Zobrazit normální verzi : Žádost o admina na Classicu
Zdravim,
Chtěl bych žádat o práva na classicu a DM serverech. Momentálně na tomhle portalu hraju cca měsíc ale dřív sem tu byl pořád (ještě malou Pampelišku jsem zaučoval :D)
Zkušenosti s adminstvím nemam, ale csko nějakejch pár let takže jsem "kód hantr" jak vyšitej :)
jsem knedlík, ale mam vás všechny rád tak ahoj :p
steam id : STEAM_0:1:4644870
tak zdárek :)
Johny Pampeliska
23-02-12, 11:42
Dudláááááááááájs, no tos toho o sobě moc nenapsal ty holko !!! :-D Známe se strašně dlouho spolu, super člověk, pohodář jako prase, nahráno máš víc jak nachodíno do školy, já jsem jedině PRO takovej člověk do party jako ty, bude jedině přínosem :mrgreen::harhar:
já jsem Pro, jen mě zaráží ten 1 příspěvek..
já jsem Pro, jen mě zaráží ten 1 příspěvek..
Chápu, možná máš obavy, čekal jsem na aktivaci účtu ač už byl aktivován, nevšiml jsem si toho když sem měl plný starosti s řešením PC
Ten nick si pamatuju, ale nějak víc zpátky, poslední dobou sem tě tam asi neviděl, takže zatím si svoje pro nechám připravený do zásoby! 8)
Ten nick si pamatuju, ale nějak víc zpátky, poslední dobou sem tě tam asi neviděl, takže zatím si svoje pro nechám připravený do zásoby! 8)
Je to tak 2 roky co jsem nehral, prace,stehovani,pritelkyne...duvodu bylo dost a az ted se vse tak nejak dalo do normalu
Žádost nic moc, zkušenosti s adminováním žádné, nic proti, ale za mě ne.
Na classicu a dm jsou potřeba zkušenosti, což ty nemáš. I když jsme kámoši, tak za sebe ti dávám ne
muzete to locknout? Dik...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.