Zobrazit normální verzi : Valentýn
Čus, potřeboval bych poradit co bych mohl koupit své přítelkyni na Valentýna ... ? Jen poprosím racionální nápady a ne nějaké dětinské připomínky a blbosti ! Nejlépe člověka, který má též přítelkyni a je hormonálně vyrovnaný a zná dobře situaci . Jde jen o nápady na základě kterých se můžu ale nemusím řídit . Thanks for help .
kolik vám je ?
cenová hladina dárku ?
Myslím, že ak s Ňou bývaš tak klasicky raňajky do postele. Inak nejakého plyšáka, kvietok. Tu máš nejakú stránku :))) http://www.tvojedarky.cz/darky-pro-zeny.html
Ináč, good luck :) na záver dŇa to zakonči ako sa patrí (hádam vieš ako :))).
na záver dŇa to zakonči ako sa patrí (hádam vieš ako :))).
S nami pri CSku :DDD
No a teraz vážne: Plyšáky, kvetiny ... je to pekné, ale otrepané (ale baby to aj tak poteší).
Čo tak ju zobrať niekam kam chce už dávno ísť??? Alebo sa oteplilo, tak večera v reštike a ísť niekam na kopeček sa pokochať nočným výhľadom? :)
EDIT: Alebo to má byť iba nejaký darček? (akože nie cesta, ale nejaký dar?) :huh:
S nami pri CSku :DDD
sa pokochať nočným výhľadom? :)
:DDDDDDD snami pri csku nie :D :D
http://hyperbobr.cz
zkus vybrat sám
Hodně vtipné morbe. Já sice nemám Valentýna rád, ale přesto bych volil jako nejlepší nápad večeři při svíčkách. :) Jako dárek spíše květinu...
Valentýn není s mäkkým i ?
Valentýn není s mäkkým i ?
ne , ale v angličtině je to Valentine
Kaktus-sama
07-02-11, 21:18
No tak já mám taky přátelkyni, a nejspíš jí pozvu na večeři . Samozdřejmě že koupím kytku ta nesmí chybět, ale je pravda že je jen na tobě co koupíš každý má rád něco jiného . ;)
Njn, já budu na Valentýna sám. :(
Myslím, že ak s Ňou bývaš tak klasicky raňajky do postele. Inak nejakého plyšáka, kvietok. Tu máš nejakú stránku :))) http://www.tvojedarky.cz/darky-pro-zeny.html
Ináč, good luck :) na záver dŇa to zakonči ako sa patrí (hádam vieš ako :))).
:-DDD Na co myslíš ty bejku . :-D
No přemýšlel jsem, že bych ji vzal na večeři a pak by jsme se mohli jít podívat na Špicl, kde odtud jde krásně vidět celý Brno a večer je to nejvíc, když září celý město a tam ji vyznám lásku . :-) Květiny by taky nebyly na škodu . Koupím asi bílý růže nebo gerbery anebo obojí . :-) Ještě fakt nevím, zkusím ještě popřemýšlet . Ale zatím díky za nápady .
Kaktus-sama
07-02-11, 21:44
Ty seš tu pro nás, my jsme tu pro tebe. :D
Njn, já budu na Valentýna sám. :(
To už jsme dva Laro :((
No přemýšlel jsem, že bych ji vzal na večeři a pak by jsme se mohli jít podívat na Špicl, kde odtud jde krásně vidět celý Brno a večer je to nejvíc, když září celý město a tam ji vyznám lásku . :-) Květiny by taky nebyly na škodu . Koupím asi bílý růže nebo gerbery anebo obojí . :-) Ještě fakt nevím, zkusím ještě popřemýšlet . Ale zatím díky za nápady .
Ty romantiku. :D
:-DDD Na co myslíš ty bejku . :-D
:-DDDDDDDDDDDD minule si písal, že...... však hádam vieš :D tak by ste si mohli dať repete :D
Vyhral sooom. :wub:
Mne začína škola, takže sa asi pôjdem niekde zrúbať....tež sám. :wall::drinks::mml:
EDIT: Negative máš SS.
Charon kde bývaš??
