Zobrazit normální verzi : Meno v hre
Mám problém: keď hrám hru CS tak hrám pod menom ktoré mám na steame a nie pod tým ktoré som si nastavil v options. Neviete čím to môže byť? alebo čo mám spraviť?
Rada iba pre TEBA:
-odinštaluj steam
-kup si malovanky a maluj
toto pisu iba kkti. Ked si taky macher napis jak to mam spravit ak to nevies kupuj si ich ty
Kkti wau aj napisať niečo vieš
no velmi sa tu chvastas, robis sa tu velkym borcom no ani ty to nevies tak sem uz pls nepis.
Pozri aké máš nastavené v configu. Nemenil si si ho tam?
popozeraj configy, tam si zmen ,,name ake chces meno'' a uloz si to.
Mam 1pocitac tam mi ide vsetko a 1NTB tam mi nejde len to meno. na NTB som si spomenul ze som si daval na steame noforcemaccel noforcemparms a odvtedy to nejde nemoze to suvisiet?
Mam 1pocitac tam mi ide vsetko a 1NTB tam mi nejde len to meno. na NTB som si spomenul ze som si daval na steame noforcemaccel noforcemparms a odvtedy to nejde nemoze to suvisiet?
Tak si spomen, čo všetko si tam ešte menil. A pozri ten config.
nic ine
v configu mam nastavene ine meno, ale ukazuje sa mi steam meno, no co uz neva je to na NTB tam mi hrani vobec nejde tak to locknite pls
S tím to určitě nesouvisí.
jn, prave som zistil ze to co si nastavim v options sa neulozi na dalsiu hru sa to hodi na zakladne nastavenie, mozno to mam nejak pos*ate cele
jn, prave som zistil ze to co si nastavim v options sa neulozi na dalsiu hru sa to hodi na zakladne nastavenie, mozno to mam nejak pos*ate cele
možno reinstal steamu.
Nemáš v configu zaškrtnuté jen pro čtení ? A zkus smazat Userconfig.
Bud máš v userconfigu nastavený jiný nick a nebo zkus překopírovat cfg z PC na NTB a nebo vymaž config, pripoj se na server a zkus to. Třeba máš poj**aný cfg
mam to uz, lock pls
V čom to bolo?
nvm preco ale v configu som mal nastavene ine meno s akym som hral tak som si CS reinstaloval a ide to nechcelo sa mi totizto vrtat vtom moc a nahodou by som nieco pokazil, tak som si povedal ze tych 15min instalacie vydrzim v poho
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.