Zobrazit normální verzi : ... :)
NAZDAR ... Mr.Fox... jako ze mi date ban a pak mi vsichni napadate ze sem chater tak to ste asi vsichni vite co ja nikdy nechetoval ! a prez zdi nevidim dopic* !!! nevim co proti me mate kur*a tenhle servr si strcte nekam najdu si jinej a lepsi ... Ps neni problem si zmenit IP adresu tak zatim cus :D
Bye bye. Ale skoda, ze ti zmena ip nepomoze, pretoze mas ban na valve id :-( :-(
a utech vrat dole to byla nahoda pres bedny se strili normalne ono je to docela tezka kdyz utoho kourite pavou rukou kterou drzite mys !!!!
Nejsme dementi hele. WH tam je moc dobře to víš. Jeden unban už ti byl zamítnutej, nezákládej další topic.
re - I-Mouse ... nevim proste hraju jako vzdycky a ban kazdej rika ze vidim prez zdi. nechapu tak at prijedou keme domu a podivejse jak to hraju
kurv* ja nevim jak se pouzivaj chety sakra NEVIM !!!!!!!!
Chod si hladat lepsi server a tu neotravuj. Unban nedostanes. Locknite to modi.
tak mi dejte UNBAN na dnesek a divej se admine jak to teda hraju
More uz, nechapes ze UB nedostanes?
NIE
Zmizni uz.
NEDÁME TI UNBAN!, PROSTĚ UŽ BĚŽ JINAM TY TROTLE!! (běž si cheatovat jinam :-D)
ti mi taky muzes ..... je plno chateru co nedostaly ban a ja ho dostanu kdyz nehetuju ? hm fak demence
ti mi taky muzes ..... je plno chateru co nedostaly ban a ja ho dostanu kdyz nehetuju ? hm fak demence
Na kazdeho raz dojde. Nepis uz! Nema to zmysel! Unban nebudeeeeee.
Btw. Chater? Wtf
nehetuje....nefetujes?
Fak? :D
hm asi to nema smysl!!! stakovejma OO==) se domluvit :D to nejde, ja nikdy na CSku nechetoval a ani chetovat nehodlam mam rad cistou hru... no nic tuten servr je na hov*o je dobrej ale prome uz neni strcte si ho nekam
no co tak se preklikavam no a co (nechetuju )
Jezisi, ty blbej gramatikari. Jestli je tuten server nahovno padaj jinam, a uz tu nespamuj sracky. Unban nedostanes. A kdyz tak "necheatuju"...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.