Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na JB
Dobrý den:)
Věk:17let 5.března 18let :)
Jméno ve hře: *Pitbull* dřív jsem měl nick:*Pitbull Skinhead*
Steam:STEAM_0:1:29940927 koupil jsem ho od hráče jménem Malis ale myslim si že by to nemělo ničemu vadit :) email je na mě :)heslo taky takže neměl by bejt problem si to zjistit .
Na Tomhle Portále hraju JB už tak 4 měsice takže z modem vam velké zkušenosti :)
Proč žádam o práva?,Protože si myslím že na JB je malo adminu a já tam jsem každej den tak 3 někdy i dýl.
Jináč nevím co bych napsal dál . najdete mě na skype :Pavel.227 ještě dodatek z amx modem nemam žadne zkušenosti ale myslím si že by nebyl problém kdyby mě Air jordan trochu zaučil :).děkuji za posouzení rád odepišu na cokoliv:)
Pitbull je ráznej a podle mě by se tam jako admin hodil. Umí to seřvat, když je potřeba a alespoň já jsem s nim na jailu problém neměl.
Ano
http://csko.cz/forum/showthread.php?4179-%8E%E1dost-o-pr%E1va-Jailu/page3
Takže Malis predsa kúpil steam len kvôli právam. A to som si myslel, že časom by to mohol dostať. Teraz už asi nie.
Ešte ty mi napíš, že si to kúpil len kvôli právam...hm?
Amazing-Zajic
23-02-12, 20:30
Z modu JB tě znám a myslím si, že mód ovládáš dobře a snažíš se na serveru udržovat pořádek.
Za mě máš ANO.
http://csko.cz/forum/showthread.php?4179-%8E%E1dost-o-pr%E1va-Jailu/page3
Takže Malis predsa kúpil steam len kvôli právam. A to som si myslel, že časom by to mohol dostať. Teraz už asi nie.
Ešte ty mi napíš, že si to kúpil len kvôli právam...hm?
Překvapivě někdy souhlasím s karlosem pitbul je ráznej umí si udělat pořádek a jail umí takže Pro.
Prostě malis ho prodával protože nehrál už cs tak jsem si řekl že se mě Steam hodí :) a za takovou cenu neber to :) prostě steam jsme nekoupil kvuli právam ale prostě má to své vyhody :)
Já jsem určitě PRO. Pittbula na JB vídávám a klidně bych ho s AMX naučil.
díky všem co mě dali Pro:)
Podle mého názoru nejlepší adept na admina z lidí co tam hrajou a práva nemají, určitě PRO.
dik znova všem co se přimluvili vážím si toho :)
Pitbulla veľmi dobre znám občas s nim hrávam JB a je v pohode celkom dobre pozná pravidla za mňa máš určite ANO.
Za mě máš taky ÁNOOOOOOOOO.
*Pitbula na JB vidím často či už skoro ráno alebo neskoro v noci ovšem aj cez deň.Pitbulom na servery problem nieje pozná pravidlá veľmi dobre na JB sa taraz admin hodí ja som PROO!!
tak to je fail,rozhodně NE
tak to je fail,rozhodně NE
Mohl by jsi napsat důvod, dík..
Mohl by jsi napsat důvod, dík..
Má komplexy, z toho, že ho nepřijali :D
Má komplexy, z toho, že ho nepřijali :D
To jsem si taky myslel :)
Podľa toho čo tu píšete tam asi nikto nehráva. Všetci tu píšete aký je bezproblémový, úžasný atď. V chatu nič nenájdete pretože je skoro stále u CT. Tento hráč je v pohode až na jeho nervy.
Jedno ráno som bol u T ako sme urobili vzburu začal tam nadávať, nehovorím že moc, ale nadával. Stále tam rozprával o tom ako by toto už banoval.
Keby sa ma priať ďalší admin tak radšej Rosi.
