Zobrazit normální verzi : PLS daj mi unban
[Mi2K4]Th3 Pr0 FiGhT3r
21-02-12, 01:16
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' SH '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : Jet^7 Th3 Pr0 FiGhT3r
[AMXBANS] Tvuj nick : Jet^7 Th3 Pr0 FiGhT3r
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 1006836389
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1006836389
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 188.167.42.162
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 188.167.42.162
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Anonymous is LEGION!!
[AMXBANS] Server : Kotelna - JailBreak | csko.cz ( jail_funny )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na
Anonymous prosim ta daj mi unban uz nikdy nebudem pouzivat SH teraz som to aj preto pouzil lebo Angry to chcel vidiet ja ajtak nikdy nechitujem. :sad:
Nemal si to zapinat tvoja smola. A unban sa zamieta.
3k a Jerry
21-02-12, 08:25
Měl si mu to ukázat na demenci ..
Já vás cheatery nechápu. Kotel pro vás pustí server Demence, kde si můžete dělat co chcete a nikdo tam neni admin, takže i zkoušet cheaty, popříadě se učit, co takovej cheat umí a jak se chová - např. pro pozdější adminování. Ale ty to musíš zkoušet na jailbreaku?
Navíc, unban bych ti nedal, protože jak je vidět, cheaty máš v PC a je možné, že s nima hraješ.
3k a Jerry
21-02-12, 09:47
Já je také mám v pc a používám to jen na spectování ..
Ale jak jsi psal..Kotel jím založí server a oni to zkoušejí na jailu.
Já je také mám v pc a používám to jen na spectování ..
Ale jak jsi psal..Kotel jím založí server a oni to zkoušejí na jailu.
Jo, ale on buď měl opengl32 hack a nebo loader, pokud s loaderem, musel s tim hrát =)
Petrousek789
21-02-12, 11:03
Já vás cheatery nechápu. Kotel pro vás pustí server Demence, kde si můžete dělat co chcete a nikdo tam neni admin, takže i zkoušet cheaty, popříadě se učit, co takovej cheat umí a jak se chová - např. pro pozdější adminování. Ale ty to musíš zkoušet na jailbreaku?
Navíc, unban bych ti nedal, protože jak je vidět, cheaty máš v PC a je možné, že s nima hraješ.
Jakého cheatera by bavilo hrát na serveru s jiným cheaterem?Kotla nechápu,je tu spoustu skvělých modu a on tam dá takovou hovadinu.
[Mi2K4]Th3 Pr0 FiGhT3r
21-02-12, 12:20
zombiebot nie pouzil som cheategine 6.1 ale je mi to fakt luto,no co uz cas sa neda vratit nemal som byt ako magor a pouzivat cheat. Valez dakujem za vyjadrenie a je mi to luto.:sad:
Asi sem nemá cenu dávat demo, ale tady je http://csko.cz/dema/upload/dir/jet7sh.dem měl sis to zkoušet jak už lidi psaly na demenci, takhle máš bohužel smůlu. Unban nebude!
Jakého cheatera by bavilo hrát na serveru s jiným cheaterem?Kotla nechápu,je tu spoustu skvělých modu a on tam dá takovou hovadinu.
A má normální hráče bavit hrát s cheatrem?
[Mi2K4]Th3 Pr0 FiGhT3r
21-02-12, 17:23
Takze unban nebude ?
:confused1:
NE , na JB už nikdy nelez!
[Mi2K4]Th3 Pr0 FiGhT3r
21-02-12, 17:37
Mrkvo ja sem se te neptal na nazor :smile:
haslerka_3353
21-02-12, 17:38
ZombieBot ... ti sa v tich chceatoch nejako viznas.. :D :D ale ne.. ale tak omg dajte mu unban omg boze raz v zivote viskusal co robi cheat na jb ... lebo ani jeden z vas to neskusal na hociajakom servery ktore to nemaju dovolene??.. omg vsak daj te mu unban a ak este raz bude cheatovat tak ho mozete dat aj mne.. :D :D
[Mi2K4]Th3 Pr0 FiGhT3r
21-02-12, 17:39
:D dik haslerka :D
haslerka_3353
21-02-12, 17:42
:thumbup: pohodicke.. :D :D
Amazing-Zajic
21-02-12, 17:58
ZombieBot ... ti sa v tich chceatoch nejako viznas.. :D :D ale ne.. ale tak omg dajte mu unban omg boze raz v zivote viskusal co robi cheat na jb ... lebo ani jeden z vas to neskusal na hociajakom servery ktore to nemaju dovolene??.. omg vsak daj te mu unban a ak este raz bude cheatovat tak ho mozete dat aj mne.. :D :D
Je to jeho problém, pokud chce cheatovat, nechť si de na jiný portál nebo na server "Demence". Od toho se ten server vytvořil.
Já jsem taky proti tomu aby dostal UB.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.