PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na JB

grifin
26-02-12, 20:43
Dobrý den,
chtěl požádat o práva na JB zkušenosti s tím mít práva zatím nemám ale myslím si že by nebyl problém se to naučit.
Na tomto portálu hraju 3 měsíce stejně tak dlouho i na JB v pravidlech se vyznám.Jinak můj nick je grifin je mi 20 let.
Můj steam je STEAM_0:0:49572809 mám ho krátce ale cs hraju tak 4 roky.Práva bych chtěl dostat z důvodu že je na tomto modu je málo adminů tak bych chtěl rozšířit jejich řady:).
Jsem tam každý den tak že s aktivitou by nebyl problém.Děkuji za posouzení

Rosi! xP
26-02-12, 20:53
Vídávám tě občas na JB, ale spíše až k večeru, přes den jsem tě tam ještě tolikrát nepotkal. JB nehraješ moc dlouho, myslím že máš občas i problémy s tím co je a není v pravidlech. Člověk jsi v pohodě, akorát tak jako každý ti občas nějáké to slůvko ujede a občas mluviš až moc do mikrofonu, když nejsi simon.
A ted si nejsem vědom kolikrát jsem tě viděl hrát za T, myslím že to hodněkrát nebude.
Na forum ses pravděpodobně zaregistroval jen kvůli žádosti, ovšem to není podmínka přijetí jen +.
Za mě nemáš NE, ale ani ANO.

ZEUS
26-02-12, 20:58
19:27:38 <VALVE_0:0:1125153098><93.91.151.7> *DEAD*grifin : cc

Proč teda nepoužíváš steam, když ho máš ?

grifin
26-02-12, 21:03
njn nemáme na sebe štěstí jsem tam až po tý 3 hodiny chodim do práce ale dik za hodnocení

grifin
26-02-12, 21:05
protože když se přihlásim přes steam tak tam nemam vip tak to musim jěště vyřešit

Bezdak
26-02-12, 21:07
protože když se přihlásim přes steam tak tam nemam vip tak to musim jěště vyřešit

Kotel ti klidně VIP na steam přehodí.

grifin
26-02-12, 21:09
jo tak jestli to jde tak určitě:)

ZEUS
26-02-12, 21:17
Jeho steam profile
http://steamcommunity.com/profiles/76561198059411346/

AnnoyingGreg
26-02-12, 21:17
Už podle hlasu je poznat, že je to někdo věkem nad průměrnou úrovní TardBrejku. Když se tam omylem podívám, skoro vždycky tam seš. Tvoje kola probíhaji jako po másle.. PRO

grifin
26-02-12, 21:21
ok díky:)

ZombieBot
26-02-12, 21:32
Znám tě, za CT to umíš, výjmečně teď na steam nehledím, protože na JB neni tolik třeba jako na střílecí servery, jsem PRO.

grifin
26-02-12, 21:35
ok to jsem rád že ten steam ti nevadi:) diky

TheFinrod
26-02-12, 22:25
Určitě PRO :)) Více takových lidí jako jsi ty :))

grifin
26-02-12, 22:29
dik pepino:)

mrkvicka
26-02-12, 22:36
pridavam sa k rosimu - nie , ale ani ano

prečo?
hráš tu určity čas urcite vieš kto som , zazili sme toho vela na JB sam vieš.Aktivita vyborna ale neviem že či by si vydrzal s tymi ludmi na JB hrat dookola.Po case to kazdeho omrzy hrajes tu len 3mesiace tak keby si tu hral dlhsie a by si sa ukazal ze naozaj chces byt admin a nerobis problemy tym by som suhlasil aj ja.Treba cas vela stastia v hre :)

3k a Jerry
26-02-12, 22:42
Na jailu si jeden z nejlepších dozorců, když je nějaká vzpora,tak si dokážeš uchovat chladnou hlavu a si jeden z těch, kteří u toho i popřemýšlí než něco udělají.
A pokud už ani Grifin nedostane práva, tak už nevím na koho čekáte.

občas mluviš až moc do mikrofonu, když nejsi simon. NE, ale ani ANO.
Stím stebou nesouhlasím Rosi..Když sem tam byl, tak jsem ho nikdy neslyšel zbytečně mluvit do mikrofonu a ani jsem ho neviděl že by dělal nějaké blbosti na mapě.

E1:Šak já tvrdím přesnej opak :)

grifin
26-02-12, 22:43
tak pořad mě to bavi a jen tak nepřestane je mi jasny že tady jsou lidi co tady hrajou vic než já ale zkusit si podat žádost můžu tak proč to nezkusit:) ale dik mrvka:)

dik jerry ale rosi psal že jsem až moc ukecanej když nejsem simon:)

jej sorry jerry jsem si to tvoje špatně přečet:)

Používej tlačítko EDIT vpravo dole

jj jsem to nějak neuvědomil:)

mrkvicka
26-02-12, 22:57
tak pořad mě to bavi a jen tak nepřestane je mi jasny že tady jsou lidi co tady hrajou vic než já ale zkusit si podat žádost můžu tak proč to nezkusit:) ale dik mrvka:)

dik jerry ale rosi psal že jsem až moc ukecanej když nejsem simon:)

jej sorry jerry jsem si to tvoje špatně přečet:)

Používej tlačítko EDIT vpravo dole

určite si pametaš ako sme zacinali od zaciatku.. a hned som tusil ze si poziadas o prava.Ma sancu ale 100% ti ju ja nezarucujem.Urcite chapes moj nazor a vies preco som dal nie.Ja by som este par mesiacov pockal aj ked si jeden s dobrych kandidatov na prava.Ale vydrzat to tam je cista samovrazda.Pokial by som JB2 tak by som dal okamzite ANO.Ale na JB su v podstate admini uz furt.

grifin
26-02-12, 23:00
jo jasný mrkva já to beru:)

Rosi! xP
26-02-12, 23:08
Na jailu si jeden z nejlepších dozorců, když je nějaká vzpora,tak si dokážeš uchovat chladnou hlavu a si jeden z těch, kteří u toho i popřemýšlí než něco udělají.
A pokud už ani Grifin nedostane práva, tak už nevím na koho čekáte.

