ani od eminence jsem já ani pavouk, neslyšeli omluvu za ten knife round. Když jsme psali ohledně toho, jestli nás necháte dojíst. A když Vám potom knife roundu napíšeme jestli si děláte prdel nebo ne, když jsme Vás žádali o to jestli nás necháte dojíst(já osobně jsem třeba jedl a ze začátku jen tak begripoval a koukal na Vás co jako děláte... pak nás vlastně i zabijete, když mi padá jídlo ze lžíce a držky).(Všechny ty zprávy jsem odesílal, když jsem byl na živu.) Tak Vy nám odpovíte, nic jste nepsali. A vzápětí od tebe ,,Tak žer!"(dali jste pak ještě jedno kr, ptali jsme se ,,proč další?" vy ,,teď o side" my jsme byli jako ,,wtf?" a pak jste se nás ptali, že to můžem dát znovu ten kr o mapu, ale ani jednomu z nás se nechtělo ten zápas ani odehrát po tomto) To mi pak vysvětli, co si o tobě mám jako myslet?

Koprakek
07-02-17, 19:24
za 1) - Na mikrofon se ptám vždy slušně, Simon mi dal prostor se vyjádřit k tomu, zda-li má druhé CT mikrofon, nejsem nevychovaný spratek, který si dovolí buh ví co.
za 2) - Po čas turnaje jsem na forum doopravdy byl, avšak mini-chat mám v modu Invisible a velký chat jsem nečetl z důvodu toho, že jsem byl v topicu turnaje.
za 3) - Na TS jsme oba byli připravení, Zemi tam za námi jen skočil.
za 4) - u knifech nikdo afk nebyl, všichni jste tedy byly připravení, nečetl jsem chat, tudíž jsem nezahlídl zprávu ohledně pokrmů.
za 5) - O mě si můžeš myslet co chceš, já tě mám víš kde, a tak to tedy i zůstane, mé proti jsi dostal a to nezměním.

Faero
07-02-17, 20:51
Tak za to tvé za 1. Slušně jsi se možná zeptal, ale skočil jsi mu do toho bez jakéhokoli zeptání.
Za 2. invisible nám je houby platné.
Za 3. možná ano, ale né na správném místě
Za 4. Si myslíš že si vymýšlím či co? Já to tam psal minimálně 2x. A afk jsme nebyli, jedl jsem za klávesnicí. Ale bez jakéhokoliv zeptání jste si i ten kniferound zapli. Což se i divím na admina takových kvalit:))))
Za 5. Jak už jsem psal, tvoje vyjádření neberu tolik vážně:) pro mě to nemá žádnou váhu.

E: Ještě ses mi mohl vyjádřit k té úpravě týmu. :)

^SeaBi
09-02-17, 12:10
Nebudu to číst celý, proti (ban je moc čerstvý)

Burak1
09-02-17, 13:10
Ten cheating no... Proti.

mirecc
09-02-17, 16:03
proti viz seabi

Faero
09-02-17, 18:04
Děkuju za vyjádření. :) Jen tam mělo být proti mirec:D

Koprakek
09-02-17, 18:21
Zamítnuto.
P.S. U Mirka proti je, hod si to do bloku.