Pittbul, simonovat umi, pravidla tez, je tam casto. Ale to jste jeste nevideli co rika kdyz mu rupnou nervy. Kdo to slysel ten vi, rozepisovat to nebudu. Nema ode me PRO ani PROTI. Ale reknete mi v cem je Pittbul lepsi nez Rosi, krome veku ? Rosiho jsem nevidel jeste, ze by mu rupli nervy.
Když mě na JB rupnou nervy, tak to taky stojí zato. Když se do mě pustí 20 smradů, takt o taky každej nevydrží.
AnnoyingGreg
25-02-12, 19:12
Pamatuju, když tenhle začínal saimonovat. Když ho to chytlo, kam se na něj hrabal kdejakej dlaždič s jeho slovníkem. Nemyslim si, že by to psychicky zvládnul.
Tiež som dostal jeden "anomym" (nechce byť menovaný) s podobným názorom.
EDIT: Už dve správy podobného názoru. Takže asi na tom niečo bude.
EDIT: Takže už 3.! správa o tom istom.
Prostě malis ho prodával protože nehrál už cs tak jsem si řekl že se mě Steam hodí :) a za takovou cenu neber to :) prostě steam jsme nekoupil kvuli právam ale prostě má to své vyhody :)
Navyše dal by som čas, aby si na ňom niečo nahral a potom sa uvidí. Teraz som Proti.
takže jak dlouho budu čekat? to muže bejt měsíc nebo taky rok ?? a za zkoušku nic nedáte kdykoliv se dají práva odebrat :) tak si myslim že není problem, ale jináč diky za vyjádření.
Johny Pampeliska
25-02-12, 23:24
Buď trpělivej, nic nejde hned....Každopádně Kotel práva nedává na zkoušku
mě je jedno co si říkate a budu tam hrat dal bud z pravama a nebobez práv je mě to celkem jedno jak myslite za vhodny neřikam že mě nerupnou nervy ale ted když mam steam tak jsem uplně v poho nechci o něj přijit a ten kdo posila ty sms by mě zajimalo co je to za chytráka tak jestli chce něco napsat tak ať to napišemě pro mě za mě ja mu hlavu neutrhnu ani se sním hadat nebudu ale admin na jb je potřeba taktodejte rosimu ale ten tam vubec nehraje nic proti rosimu je to dobrej hráč ale nechám tona vas a na zkoušku by jstemě mohli vzít kdykoliv se dají práva odebrat tak ja nevidím žadnej problem a tím to tady chci ukončit dejte lock nebo to je asi zbytečné diky těm co mě podpořili ale jak řikam od té doby co mám steam se nechovam vulgarně občas mě prasknou nervy to asi každemu a neřikejte že né prostě končim tady stím vickrat už to radši zkoušet nebudu žadat o práva když to tady vidím .diky
Nevšimol som si žeby steam menil správanie hráča. Hlavne keď ho má deň a pol.
nemám steam den to je ale jedno :) ale diky za odpověd
žadosti o prava : http://csko.cz/forum/showthread.php?5501-%8E%E1dost-o-pr%E1va-na-JB/page2
Napiš tam odomna NE.
Bolo to asi pred 2 mesiacmi hrali sme jail o 3ráno a boli same vzpury.
Tak šiel off,prišiel s5 a zapol si WH.
Another One.
Pitbula sem zažil s rupnutýma nervama 2x a vždycky sem potom banoval (šlo o jiný cétéčka co házeli terákům guny nebo vlezl do klece a nechal se zabít.) takže k tomu měl logickej důvod. Jako admin to dělat nebude, nebo by o práva přišel- dá jim zasloužený bany a bude v klidu. Pravidla zná a není nudný CT jako 99% ostatních simonů co dává jen reakce.
Navyše dal by som čas, aby si na ňom niečo nahral a potom sa uvidí. Teraz som Proti.
takže doufam, že v nejbližší době už žádný výbuchy či neslušnej slovník nebude zaznamenanej a že pak ty práva dostane (nechal bych otevřenou žádost, ať se nemusí pak zbytečně zakládat další). Důvod už jsem psal výš.
diky bia fz aspoň někdo kdo to vysvětlil fakt díky važím si toho :)
diky bad boyz :) važím si toho :)
AnnoyingGreg
26-02-12, 14:35
A k tým nervom - neviem ako by ste sa zachovali vy, keby vás 10 ročný upišťaný kid zavrel s 50 HP do klietky plnej väzňov...
heh, ale přesně o tom adminování na JB je. Labilní člověk tam nemá co adminovat. Už tak si myslim, že tam bylo a bohužel stále je dost uřvanejch adminů rozdávající bany "tak len páč si mě nasral".
