Zobrazit normální verzi : gongo489
Ahoj som hrac menom Gongo/CLAN/-Autik prave som dostal ban na rok a tu je napisane kvôli comu :"AB a jeste k tomu nehorazna demence. Pa za rok" By admin ZEUS1 chcel by som sa stymto adminom porozpravat a spytat sa cosom spravil a jak vie ze mam cheaty ked ich vobec nemam... kludne sa spytajte aj chalanov s ktorymi hravam a volavam a to su : ^[Svk]*DJ_Mr.H a Marzippan a oni vam to ptvrdia... :p Mate zlych Adminov a nevedia davat bany....
Hráč
Gongo/CLAN/-Autik
Typ banu
IP adresa
SteamID
VALVE_0:0:148738409
IP adresa
213.181.130.94
Udělen
16-01-2017 - 20:21
Délka BANu
Trvalý
Vyprší
nepoužito.
Důvod
AB a jeste k tomu nehorazna demence. Pa za rok
BAN dal Admin
ZEUS1 (ZEUS)
BAN dal Server
csko.cz | dust2 only 3 (de_dust2)
Screenshot
16-01-2017-20-21-59-xtr12700.jpg (http://fd.csko.cz/upload/16-01-2017-20-21-59-xtr12700.jpg)
Ano jsem velmi zlý admin, který dává bany jen tak....
http://csko.cz/dema?UPD=5yLpqQPy
Ale nejdřív by ses měl zamyslet nad sebou. Nemám o čem se stebou bavit. Nikoho se ptát nebudu, podívej se na demo, to je důkaz proč si dostal ban. Klidně to pošlu Tvým kamarádům z klanu, aby věděli co měli v klanu za cheatera....
kápo ja a cheater a popremislat nad sebou to skôr ty kamo minulu hru no asi pred mesiacom som mal 64ku20 a nikdo mi nedal ban nikdo!!! teraz som mal skore 6ku1 a to som tiez len z awp a ty mi das ban ???????? mozem este jedno ano je to v tom demu ale co som spravil vysvetli mi slovo nehorazna demence ved som bol len na t spawne dal som 3 kill v doroch a isiel som na mid tam ma dali a zrazu perma co to ku...? uvedom sa co robis este som dotoho dlho nehral cs a este dnes som si konecne stiahol csko a hned ban za to ze som dal 3kill v doroch na long co je lahke trafit a to je ta demece ako zatia si tu len ty dement .........
Ale mě to vůbec nezajímá Tvoje pohádky, neznám a ani znát nechci, čo bolo to bolo. Teď si dostal ban a tečka. Jestli se ostatní admini shodnou, že tam je AB, tak máš bohužel po funuse. Díval si se na celé demo ? Maličko ti to cuká, ale jen malinko....
Nehorázná demence.... máš bombu a co s ní asi máš udělat, když jí máš ? Ano běžet se spoluhráči na Ačko či Béčko a ne tam kempit na spawnu a enemy....
ty žebrá za 1 to demo nejde a za 2 asi nepôjdem so bobou hned naplant ked som vedel ze v doroch na longu su asi 3 a ked som ich dal tak nikde uz inde neboli nasi len na mide a tam ma aj dali a to je nehorzna demence ?????? ved kurw... niektory tu bombu ani neplentnu ked je cisty plant a nedostanu ban no mozno hej ale nie perma __ to ako za jedno kolo čo som neplantnul bombu mam perma daj mi aspon tyždnovi ale ab na 100 pr nemam ked sam na cheatrov nadav
ved keby mam ab tak mu na tom mide dam hlavu a nesiel som plantnut kôli tomu ze na becku jeden bol a chcel som to zebrat cez mid ze tam nikdo nebude ale co uz wh nemam a nevedel som o tom pochop to uy to ze som isiel na mid z bombou a plantovat na b to je zle
Jak ti nemůže jít to demo ? :D :D sorry ale to je stará vyhovorka :D Fajn nebudu se stebou hádat :D nechme bombu bombou... Za mě tam to AB je. vyčkej na vyjádření ostatních adminů... Do té doby se měj.
čau no pozrel som si to demo ktory moment ta predsvecil o tom ze mam ab ??? presny cas ?
Tak fajn začínáme...
50:52 - Cuknutí ? hmm
50:57 - cuknutí na hlavičku
51:15 - Co to bylo ? :o
51:45 - ???
52:52 - opět další cuknutí .... stále nic ? Fajn
53:23 - další cuknutí
53:32 - Nějak ti to s Glockem cuká ne ?
Takže fajn Povedz mi kolko bolo cuknuti ? 4nie ? Povedz mi kolko z tych cuknuti boli hs ? a kolko killov bolo z cuknuti ? AB sa rovna HLAVA moj zlaty ja som samizda ani jeden kill stoho nedal :D :D ale máš pravdu som dement keby mam ab tak sa zakem.... a čupel by som a daval hlavy ale kukni ako hrám ako dement z abečkom že no máš pravdu velku kámo s glokom cuknuti :D :D :D :D
Maaaaaaaaaaja
22-01-17, 12:12
Pěkná komedie. Další si dáme za rok možná. :D
Dlouho se tu pan gongo neobjevil :-) to samé i pan ibavip, který za něj u mě orodoval a dožadoval se jeho unbanu :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.