Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na Knife
Ahojky, chtěla bych zde zažádat o práva na Knife server.
Jmenuji se Kateřina a je mi přes 18 let. Bydlím v Ústí nad Labem a studuji třetím rokem Obchodní Akademii. Mezi moje záliby patří: Counter Strike, tanec, hudba a naši 3 psi. Nemám problém být ve hře, či na fóru online od doby co přijdu ze školy (kromě dělání věcí kolem) do doby než jdu spát (cca půlnoc)
Na Kotelně hraji takřka od jejích začátků, teď už to bude kolem 4 let s roční přestávkou. Dříve jsem hrála pouze knife, nyní už jsem občas i na DM, JB a Oldschool. Steam mám pár dní, protože jsem peníze potřebovala dávat do osobních věcí, které byly akutní. Steam ID je: STEAM_0:0:49543363. Moje nicky ve hře byly a jsou: Elfka^^, Dancer|Lalli :) a *Lil'Roxie*. Teď ale hraju jen přes Elfku.
S AMX zkušenosti tak úplně nemám, dělala jsem adminku jednou na serveru Live-fan.eu, nicméně ZEUS by byl ochotný mi pomoci.
S pozdravem a přáním hezkého zbytku večera. Elfka
Neviem, či to je tým že poslednú dobu nie som dostatočne aktívny, ale na KNIFE som ťa videl iba raz.
Na tvoje SteamID mi v Google-i nič nenašlo.
Neviem či na knife je potreba ďalší admin, keďže z nás tam chodí: ZEUS, Virus, KrispOo, Sh4miik, Lucca a aj Ja.
Pouvažujem.
Žiaľ, ja som ju tam videl raz, a keď vidím nejaké hlásenie cez ! tak prídem, už som niekde písal, že moja neaktivita potrvá ešte jeden mesiac, Virus to tam má taktiež pod kontrolou, jednoducho nevidím dôvod nabrať ďalšieho admina na knife.
EDIT: Tak som pouvažoval, a rozhodol som sa dať ti svoje PRE, ak by s niečim trebalo pomôcť, som k dispozícii (myslím si, že to potrebovať nebudeš).
MAGi: Nějakej důvod na ne? Chce to se rozepsat :)
Neviem, či to je tým že poslednú dobu nie som dostatočne aktívny, ale na KNIFE som ťa videl iba raz.
Neviem či na knife je potreba ďalší admin, keďže z nás tam chodí: ZEUS, Virus, KrispOo, Lucca a aj Ja.
Pouvažujem.
Google ti nic nenašel protože steam má 4 dny :) Pokud vím na knife hraje se Zeusem už nějakou dobu. Ají mě tam vytáhli a fakt je tam dost bordel a admin skoro žádnej
MAGi: Nějakej důvod na ne? Chce to se rozepsat :)
Proste se mi to celkove nelibi, kdybych psal duvodu, tak jsem tu do rana :)
Neviem či na knife je potreba ďalší admin, keďže z nás tam chodí: ZEUS, Virus, KrispOo, Lucca a aj Ja.
Pouvažujem.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198059352454/ link přímo na mě. No na knife jsem hrála hodně dříve, teď jsem trávila většinu času na JB protože to byl pro mě celkem nový mód a začal mě bavit, ale poslední dobou jsem už jen na knife a dm :)
Cau lali.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198059352454
Trosku este malo nahrate + steam kupeny nedavno
Na knife som ta vsak este nevidel, a v chatlogu som tiez nenasiel.
Za mna nie.. Hraj viac, bud aktivna atd..
Cau lali.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198059352454
Trosku este malo nahrate + steam kupeny nedavno
Na knife som ta vsak este nevidel, a v chatlogu som tiez nenasiel.
Za mna nie.. Hraj viac, bud aktivna atd..
Já vím, je tam toho málo. V chatu toho o mě moc nenajdeš protože do něj nepíšu. S kamarády jsem na Ts, nebo skypu a jediný kdo mě z té doby předtím bezpečně zná je vydle, Virus, Diduška a Skaja.
Edit: A ještě Pampelišák si mě pamatuje :)
Johny Pampeliska
27-02-12, 02:51
Určitě pro, Elfka maximálně pohodověj člověk, se kterým jsme tu na knifu blbnuli, už od jeho začátku. Je s ní sranda, nahráno tu má víc než dost za tu dlouhou dobu sice na ns ale vůbec neva,(kdyby měl někdo připomínky díky steamu) takže na Kotelně ví a zná jak to tu chodí :o) určitě bude přínosem...... :mml:
*Don /Km Crew/ Balfas*
27-02-12, 08:48
Ahojky, ne.