AnnoyingGreg
26-02-12, 15:07
Nevim co by se jak mohlo brát, sám jsem se snažil vyvarovat banovani typu: demence, nezadouci, blbec apod protože je to potom zpětně těžko obhajovatelný na tomhle serveru. Můj názor je NE. Další admin s nervama v kýblu tam nezlepší situaci.
Zjde opravdu o ty tvoje nervy... JB je hlavně o těch nervech... Musíš mít u těch malých respekt, ale musíš si ho udělat slušně to není řvaním po celém serveru a nadáváním... Pitbull je v klidu člověk, věřím že se dokáže změnit, ale myslím že by z tebe zrovna ted nebyl dobrý admin... Za mě NE
Rosi ty už jsem nepiš diky :)
Rosi to jsi mě asi neviděl jak hraju teďka přijd se někdy podívat a uvidíš sam a neposuzuj druhé lidi podle sebe .díky:)
Okej, sorry že jsem se vyjádřil ;) přesně tak jsem věděl že to bude, část bude za tebou věřit, že ses změnil a část bude pořád na zemi a uvažovat tak jak to je.
Tady je pěkně vidět jak neuneseš odmítnutí a NE!
Tady přikládám PM co jsem poslal Charonovi :) :
Zdravím,
moje PM se jedná hráče jménem Pitbull.
Není to špatný člověk, mod sice ovládá jako každý průměrný hráč z řad už trochu vyspělejších tím myslím , že nemá brain 10iletého.
Ale jeden problem by tu byl. Není to špatný člověk, je rázný dokáže si sjednat pořádek, ale někdy je to až moc... Jakmile odejde admin ze serveru a má jistotu, že tam žádný jiný není, začne teprve hrát. Za CT dělá kraviny, přerušuje simona, když střílí a mluví do mikrofonu a když je simon občas to nervově neunese a začné řvát a ypustí nějáké to horší slovo... Nerad bych ho tímhle zhodil, jenže bohužel nemám možnost psát do threadu, takže to takhle řeším přes admina.
S pozdravem Rosi! xP
ja vim že jsi to byl ty takže to je jedno jen jsem čekal až to vyleze :) ale diky za upřimnost:)
NE
podla mna s tymi nervami by si nevydrzal.. to co si hovoril na TS prepáč to bolo pre mna dost :)
ostatny admini o tom asi este nevedia , však ano skade by to mali vedieť
Rosi ty už jsem nepiš diky :)
Tady jde vidět jak zvládáš situace, které jsi nechtěl at příjdou :)
Myslím že inak sa u nich dostatočný rešpekt vybudovať nedá
Ale dá, jen to musíš umět. Ty mikrofon nemáš nezažil jsi simonování, aspon pokud já vím :)
Rosi to jsi mě asi neviděl jak hraju teďka přijd se někdy podívat a uvidíš sam a neposuzuj druhé lidi podle sebe .díky:)
Já nikoho podle sebe neposuzuju, jen jsem upřímný a nepřetvařuju se.
ja vim že jsi to byl ty takže to je jedno jen jsem čekal až to vyleze :) ale diky za upřimnost:)
To mi řekni, jak jsi mohl vědět, že jsem to byl já? Vždyt ještě nedávno ses choval jako kámoš a to už jsi tu žádost podanou měl. Napsal jsem to hned první den.
NE
podla mna s tymi nervami by si nevydrzal.. to co si hovoril na TS prepáč to bolo pre mna dost :)
ostatny admini o tom asi este nevedia , však ano skade by to mali vedieť
Je to škoda, že to nevědí... Třeba Bia pochopí...
