Zobrazit normální verzi : Zmena nicku
Prosím vás jedná sa o server BB...
Neviem ako to funguje u vás na Kotelne ... Ale prosím nick v hre : Arnost a ked si dám pred meno čo len klna staty mi zmiznu a to mám hrať odznova?...
Na bb sa staty ukladajú na id, nie na nick.
Ak si ich náhodou naozaj stratil, pošli správu SEM (http://csko.cz/forum/private.php?do=newpm&u=1).
Kotlovy som písal už vyše 17 hodín neodpisuje a myslím si že ani neodpíše... Možeš to prosím vyriešiť neako ty?... Chcem hrat BB A bez statov to nemiá cenu ani zapínať... Dík za odpoved
Takže nic? Nebude sa to riešiť? Kotel - Ignore, Admini - Ignore fajn... Však čo pár statov stratených hore dole... RIP...
Dík za ochotu
ked chceš mozem ty pomôsť na začiatok tak ze pojdeme zahrať budem ty nechavať body a maš :-D
Skús mu teda napísať ešte raz, má toho veľa, tak nemusí hneď odpovedať.
Kotel neodpovedá a ani neodpovie... :) Myslel som že Kotelna je trochu inde... Mýliť sa je ľudske
Šéfe, víš kolik se tu řeší věcí? Všichni tu máme strašně moc práce, obzvlášť Kotel, který se stará i převod xp. + k tomu přidej real life.
Měj trošku strpení.
Dobre teda... Pokial vy to vyriešite aj to VIPko mi vyprší
Nemám nič nove... Hral som deň ako každý iny.. zmenil som si nick zmizli mi ale to bolo normalne potom som si ho zmenil s5 a nevrátili sa mi...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.