Zobrazit normální verzi : Notebook alebo stolovy pc
Na ktorej s moznosti sa vam hraje lepsie? U mna je to asi stolovy pc, ajked som dlhe roky hral na notebooku tak po prejdeni na pc citim ze je to znacne lepsie uz len preto ze teraz mam vacsiu obrazovku :)
NB máš fajn v tom, že možeš si ho zobrať kam chceš kedy chceš. Mne na NB vadí malá klávesnica a ked chceš vačšiu si musíš kúpiť klasickú.
PC máš fajn v tom, že dokážeš si sám vymeniť všetko čo potrebuješ. Je rýchlejší ale zas nie na cestu.
PC je pre mňa lepší už len práve preto, že som si ho sám postavil podla seba a nepotreboval som žiadnu pomoc, ale je to babračka :D
K notebooku si můžeš koupit větší monitor, klávesnici, myš a mít ho pod stolem jako bednu. Rozdíl v ceně je asi 200%, takže pokud bych neměl pc ani notebook, tak bych rovnou koupil notebook.
Ked vela cestujes jednoznacne notebook, ak hras iba doma tak samozrejme stolny :)
podla mna tiež lepši ntb lepšie uzkladniš a tak aj ked je pravda ze pc je rychlejši aj lepši ale podla mna je ntb
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.