Okej, sorry že jsem se vyjádřil ;) přesně tak jsem věděl že to bude, část bude za tebou věřit, že ses změnil a část bude pořád na zemi a uvažovat tak jak to je.
Tady je pěkně vidět jak neuneseš odmítnutí a NE!
Tady přikládám PM co jsem poslal Charonovi :) :
Zdravím,
moje PM se jedná hráče jménem Pitbull.
Není to špatný člověk, mod sice ovládá jako každý průměrný hráč z řad už trochu vyspělejších tím myslím , že nemá brain 10iletého.
Ale jeden problem by tu byl. Není to špatný člověk, je rázný dokáže si sjednat pořádek, ale někdy je to až moc... Jakmile odejde admin ze serveru a má jistotu, že tam žádný jiný není, začne teprve hrát. Za CT dělá kraviny, přerušuje simona, když střílí a mluví do mikrofonu a když je simon občas to nervově neunese a začné řvát a ypustí nějáké to horší slovo... Nerad bych ho tímhle zhodil, jenže bohužel nemám možnost psát do threadu, takže to takhle řeším přes admina.
S pozdravem Rosi! xP
som zabudol dobre ze si to tu napisal.
urcite vie co pitbull hovoril na TS v pritomnosti Jordana pokial by mu dal Jordan ano tak to by bol Biggest fail
Bia to pochopi len mu to treba poriadne vysvetlit aj ostatnym.
Keby to vedel Leryx tak Pitbull uz ma ban
3k a Jerry
27-02-12, 00:33
Zjde opravdu o ty tvoje nervy... JB je hlavně o těch nervech... Musíš mít u těch malých respekt, ale musíš si ho udělat slušně to není řvaním po celém serveru a nadáváním... Pitbull je v klidu člověk, věřím že se dokáže změnit, ale myslím že by z tebe zrovna ted nebyl dobrý admin... Za mě NE
Řekni mě jedno ctčko, které tam má respect ..
Nechápu byly ste kámoši, kecali sme na tsku a najednou někdo nedostane práva , druhej o ně požádá a co z vás je?
Hážete na sebe špínu a když ste nedostaly vy ani on je mět nebude..
Kvuli vám, do žádostí budou moc psát zase jen admini..
Mrkva a to co si povídáme na tsku sem opravdu tahat nemusíš.
U mě je to ano i ne, někdy to přehání ale někdy umí udělat dobrou zábavu.
Řekni mě jedno ctčko, které tam má respect ..
Nechápu byly ste kámoši, kecali sme na tsku a najednou někdo nedostane práva , druhej o ně požádá a co z vás je?
Hážete na sebe špínu a když ste nedostaly vy ani on je mět nebude..
Kvuli vám, do žádostí budou moc psát zase jen admini..
Mrkva a to co si povídáme na tsku sem opravdu tahat nemusíš.
mne to je jedno sa som s pitbullom po tomto skoncil.Sice som stratil skoro najlepsieho kamosa s Cs (o tom este nevie).
Uz som to pisal davno ze kotelne chcem pomahat.Keby teba tak ohovaral pitbull tak by si zmenil nazor.Zivot ide dalej
3 K jerry díky :) a mrkev to jsi fakt nemusel psát kde si co povídame fakt kamoš díky :)
Nikdy jsem na něj žádnou špínu hodit nechtěl, ani ho nijak poškodit nebo ztrapnit. Jen jsem napsal jak to je.
V tomto musím súhlasiť so všetkými troma kamarádmi. Rosi a mrkva nič proti vám, ale odkedy vám zamietli žiadosti, ste alergický na všetkých žiadateľov pre JB. Je to od vás dosť nechutné a podrazácke, vyťahovať tu veci z tska alebo veci staré niekoľko mesiacov. Skúste sa cez to preniesť a prestante atakovať pitbulla, griffina a ostatných (môžte napísať svoj názor, ale stačí raz a hlavne objektívne).
ja grifina respektujem , dneska sme si spolu zahrali a bola sranda
Pitbulla NIE
nevies pochopit ze by to pitbull nezvladol s nervami.Grifin je uplne iny od pitbulla.Rosi / grifin by mali mat prava.Moj nazor je taky pretoze som tam kazdy den a stale ich sledujem ako hraju.Ty absolutne nechodis na JB a sa vyjadrujes.FAIL A TY TO VIDES
Mrkva :
Bad Boys už nějakou dobu chodí na jail pokud si nevšimnul a stačí když k tomu jednou napíšeš svůj názor, víckrát se vyjadřovat nemusíš, protože ty vaše - moje názory stejně nikoho nezajímájí ..
