Zobrazit normální verzi : Nový Boss mód
Ahoj chcel by som navrhnúť nový mód na Jailbreak 6, celý z mojej hlavy keďže som si našiel čas aj na takúto vec. Je celý originálny a zapojil som aj kreativitu.
BOSS CT
- boss u ct by bol zvolený náhodne spomedzi CTčiek
- boss by mal 250 HP a 250 Armor
- pomalý beh + žiadna zbraň a nemohol by sa brániť
- vzhľadom by vyzeral niečo ako zombík Nemesis
- jeho cieľom je sa niekam zacampiť a prežiť
- jeho úmrtím vyhrávajú Tčka a ich boss získa ďalšie kolo VD
BOSS T
- bol by tiež náhodne zvolený spomedzi väzňov
- 500hp a armor
- mal by vzhľad malého chudého psa
- vysoká rýchlosť a v rukách vyšši dmg
- jeho cieľom je zabiť Bossa CT ale aj ochraňujúce CT
CTčka
Ich cieľom je ochrániť svojho bossa pred väzňami a pred bossom Tčiek. Mali by klasický zbrane ktoré si vezmú zo zbrojky a všetko dmg aj životy rovnaké ako pri ostatných modoch (120 HP a armor)
Tčka
Ich cieľom je pomáhať svojmu bossovi k zabitiu CTčiek a postupne aj bossa CT. Tčka by mali iba prázdne rujy ktorými môžu len boxovať CTčka a bossa, zároveň musia ochrániť svojho bossa ktorý má vysoký dmg aby nezomrel.
Zhrnutie
Cieľom tohto módu je na strane Tčiek vyhrať a získať VD pre svojho vyvoleného a u ctčiek len vyhrať tak ako pri ostatných modoch. Boss CT ma viac hp a nemôže sa veľmi zacampiť a vôbec brániť ale CTčka maju zbrane a môžu zabíjať väzňov a ich bossa. Naopak rýchly boss u T (pes) by svojím dmgom musel zabiť CTčka a ich bossa spolu s väzňami. Má len 250 hp ale je rýchly takže bude to vyrovnaný a napínavý mód. Celé by sa to mohlo odohrávať v noci a všetci by mali Nightvision. Mód si myslím je vhodný oskusat a netrval by dlho ako napríklad gangster a ľudia by si ho podľa mňa hneď obľúbili. Samozrejme, že treba ešte nejaké veci na ktoré som zabudol napísať sem a vylepší sa to alebk nieco pridá alebo odoberie. Teším sa na reakcie a dúfam že moja práca nebude až taká zlá. Ďakujem pekne s pozdravom all by myself
Mapy na JB6 jsou tak známé, že neexistuje kemp, který by hráči neznali.
BOSS CT - dostat tohle "privilegium" by bylo za trest, protože:
budu pomalý --> neuteču nikomu
nebudu mít zbraň --> nemám se jak bránit a jak ničit protivníky
Najde mě pár hráčů a za chvíli je po mně.
BOSS T - to je jako likvidační zbraň
500hp a armor --> prakticky nesmrtelný
vysoká rychlost a vysoká damage --> nikdo okolo nemá šanci mě zabit v kombinaci s 500hp a armorem
Tyhle dvě figurky jsou totálně nevyvážené a je to dělané jen pro BOSSE T.
Nightvision --> některým se hra nezkutečně laguje při zapnuté baterce, takže při nightvisionu jim vybouchne počítač.
Ten boss Ct sa spolieha na svoje Ctčka ktoré majú zbrane, a na druhej strane boss T ma preto toľko HP (môže mať menej a to napríklad 300) lebo ho jeho väzni nemôžu veľmi ochraňovať keďže len boxuju, a ten nightvision nemusí byť. A za camp sa považuje napríklad aj strecha, jedno ct šachta a ďalšie dve pri rebríku napríklad, alebo v zbrojke pri dverách 4 ct a väzni nemajú moc šancu iba ich boss, je to vyrovnané..+ mód by šlo spustiť od 4+ CT:doge:
Velmi dobrý nápad !! Bral by som to
JB komunitu znám poměrně dobře a už vidím, jak ho budou všichni hlídat. Spíše to vidím na: "hele, serem na bosse a jdeme si sami huntit T".
No pokiaľ u ct nebude nejaké decko ktoré ct nemajú radi tak áno, ale pokiaľ tam hrajú seriózne CT ako napríklad Wentik, Albertik, miraprituk, Kunfu Panda a tak ďalej tak ten by ho strážili a bola by zábava, podľa mňa by sa ten mód oplatil pridať namiesto nejakej sparty, kralko sa vyjadril že by to bral a podľa teba neviem ako Nihilia, uvidíme ďalšie reakcie :wink:
Ahoj, líbí se mi, že sis dal záležet na tom módu ale za mě proti, moc se mi to nezamlouvá.
