Zobrazit normální verzi : StíŽnost na admina
Takže, admin nuf na serveru Furien csko.cz ... Ukradl mi nick, kde jsem si udělal docela dobrý rank. Tvrdí že nick byl jeho, hraju za něj asi už 5 měsíců a on si přijde a veme mi ho.. Prosím vyřešit :) nebo aspon přenést pointy, které jsem si tam nahrál na nick " 'YZOEMPIRE# WNC. " .. Děkuju:)
Admin co má ten samý nick tu je už pár let, zatím ty na něm hráš pouze 5 měsíců, takže to vypadá že si nick vzal ty jemu.
A dalo by se tedy nechat přenést ty pointy ?
To si nejsem jistá, protože hráš pod jeho nickem a on hrá na něm taky, takže se vlastně dělíte o body.
na tom nicku bylo začátečních 1ooo pointů .. nahrál jsem tam asi 11k .. takže 10 teda :)
http://csko.cz/forum/showthread.php?54946-P!ONIERI-straficek-(jiny-hrac)-nuf&p=438943#post438943
Nuf nick pouzivam uz nejaky rok
Po správnosti si na tomto nicku hral v období, kedy by si mal mať na NS stále aktívny ban za cheating a nemal by si preto hrať. Z tohto dôvodu nemôže byť táto sťažnosť vyriešená kladne a to v tvoj prospech.
Tak ale mašoune tak si ten nick máš rezervovat, a pointy ti jsou k ničemu pokud nejsi dobrý tak je to zbytečné a 11k mám za 2 týdny i dřív :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.