Hlavní slovo tu mají admini, náboráři a kotel..Tak si tu přestan vypisovat, klidne si můžete psát do pmek ..
ja som svoj nazor napisal.. takze neviem proc tu failujes.
Nechcem aby dostal prava niekto , kto moze byt pre tento portal nebezpecny.
BTW : KEDY BOL naposledy bad boy na JB napis mi to do PM :)
V tomto musím súhlasiť so všetkými troma kamarádmi. Rosi a mrkva nič proti vám, ale odkedy vám zamietli žiadosti, ste alergický na všetkých žiadateľov pre JB. Je to od vás dosť nechutné a podrazácke, vyťahovať tu veci z tska alebo veci staré niekoľko mesiacov. Skúste sa cez to preniesť a prestante atakovať pitbulla, griffina a ostatných (môžte napísať svoj názor, ale stačí raz a hlavne objektívne).
My, že jsme agresivní? My dva s mrkvou jsme jedni z těch, kteří se snaží ať tento portál běží, jak má a pokud možno ještě lépe, hlavně server JB. Nejsem proti všem žádostem, nebyl jsem proti Pepinovi ani proti Leryxovi. Dokonce ani proti Grifinovi nejsem, jen jsem napsal, že po třech měsících má člověk ještě to nadšení a neví jak dlouho ho to bude ještě bavit. Neboj se nemám žádné komplexy, že jsem nedostal práva. Prostě jsem je nedostal, svět se nezboří a jde dál. Nejsem proti všem žádostem, pár už jsem jich podporoval. Např. Larodar, H M nebo Piki. Grifina bych teda ohodně raději viděl jako admina než Pitbulla, u něj mi stačilo jak se choval jako falešný kamarád. Je to můj názor a nerad bych ho už dále rozepisoval, rozhodnutí není ani na mně ani na vás, ale na Kotlovi.
HeeeeJ a keby to TU už neriešite ak ste si nevšimli jeto Pitbulova žiadosť vyriešte si to inde a nie tu rozoberať kto je agresivny a kto hrá na JB či BADBOYS tam hrá teraz alebo NE"!!
Že vas to Baví nezaleží na rosim ani na mrkvě tak už jsme nepište takové hovadiny fakt jak malí děti.jináč diky Bad boys a Rosi :) at se rozhodne Kotel a ne vy mělo by to bejt zase jako dřív že do žadosti mohli psat jen admini.
Že vas to Baví nezaleží na rosim ani na mrkvě tak už jsme nepište takové hovadiny fakt jak malí děti.jináč diky Bad boys a Rosi :) at se rozhodne Kotel a ne vy mělo by to bejt zase jako dřív že do žadosti mohli psat jen admini.
S tým súhlasím. Akurát tu vznikajú bezduché fighty, rozhádajú sa tu useri, žiadosti začínajú mať zas viac ako 5 strán a dokopy žiadna užitočná info. Deň som preč a len aby som prebehol 2 strany kydov, čo tu niekto napíše OT (nemyslím len tento thread). Stačilo by mi napísať PMku, ale to by ste už asi nevyzerali tak cOOOL, alebo ja už neviem čo.
Asi vám uniká pointa žiadostí. To má byť selekcia, výber, nie váš pokec thread.