Jak Tobě mohl někdo dát vůbec práva to nepochopím :huh:
V poslednu dobu hravam casto na knife a okrem ZEUSa (2.75h nahrate) a Ryukyza (2.76h) tam chodia admini len raz za cas aj to na skok
Snowrider (primarne mal byt knife admin) (http://csko.cz/forum/showthread.php?3339-%8Eiados?-o-pr%E1va-na-KNIFE) - 22 minut - toho tam vidim naozaj len na par kol a aj to raz tyzdenne.
Este tam obcas skocia admini ako Bezdak, Shamik, Monty, atd. ked ich zavolaju hraci cez "!" channel.
Chcem tym napisat, ze aktivny admin sa na knife naozaj hodi a nevidim jediny dovod, preco by to nemohla byt Elfka. Nikdy som s nou problem nemal, je slusna, pozna pravidla a nezda sa mi, ze by bola v hre neoblubena.
Mohli by ste byt radi, ze vam tu po dlhom case ponuka pomocnu ruku docela rozumny clovek a nie nejaky hapoh o ktorom sa neda napisat jedine pozitivne slovo.
tl;dr - PRO
Já jsem jednoznačně pro. Lalinka je tam aktivní a admin na knife se vždy hodí.
Elfka tu hrala jeste pred 3 rokama, neustale som ji videl na knifu. Nikdy bych nevidel ze by nekoho urazela, nebo ponizovala. O knifu vi vsetko. Jak a za co banovat. Ale pred rokem se proste nekam zmizela a na novy rok uz jse ji tu zas videl. Tuhle holku znam dlouho. Takze jsem rozhodne PRO. A vzhledem se mi to hodi, kdyz si chci udelat prestavku, vzhledem k tomu, ze mi pratele rikaji jak jsem se zmenil. Jen mi trapi jestli se do tvyho steam acc. dostane vydle, co se stane. Nic proti nemu nemam. :)
A jeste jediny problem je, ze mas steam kratce, no. Na non-steamu tu hrala uz hodne dlouho.
Magi: Prosim te, jake duvody tu chces napsat? Ze je holka, tak nema rovnoceny prava jako ostatni? Ty kdybys prisel na knife, tak nevim jak by to dopadlo.
Ahojky, ne.
Zbytecny...
omyl..
edit : som za.. podla mna je malo adminov na takych serverov.Snad by sa pomocna ruka hodina na Knife
Elfka tu hrala jeste pred 3 rokama, neustale som ji videl na knifu. Nikdy bych nevidel ze by nekoho urazela, nebo ponizovala. O knifu vi vsetko. Jak a za co banovat. Ale pred rokem se proste nekam zmizela a na novy rok uz jse ji tu zas videl. Tuhle holku znam dlouho. Takze jsem rozhodne PRO. A vzhledem se mi to hodi, kdyz si chci udelat prestavku, vzhledem k tomu, ze mi pratele rikaji jak jsem se zmenil. Jen mi trapi jestli se do tvyho steam acc. dostane vydle, co se stane. Nic proti nemu nemam. :)
A jeste jediny problem je, ze mas steam kratce, no. Na non-steamu tu hrala uz hodne dlouho.
Myslím, že na knifu nemusí mít nahráno přes tisíc hodin. Důležitý je, že tam hraje dlouho. Důležitý je, že ho má.
Tak Vám děkuji za pěkné komentáře :) Potěší tohle číst.
A Virusi nemusíš se bát, vydle je seriózní, určitě nevybanuje půlku serveru jen tak for fun :)
A Virusi nemusíš se bát, vydle je seriózní, určitě nevybanuje půlku serveru jen tak for fun :)
what?
AnnoyingGreg
27-02-12, 15:41
what?
=podkecnutí. Práva si budou pujčovat.
Ale prd, oni jen bydlí spolu. Tady jde spíš o to, že by vydle mohl jít na její steam. Ale oboum dvoum věřim, znám je. Jsem rozhodně PRO.
Btw. MAGi píše u každého ne, toho bych si nevšímal. =)
Johny Pampeliska
27-02-12, 16:16
Ale prd, oni jen bydlí spolu. Tady jde spíš o to, že by vydle mohl jít na její steam. Ale oboum dvoum věřim, znám je. Jsem rozhodně PRO.
Btw. MAGi píše u každého ne, toho bych si nevšímal. =)
zrovna jsem to chtěl napsat no....byls rychlejší
Panove, prijdete mi byt detinsky. Vidite holku, ktera ma za 1 steam od vcera, smysl pro admintsvi ode dneska a skill od zitrka.
