Zobrazit normální verzi : Demente,MTK,TK
Spider-Man
07-03-17, 20:18
Zdravíčko,tak jsem tu po delší dobičce s nějakým tím demíčkem,časy si nepamatuju
http://csko.cz/dema?UPD=BM3QoVOS
ID:13 *><<$ߤ¤××÷¨ STEAM_0:1:120631577 212.158.158.178 CZ
14 Mr|Slissi STEAM_0:1:96065085 46.174.154.0 CZ
Když už teda děláš ty hodinový dema, tak už to vyčasuj, nebo alespon řekni, co tam admin má hledat, ne ? ...
E : Operáku stačí kouknout na velikost. xD 53 Mb xD
Jestliže je demo dlouhé jak píše Teecko, tak prosím o vyčasování. Nemáme čas koukat 40minutové demo kvuli 15 sekundám které se dají zabanovat.
Vyčasuj to, jestli bude třeba případné situace obhájím, ale nechci tady zbytečně flamovat, takže kdyby náhodou vyjádřím se důkladněji v případné žádosti o UB.
E: Tak ať to tu neleží déle než bezďákovo Jak správně napsat hlášení, odpoledne až dojdu k PC se na podívám a vyčasuji to. Pokud si dobře pamatuji mělo by na tom demu být více na spider mana a jeho kamaráda, než na Retra a mě. Ale uvidíme...
Pro fialové: Ten multipost je schválně, aby se to aktualizovalo!
Pro Spider mana: Zapomněl jsi do stížnosti napsat info na svého kamarádíčka, takže pro přehlednost, info o všech zúčastněných:
NICK: losor4ever
ID: STEAM_0:1:83892620
IP: 88.212.37.144
NICK: Mr|Slissi
ID: STEAM_0:1:96065085
IP: 46.174.154.0
NICK: The Retró
ID: STEAM_0:1:120631577
IP: 212.158.158.178
Časování:
(tučně podtržené jsou podstatnější časy)
06:40- narážka do rodiny ze strany losor4evera něco jako "tvoj tatko" a pak tam něco nesrozumitelně mumlá
10:33- Retro mě přejel, omluvil se, já to přijal, nemám s tím problém
12:40 - 14:35 fotbal, co dával losor4ever mi přišel přinejmenším pochybný, ale není to nic velkého, spíše jen tak pro zajímavost
14:35 zbytečný frag na konci fotbalu
15:40 losor4ever zapíná bezdůvodně HVD
17:30 pitbul svk- bugování aimu (neúspěšně)
18:15 na konci HVD jsem vylezl ze zbrojky, beze zbraní, nikoho jsem ani nehitnul, šel jsem si zastrafovat- dávám to sem, jen že to losor4everovi strašně vadilo
19:42 bezdůvodný TK ze strany losor4evera- kazí tím hru + napomáhá vzpouře
20:20 losor4ever úmyslně otevřel cely na začátku kola- napomáhání vzpouře- dostává ode mě kill
22:03 spider man dostal náádhernou hlavu :taunt:
28:30 Retro dá touchpadem omylem FK, omluví se, vzápětí je zbytečně zabit losor4everem
31:00 - 31:50 Spider skočí z trampolíny do zbrojky, sebere AWP, losor ho nechá v klidu dojít zpátky a ještě skočit znovu :D
35:50 atrakce od Retra- strafy- hráči si stěžovali na porušení pravidel, za mě to bylo v pohodě, ale radši at to prověří admini
Ještě dodám, že ke konci dema tam přijde Troppe a jak nám Spider man další mapu vyhrožoval, Troppemu to údajně poslal na steam. Ale ani bych se nedivil, kdyby se na to nekoukl, vzhledem k tomu že to má tři čtvrtě hodiny.
E:
Podtrženo sečteno já jsem na demu neudělal absolutně nic, co by bylo v rozporu s pravidly. Retro mě omylem přejel a dal FK, za což se omluvil, takže to by bylo maximálně na přesun, ale naproti tomu u losor4evera je toho podstatně více, takže, jak jsem již na demu psal, jsi, Spider mane, poslal materiál spíše na svého kamaráda :taunt:
Ať rozhodnou admini, ale vzato kolem a kolem na demu není nic, za co by měl losor4ever dostat zákaz delší jak jeden, maximálně tři dny, takže vzhledem k tomu, jak dlouho tady ta stížnost leží, bych byl pro to jednoduše locknout. Příště neřešte na serveru hovadiny a uvidíte, že se bude hrát lépe. :happy:
Ještě dodám, že ke konci dema tam přijde Troppe a jak nám Spider man další mapu vyhrožoval, Troppemu to údajně poslal na steam. Ale ani bych se nedivil, kdyby se na to nekoukl, vzhledem k tomu že to má tři čtvrtě hodiny.
Jojo, posílal mi to. Jenže právě kvůli té délce se mi do toho moc nechtělo, zřejmě nikoho nebaví sedět u jednoho dema přes půl hodiny.
Pokud se na to nikdo nepodívám, podívám se na to já, jak přijedu ze školy.
Jinak tobě děkujeme Sliši, že sis dal tu práci a podíval ses na to demo a vyčasoval ho.
Edit: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=214208 Díky.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.