S tým súhlasím. Akurát tu vznikajú bezduché fighty, rozhádajú sa tu useri, žiadosti začínajú mať zas viac ako 5 strán a dokopy žiadna užitočná info. Deň som preč a len aby som prebehol 2 strany kydov, čo tu niekto napíše OT (nemyslím len tento thread). Stačilo by mi napísať PMku, ale to by ste už asi nevyzerali tak cOOOL, alebo ja už neviem čo.
Asi vám uniká pointa žiadostí. To má byť selekcia, výber, nie váš pokec thread.
Taktéž si myslím, že by to bylo lepší. Navíc proč asi badboys zakládal ten thread dole ve volné diskuzi? Kdyby se mohli vyjádřit sem jenom admini, tak by se vyvarovalo spoustu hádkám.
Bude se to tady řešit ? ty moje práva aspoň někdo mě to napište děkuji :)
Ked to tak chces tak ti sem napíšem . Píšem z mobilu tak si nevsimajte gramatiku. Myslel som že si fajn hráč do doby ked som ti dal ban za menšiu vulgarnosť cez mic (krátky ban). V tvrdý si chytil take nervy že si sa mi začal vyhrážať že ako zohnas hráčov čo má nemusia ako spravite topic a ako mi zoberu práva . Okrem vulgarnych správ má forku, po skončení banu si prišiel na server a spolu aj s cowboyom ste sa do mna pustali nie krátku dobu ľudia sa menia a ja som na jb dlho nebol , ale tvoja povaha sa podľa mna nezmení a preto ti dávam nie . A chcel by som sa opýtať prečo vlastne ste nezobrali rosiho je to podľa mna najidealnejsi adept .
som zabudol dobre ze si to tu napisal.
urcite vie co pitbull hovoril na TS v pritomnosti Jordana pokial by mu dal Jordan ano tak to by bol Biggest fail
Bia to pochopi len mu to treba poriadne vysvetlit aj ostatnym.
Keby to vedel Leryx tak Pitbull uz ma ban
Mrkev nwm o co ti jde ale to jak spolu s pitbulem mluvíme na Ts ti můze být celkem jedno já se s pitbulem znám dost dlouho takže mi to co říka příjde od něj normální. A každej má jinou povahu než ty někoho může naštvat málo a někomu zase nevadí že si tam všichni dělaj co chtěj. Ale vím že se umí ovládat jenže když ti tam Ct lezou kam nemají a neposlouchají simona tak je tam asi někdo musí dat dohromady. Je lepší být ráznější než aby si všichni dělaly co chtěj jinak by v tom byl větší bordel než je.
Dejf pak jsme si to snad vyříkali ja jsem se ti omluvil tak nevím v čem je problém jestli to chceš slyšet znova tak se ti omlouvam ale přišlo mě směšny dat ban za vulgarnost když jsem jenom řekl proč me do prdele nejdou otevřit cely a to je asi mesic z5 takže nevim ale jináč diky :)
Dejf pak jsme si to snad vyříkali ja jsem se ti omluvil tak nevím v čem je problém jestli to chceš slyšet znova tak se ti omlouvam ale přišlo mě směšny dat ban za vulgarnost když jsem jenom řekl proč me do prdele nejdou otevřit cely a to je asi mesic z5 takže nevim ale jináč diky :)
Tak za 1. nebolo to do prdele , ale prečo sa k*rva neotvoria tie .... cely radšej to sem ani nepíšem . A za druhé ja som tvoje ospravedlnenie prial a teraz s tebou vychádzam , ale keď prenesiem túto situáciu do hry , kde zabanuješ niekoho len kvôli tomu že ťa naštval a potom keď bude mať žiadosť u UB tak ti už nepomôže iba ospravedlnenie :-). Feedrov obľúbený :happy:
Tak to jsi asi nebyl pěkne dlouho na JB tak nevíš jak hraju myslim si že tady na kotelně ti hodně hráču dosvědči že hraju uplně jinač než předtim prijd se někdy podívat :)
Nevim. Asi si te necham jako zalohu. Jinak budes mit prednostni pravo na ct a mozna jeste moznost hlasovat o zakazu k ct, kdyz bude nekdo delat bordel az dodelam system.
díky kotel :) to mě stačí zatím :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.