Jak už psal Nihilia ty mapy například na Jb6 jsou prolezlé už a neni kam se schovat ...
Někdy se u ct sejde team, že by jeden brečel ... to by byl boss za chvilku pod drnem.
+ na většině map jsou autíčka ... Ct boss si vleze na bugnute auto a bude jezdit kolem arealu ( občas přejede někoho třeba ) a mezitím ctčka budou huntit Tčka ... taky na prd scenář
Proti. Líbí se mi zpracování modu, ale když se podíváš na komunitu JB... Opravdu by tento mod nefungoval možná kdyby se trochu víc promyslel.
Navrhovat mody na jb se neoplatí ,protože se nikdy neudělá a když už jo tak to bude za 3 roky :D Už měl být i zombie mod ,ale jak vidíš tak není :) takže s tím nepočítej.
K modu,nápad dobrý,když už tak bych to dal na jiné jb servery krom jb6 ,protože jak psal Teecko,Nihillia tak ty mapy zná každý.
E:Operáku,jsem zapoměl dopsat,že Kotel nemá čas,já to jinak chápu no,řeší toho strašně moc když si to tak shrnu complete i s realým životem.Tak na takové drobnosti už nezbývá čas.
E2: Taky by mohli pomoct jb admini :) ti kteří by to zvládli.
Kotlysi Kotel nemá stroj času holt no. Když si do toho nenechá od lidí šahat, tak to holt trvá dlouho ale nemá v tom aspoň bordel.
Hele vím že chceš mít hodně příspěvků ... vem si příklad z jeblíška ( Kotlyse ) a piš do poslední slovo vede :) :gabe:
Nápad dobrý, ale bossové by byli nevyvážené (viz. Nihilia), mod by nefungoval... Proti.
Já píšu vždycky k věci teecko,jen tvoje vyjadřování je bodu mrazu,jenom dokazuješ jaký si hlupák,ještě sám víš ,že jsou to bullshity :)
Hele prober se už někdy nebo ti život proteče mezi prsty :D orangutan bezmozek obecný,i ten orangutan má větší IQ.
Pobavil :gabe: Docela ironie že zrovna ty mluvíš o IQ :D divný že vůbec víš co to je :D
btw ještě řekni že to neni pravda :D polovina tvých příspěvků je odtamtud :taunt:
Nápad dobrý no.. ale to by nedopadlo dobre, proti
Hele vím že chceš mít hodně příspěvků ... vem si příklad z jeblíška ( Kotlyse ) a piš do poslední slovo vede :) :gabe:
Ten pocit, keď nejaký príjeb píše a nevie o čom. Najprv by to chcelo si pozisťovať aj niečo o tej hre a vedel by si, že tá hra sa nachádza v offtopicu čiže žiadne príspevky z toho niesu. A tieto tvoje sračko posty skôr ukazujú, že jeblíšek si možno max tak ty.:)
Pobavil :gabe: Docela ironie že zrovna ty mluvíš o IQ :D divný že vůbec víš co to je :D
btw ještě řekni že to neni pravda :D polovina tvých příspěvků je odtamtud :taunt:
Zas píšeš o kotlyčkovej demencii, no ty si ešte väčší dement. Btw. Ešte stále si si to nezistil? :(
K veci.. Osobne si myslím, že by to na servery veľmi nefungovalo.
No ted si mi naložil :cray: to nepřežiju :cray: prosím moderátora o smazání :cray: xD
Ďakujem všetkým za odpovede za pokus to stálo, no ale tak ako ste písali že by sa vozili na bugnutem autíčku to by sa mohlo trestať ale tak nech sa vyjadrí kotel ak bude mať čas a podľa toho :thanks:
Nakladana Okurka
14-03-17, 22:30
Jako koncept módu není vůbec špatnej. U Téček bych Bosse vynechal, pak by prostě Téčka huntili Bosse u CT a úkolem CTček by bylo ochranit svého bosse. To, že je komunita na JB taková a taková... Asi by to nedělalo dobrotu, bohužel pro tebe, protože nápad to není vůbec špatnej.
btw. vlákno mělo sloužit k nápadům a postřehům, ne aby se tady dva průměrní šimpanzi začali hádat o tom, že jeden ma 70 IQ a druhej 71. Děte doprdele, kvůli vám (Teeccko a Kotlys) se pak na JB pohlíži jako na bandů neinteligentních dementů.