V zadosti o post admina bylo daleko vice zkusenejsich hracu, kterym prave VY jste psali ne, ale tohle je holka a jelikoz vy jste uchylaci, tak pisete ano.
Tohle uz neni for fun portal, kotelnu chceme vyzdvechnout na vyssi uroven, kde takovy admin proste nejsou a nebudou. Chce to vic zkusenosti.
Co se tyce tebe Roxie, nejsem nejak proti tobe nebo neco takovyho, ale proste ty nemas na to byt adminem, chce to vic zkusenosti, ba naopak jsem rad, ze to zkousis.
P.S. to ze pisu skoro u kazde zadosti ne, ma svuj duvod.
Kotel mi jiste rozumi.
Panove, prijdete mi byt detinsky. Vidite holku, ktera ma za 1 steam od vcera, smysl pro admintsvi ode dneska a skill od zitrka.
V zadosti o post admina bylo daleko vice zkusenejsich hracu, kterym prave VY jste psali ne, ale tohle je holka a jelikoz vy jste uchylaci, tak pisete ano.
Tohle uz neni for fun portal, kotelnu chceme vyzdvechnout na vyssi uroven, kde takovy admin proste nejsou a nebudou. Chce to vic zkusenosti.
Co se tyce tebe Roxie, nejsem nejak proti tobe nebo neco takovyho, ale proste ty nemas na to byt adminem, chce to vic zkusenosti, ba naopak jsem rad, ze to zkousis.
P.S. to ze pisu skoro u kazde zadosti ne, ma svuj duvod.
Kotel mi jiste rozumi.
Když tu hrála už před 3 rokama, a má málo zkušeností? Na knife moc zkušeností třeba neni, semtam se tam objeví SH a jinak block, vulgárnost. Nehlásí se na střílecí server. Ty podle mě máš taky nulovej skill (bez zakempeného awp nic netrefíš). Další plus narozdíl o tebe je to, že neni tak arogantní jako ty.
EDIT: Navíc, i kdyby to byl kluk, byl bych pro. Úchylnej jsi spíš ty, jak jsi psal, že jsi měl holky, o kterých si můžeme nechat jen zdát, tak jsem se nemohl přestat chlámat ještě několik hodin. :D
=podkecnutí. Práva si budou pujčovat.
Gregu prosímtě, to nemáš zapotřebí. Víš to dobře, že se mnou vydle bydlí. To není žádný podkecnutí měla jsem tím namysli, že vydle není hňup, který by sem v mojí přítomností vlezl a banoval si jentak. Chápeš? Nedošlo mi, že to někdo může pochopit takhle.
_________
Magi: Já nevím jak dlouho tu mám ještě hrát, hraji tu 3 roky. Dobře rok jsem tu nebyla, ale zase se toho tolik nezměnilo (nový AT a noví hráči). Myslím si, že ve svým věku už nemám v hlavě piliny. A můžu tě poprosit z čeho soudíš, že nemám zkušenosti? Z toho, že jsem holka? Nebo, že mám steam pár dní a nebo proto, že netrhám první místa v top 15?
Priteli, az budes jezdit na lanove turnaje a budes brat vsude prvni mista, pak mi rikej, ze jsem nulovej skill.
Za to nemuzu, ze me proste nemuzes dat, pak brecis na foru i na servru. Jak jsem jiz rikal...Myslis ze muj AK bude horsi? Ne, naopak.
Ja arogantni nejsem, ja hledim pravde do oci.
P.S. PRAVE KDYBY TO BYL KLUK, tak by jste ho uz davno poslali s prominutim do prdele.
Priteli, az budes jezdit na lanove turnaje a budes brat vsude prvni mista, pak mi rikej, ze jsem nulovej skill.
Za to nemuzu, ze me proste nemuzes dat, pak brecis na foru i na servru. Jak jsem jiz rikal...Myslis ze muj AK bude horsi? Ne, naopak.
Tobě tvoje pověstná hláška, že jsi měl holky o kterých si můžeme nechat jen zdát nepřijde arogantní? Tak to tě lituju hochu.
Já bych jí jako kluka do prdele neposlal, kdyby se chovala stejně jako teď.
Navíc, já nemám zapotřebí si honit ego "vyhráváním prvních míst". Navíc, chlubit se tim je další bod arogance.
Tobě tvoje pověstná hláška, že jsi měl holky o kterých si můžeme nechat jen zdát nepřijde arogantní? Tak to tě lituju hochu.
Já bych jí jako kluka do prdele neposlal, kdyby se chovala stejně jako teď.
Navíc, já nemám zapotřebí si honit ego "vyhráváním prvních míst". Navíc, chlubit se tim je další bod arogance.
