PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na TTT

wolfoOo
18-02-17, 16:50
STEAM ID : STEAM_0:1:182179265
BANY : 0 Čistý
HRAM : na servery hrám už asi 3-4 mesiace
ROKOV : mám 15 rokov
Prosím na ttt som si všimol že je tam malo adminov tak ak by som mohol poprosiť som väčšinou aktyvny každý deň
NIEČO O SEBE : Volám sa Samuel Stanek bývam v Spišskej Novej Vsi rád hravam hokej futbal
PEČO CHCEM BYT ADMINOM : Hlavne koli tomu lebo som videl ako sa nejaký hráči správajú na TTT a je to hrozné veľa adminov tam nevidieť a v poslednom čase hrám TTT strašne veľa :D
Dakujem a by ste mňa prijali bol by som vám veľmi vďačný a mam aj nejaké tie typy na nezodpovedných hráčov :D
WOLFO ♥♥♥

Bee
18-02-17, 19:11
Dle mého TTT server 3-4 měsíce ani neběží,tebe jsem tam neviděl ani jednou. Adminů tam chodí velký dostatek takže je to pokryté to se bát nemusíš. Nejsi vhodný kandidát pro tento server.

Nihilia
18-02-17, 21:02
- Věk.
- Hráváš tam velmi málo, protože by jsi nemohl napsat větu, že tam hraje málo adminů. Dle mého tam v současné době hraje právě nejvíce adminů.
- Nulová aktivita na fóru --> registrace jen kvůli žádosti.

Na TTT už musí mít člověk něco nahráno, aby tam nebanoval každou kravinu a že by se tam dalo banovat věcí.

PROTI

Samco
25-02-17, 18:16
Tvrdenia, že na danom servery je málo adminov sú úplne mimo a len ti poškodia žiadosť. Na tomto móde hrá momentálne najviac adminov. Čo sa týka žiadateľa - slabá aktivita, žiadne hlásenia, žiadosť podaná hneď v deň registrácie a taktiež aj posledné prihlásenie na fóre v spomínanom dni. Predpokladám, že už ho tu ani neuzrieme.

PROTI

Leilloo
08-03-17, 20:53
Pises ze na TTT je malo adminov s cim stebou urcite nemozem suhlasit.
Ked hovoris ze si aktivny kazdy den a hravas tam tie 3-4 mesiace ako si spomenul neviem ale tvoje meno si vobec nevybavujem?

A k ziadosti:
-Nulova aktivita na fore.
-Nevidim v tebe ziadny prinos.
-Ziadne hlasenia som nepostrehol.
-Neseriozny zaujem k pravam.

PROTI

Detektor
08-03-17, 21:21
Včera som hral na tom servery dlhšie a určite by som tam nedával práva 15 ročným (nič v zlom každý raz mal 15)

Burak1
08-03-17, 21:24
Včera som hral na tom servery dlhšie a určite by som tam nedával práva 15 ročným (nič v zlom každý raz mal 15)

:( Věk je pouze číslo. To, jak se kdo umí chovat a řešit situace není o věku.

Jinak také proti.

Koprakek
27-03-17, 17:25
Zamítnuto.