EDIT: daj mi fb alebo niečo iné, ak bývaš blízko, zájdeme na niečo chladené ;)
Heh Invi kup jej vibrator :D:D:DD:D sa potesi... :D:DD
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAH OGM FUNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyyyyy
:-DDDDDDDDDDDD minule si písal, že...... však hádam vieš :D tak by ste si mohli dať repete :D
JJ, tak to byla taky tenkrát divočina sotva jsem se držel na nohou . :-DD
Heh Invi kup jej vibrator :D:D:DD:D sa potesi... :D:DD
:-DD Na to nepotřebuje vibrátor od toho má mě . ;-)
JJ, tak to byla taky tenkrát divočina sotva jsem se držel na nohou . :-DD
Tento krát trénuj s rukou, nech máš na Valnetí(ý)na výdrž ;))))
Nn z toho jsem už vyrostl .
Nn z toho jsem už vyrostl .
hmm :-))) good luck ;)
Tak po 2-týdenní abstinenci by si padl i ty . ;-)
Ja by som dal 5 krasnych cervenych ruzy a daky dezert tvar srdiecko :D
delete.. Napsano v dalsim postu
nad prispevky nekterych opravdu zustava rozum stat, vid morbe. Zbytecna radoby vtipnost :(
k tomu valentynu-jsem jiz tyden bez pritelkyne, ale minuly rok jsem obstaral ohnostroj-padla na to mesicni vyplata, ale stalo to za to, opravdu romantika :)
nad prispevky nekterych opravdu zustava rozum stat, vid morbe. Zbytecna radoby vtipnost :(
a proč, si kurva myslis, ze to melo bejt vtipny? dal jsem za to hihiihihi smajlicQa ? nedal.
InVitro chce racionalni nedetinske napady, jak sis mohl vsimnout u 1. postu. Pamatuji si na stredni skolu, kde se mezi kamarady probiral sexshop a chlast :). Nekdo vyrostl, nekdo ne, nekdo je porad na stredni.
Len sa tu kvôli takej somarine nepobite.
Tak čo INVI? už to máš rozmyslené? čas sa kráti. :)
Tak negative je SM to je mezi námi dvěma a my víme o čem mluvíme a já to od něho beru, protože ho znám .
Len sa tu kvôli takej somarine nepobite.
Tak čo INVI? už to máš rozmyslené? čas sa kráti. :)
Už mám zhruba představu jak to udělám a co udělám, ale ještě počkám jak se vyvinou okolnosti . ;-)
To už jsme dva Laro :((
Já stejně valentýn nesnáším, je to americký svátek, tak mi to může být fuk.
Já stejně valentýn nesnáším, je to americký svátek, tak mi to může být fuk.
Sv. Valentín bol talian. Zpropagovali to v UK. V US sa akurát začali vyrábať vo veľkom tie kraviny. Nebudte posadnutí s USA, väčšina sviatkov je z EU (ako aj halloween). Len amíci na tom chcú zarobiť, v podstate ako na všetkom, preto sú (alebo boli) ekonomická veľmoc. :) A ani sa im nečudujem, len my sme takí tupí, že nevieme na ničom zarobiť. ;)
INVI tak nech to víde a daj vedieť ako to dopadlo ;)
Tak negative je SM to je mezi námi dvěma a my víme o čem mluvíme a já to od něho beru, protože ho znám .
:-) ďakujem za prejavenú dôveru ;))))
Valentínsky námet :D
http://www.youtube.com/watch?v=n-Q_ZGEknJA&feature=related
No ja jsem s Monikou uz skoro 10 let, tak jsem ji vzal na obed, kyticka cekala doma, uklizeno, prevlevlecena postylka......laska :). Co chcete po 10ti letech vymyslet??????
Tak ako to dopadlo?!! :)
Jsem nad míru spokojen . Dopadlo dokonce nad moje očekávání .
Jsem nad míru spokojen . Dopadlo dokonce nad moje očekávání .
No a čo si vymyslel? Daj nejaký návod :D Mne už dochádzajú nápady (aj ked tento rok som to nemusel riesit:).
@APACH: NJ, tam už toho moc nového nevymyslíš :D
Nakonec jsem změnil jen málo z toho co jsem plánoval již předtím . Místo těch bílý růží jsem jí dal růžové růže a pak jsem jí vzal do restaurace na večeři s vyhlídkou na město, takže to byla nádhera a bylo to ještě lepší než ten Špicl, který jsem původně plánoval předtím . Pak jsme spolu zašli na romantický film do kina . A nakonec jsem to završil dárkem, 4 karátový náhrdelník. A jen dodám, že z toho byla celá štěstím bez sebe a i slzička jí ukápla . Měl jsem z toho velkou radost, že jsem jí mohl udělat radost, protože jen dodám, že mě to všechno přišlo cca na 5500 Kč, ale stálo mi to každopádně za to .
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.