Okurka ďakujem za nazor, no ako som pisal da sa ten mod trošku upraviť ale nápad ostane napríklad tak ako si to ty upravil by to bolo super, no neviem uvidíme :laughing1:
Děte doprdele, kvůli vám (Teeccko a Kotlys) se pak na JB pohlíži jako na bandů neinteligentních dementů.
Heh,mimochodem já jsem napsal k věci ,začal si šimpanz Teecko.
Svoje zprávy jsem smazal.
Jinak k tomu ,že se na jb pohlíží jako na neinteligentní dmnty to máš sice pravdu,jenže to už ví všeci že JB hráči jsou "nobrainhlavy" bez těch našich příspěvků.
My už to více nezměníme.
E:Latins. Gramatiku u mě neřeš :laughing1: Jinak on si začal ,já jsem mu jenom napsal holou pravdu,mimochodem špatný jméno nemám jen jsem se blbě hádal s Okurkou když jsem měl ještě k tomu pravdu,nic víc v tom nevidím,další příspěvky jsou normální,takže špatným jménem bych to nenazval.Chybu hledejte u sebe ne u mě,někdy se každý hold vyjádří k dané situaci špatně a pak to chceš opravit dalšími slohovkami,jenže to už je pro vás pozdě,asi tak bych to viděl.
Připomíná mi to mod, který už je v Counter-Striku.
Každý zná klasickou bombu, rukojmí. Ale ve hře je ještě jeden mod a to VIP (Zvoleno náhodné CTčko, které se stalo VIP a jeho cílem bylo se dostat do určitého prostoru bez toho, aby zemřel. Takže úkol pro CTčka by byl jasný. Uchránit své VIP.)
Podle mě, kdyby se to trochu upravilo a vymyslelo, tak by z toho mohl vzniknout VIP mod, s tím rozdílem, že by se VIP hráč musel udržet dejme tomu určitý čas.
Bohužel si neodpustím poznánku na Kotlička a Teečkem:
Jestli nemáte co říct tomu modu, tak se nevyjadřujte. První Kotlíčkuv příspěvek byl normální (Až na to, že neumím dávat správně mezery u čatek ve větě). Ale potom jste tu začli mezi sebou diskutovat. Takže vás oba varuji. Už máte dost špatný méno, tak calm down kluci :happy:
Ahoj,
abych se k tomu vyjádřil já, tak nápad jsem si upřímně musel pročíst několikrát, abych zjistil, jestli je to vůbec výhodně na JB zavést. K návrhu - líbí se mi, nicméně na JB je hromady možností, kdy hráči z toho modu udělají šaškárnu a nebo jak napsal nahoře Nihilia, bylo by to vyvážené a jedna strana by byla více zvýhodněná než druhá. Nápad dobrý, myšlenka také, ale později by hráči našli způsoby, jak si to zlehčit apd. Pokud Tě napadne něco pozměnit, zkus :) fantazie se meze nekladou. Pak bych byl PRO:happy:
Ďakujem za názor, tak mohol by som to upraviť ten mód, vyvážiť bossiv a potom vytvoriť nový príspevok? Tam to hodím
Libí se mi návrh na mod, jen by se musel upravit, aby se to dalo hrát a je to.
Okej tak tí ktorí chcete aby som to upravil aj podľa vašich komentov aj podľa seba tak sa vyjadrite ďakujem :doge:
Připomíná mi to mod, který už je v Counter-Striku.
Každý zná klasickou bombu, rukojmí. Ale ve hře je ještě jeden mod a to VIP (Zvoleno náhodné CTčko, které se stalo VIP a jeho cílem bylo se dostat do určitého prostoru bez toho, aby zemřel. Takže úkol pro CTčka by byl jasný. Uchránit své VIP.)
Podle mě, kdyby se to trochu upravilo a vymyslelo, tak by z toho mohl vzniknout VIP mod, s tím rozdílem, že by se VIP hráč musel udržet dejme tomu určitý čas.
Bohužel si neodpustím poznánku na Kotlička a Teečkem:
Jestli nemáte co říct tomu modu, tak se nevyjadřujte. První Kotlíčkuv příspěvek byl normální (Až na to, že neumím dávat správně mezery u čatek ve větě). Ale potom jste tu začli mezi sebou diskutovat. Takže vás oba varuji. Už máte dost špatný méno, tak calm down kluci :happy:
no môžme to zmeniť na Vip mód a spolu to premyslime :twisted:
Kdyby mně nekdo naučil upravovat mapy, pár nových kempů nebo map bych udělal :happy:
Kdyby mně nekdo naučil upravovat mapy, pár nových kempů nebo map bych udělal :happy:
http://csko.cz/forum/showthread.php?16021-http-tvorbamap-cz Tady tě odkazuji na fórum kde Kotel píše tedy(odkazuje) na stránku jak se tvoří mapa. :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.