Stím stebou nesouhlasím Rosi..Když sem tam byl, tak jsem ho nikdy neslyšel zbytečně mluvit do mikrofonu a ani jsem ho neviděl že by dělal nějaké blbosti na mapě.

E1:Šak já tvrdím přesnej opak :)

Já to nemyslel tak, že by simona přímo rušil, že by nemohl nic říct :D Myslel jsem i trochu s nadhledem.
Viděl bych tě jako admina o dost radši, než Pitbulla asi tak :)

grifin
26-02-12, 23:17
ok dik:)

Johny Pampeliska
27-02-12, 02:54
Jasně že jo, Grifin je v cajku a jak jsem i hrál, fakt to ovládá a je tam takřka pořád :o)

grifin
27-02-12, 03:47
ok diky pampeliska:)

TheFinrod
27-02-12, 08:02
určite si pametaš ako sme zacinali od zaciatku.. a hned som tusil ze si poziadas o prava.Ma sancu ale 100% ti ju ja nezarucujem.Urcite chapes moj nazor a vies preco som dal nie.Ja by som este par mesiacov pockal aj ked si jeden s dobrych kandidatov na prava.Ale vydrzat to tam je cista samovrazda.Pokial by som JB2 tak by som dal okamzite ANO.Ale na JB su v podstate admini uz furt.

Ale jestli se chce JB2 spustit, tak se musí nabrat new admini... Takže by to chtělo ještě pár adminů na JB.

Larodar56
27-02-12, 08:18
Grifin je dost aktivní, po každý když tam jdu, tak ho tam vidím. Umí si udělat pořádek, ale akorát by to chtělo více aktivity na steamu, jinak jsem pro. Noví admini jsou potřeba, jaký admini se tam hodí by měl posoudit Kotel a udělat si někdy čas na to podívat se na jailbreak.

mrkvicka
27-02-12, 10:03
Ale jestli se chce JB2 pustit, tak se musí nabrat new admini... Takže by to chtělo ještě pár adminů na JB.

Keby bol otvoreny jb2 tak mu dam ano ale ak vidis nieje :(

Karl0s
27-02-12, 13:32
Mě spíš udivuje, že člověk s takovou hlavou a věkem tam ztrácí s těma kryplama čas. Nevim, jak dlouho ti to nadšení vydrží, ale po tu dobu bych byl radši, kdyby jsi ty práva měl.

grifin
27-02-12, 13:37
tak mrkvicka co neni může být:)
ok dik karlos:)

mrkvicka
27-02-12, 13:42
tak mrkvicka co neni může být:)
ok dik karlos:)

nikdy nevies :) ale urcite raz bude

Pikii :D
27-02-12, 15:11
GRIFIN!!! určite PRO :-) jeden z najlepších dozorcov už len jeho vek hovorí o tom že niečo v hlave má na JB čo som hral som ho nikdy nevidel mať konflikt ako písal JERRY ak nezoberete grifina lepšieho asi už teraz nenájdete už len ked niekto začne spamovať že mu dal FK tak si vie zachovať hlavu a nezačne hned že ty ***** mlč žiadny FK nebol ,ale to rieši možno dakedy kecá do mikrofónu ,ale je to tak na 50% raz kecá zbytočne a raz zase chce poradiť alebo že treba dať VD ja sme jednoznačne PRO!

grifin
27-02-12, 19:10
ok díky:) a mohl by se k tomu vyjádřit i naborář nebo kotel diky:)

Charon35
27-02-12, 19:29
Mrkef, čakať ďalšie 3 mesiace je zbytočné. KAŽDÉHO omrzí hrať 1 mód stále dokola a pochybujem, že je výnimka. O 3 mesiace na JB nemusí ani páchnuť.

IP + ID čisté, ako bolo písané, vie čo robí, viac to rozvádzať hádam ani nie je treba. Zažil som ho na JB dosť na to, aby som bol ZA. Navyše by aspoň zdvihol vekový priemer. :happy:

grifin
27-02-12, 19:34
tak ti dekuju:)

Zarix
27-02-12, 19:38
grifine co pozeram na JB tak aktivitu mas dobru a jak pises v tvojej ziadosti 20 rokov to je vek dobry na admina JB takze ked napisal aj Charon ze si cisty tak jasne ze pro

grifin
27-02-12, 19:45
ok díky jsem rád že mě rádi uvidíte jako admina jestli teda budu:)

Johny Pampeliska
27-02-12, 22:27
No já doufám že jo :o)

grifin
27-02-12, 22:38
ok ještě záleží co na to řekne kotel:)

Kotel
03-03-12, 22:25
Jsem pro.

grifin
03-03-12, 22:27
ok dik:D