Myslim, ze tohle jsem uz nepatri, mas li nejaky dotazy pis mi PM.
Pred lety jsem taky knife mastil o 106 a vim, ze tam nejaka vydleho lalinka hrala, nevybocovala z rad skillu a ani si nepamatuju na nejaky konflikty, coz se neda rict o jejim klukovi na jailu, ktery po vyzve k braneni zbrojnice rozhazel zbrane veznum a nechaval se schvalne zabijet, takze si nejsem jistej, jestli je spravny reseni umoznit mu pristup k admin uctu.
Karlosi? Tak to jsem nečekala, že si mě pamatuješ.
K tomu steamu změním si heslo a tenhle noťas si nosím do školy. Takže v tom by ani tak problém nebyl. A i když se ti vydle zdá jako blbec tak mu věřím (znám ho pár let), že mi na ten Ntb nevleze. Není zas takový blb jakým se může zdát.
Johny Pampeliska
27-02-12, 17:18
Podle magiho názoru prostě, pokud tu nežádá někdo se stylem hraní Pandy, tak tu nemá co pohledávat, to aby teda 90% adminů položilo práva, protože žádný skill nejsme no....
3 roky hraní tady na kotelně a naprostý bezkonfliktnosti vůči ostatním hráčům, obliba u ostatních hráčů je evidentně málo....
Takhle to vidim ja:
=================================================
+ delka hrani
+ klidna hra, bezkonfliktni
+ knife admini typu Ryukuza nebo ´´jezdec na snehu´´ , uroven se o moc snizit nemuze
+ na knife je admin potreba
- neverim, ze by se ti tvuj kluk na steam nedostal, jedna vec je napsat to na internet a druha vec je to dodrzet pred clovekem, se kterym mas spolecne souziti nekolik let
- kratkodoby steam, i kdyz k tomu bych ja asi nemel co psat, dostal jsem prava 16 hodin po zprovozneni steamu
- nevidel jsem te adminovat
=================================================
Muj nazor - pokud by si tebe (vas) vzal zkuseny (neuchylacky, nestranny) admin pod sva kridla a dohlizel na vas pod drobnohledem, byl bych i pro.
Karl0si já ti to tu nemůžu vnucovat když ho neznáš tak jako já :) Ale nedokážu si dost dobře představit jak by chtěl někdo hlídat kdo na tom je. Vydle má svůj počítač a vážně to není žádný takový jako: jé ona "má" práva tak jí tam vlezu a budu si hrát na velkýho admina. Hlavně půjde zase do práce takže ani doma přes den nebude. Když ty práva dostanu budu si jich vážit, protože to je pro mě něco jako pocta a ne, že mu je hned půjčim a ukaž co umíš.
Věř mi :)
Ja uz vypsal vsechna pro a proti, na me ale nezalezi, jestli ta prava dostanes. Vas osobni zivot je mi :) :) :).
Ja uz vypsal vsechna pro a proti, na me ale nezalezi, jestli ta prava dostanes. Vas osobni zivot je mi :) :) :).
Já vím, jenom tak pro pořádek.
Ty mas vazne strasny EGO UP,co ? Nechci tu vyvolavat flame, ale vsiml si na jaky server si ona prava zada? Ano Knife... A ver mi, ze kdybys ty prisel na knife, natrhla by ti prdel.
Souhlasím s karlosem,jak psal ty + a - ,podle mě ti chybí jen ty zkušenosti s adminováním,ale vzhledem k tomu,že žádáš práva jen na Knife,hraješ už tam nějakej ten týden a problémy jak vidno nebyly....tak jsem PRO
*Don /Km Crew/ Balfas*
27-02-12, 18:16
P.S. PRAVE KDYBY TO BYL KLUK, tak by jste ho uz davno poslali s prominutim do prdele.
Že ses ale předvedl na turnaji kotelny :thumbup:
Zdravim takze jak pozeram mal by zevraj byt knife 2 takze je malo adminov a posila by sa hodila nebudem sa vyjadrovat ci pro alebo ne lebo ta vobec nepoznam len som chcel napisat ze pomoc by sa hodila....
No kľud borci. Zas si musíte porovnávať kto ho má väčšieho, že?! Jasne, myslím "skill".....Vždy sa nájde niekto lepší od vás, takže písať o nejakom skille v našich končinách je nonsens. Navyše každý má iný názor na to, čo je vlastne skill.
K žiadosti: Povahovo je v pohode, ok, hráva tu už nejakú dobu, v tomto prípade by som vynechal aj steam (myslím nahratý čas). Čiže by som bol ZA. Ale musím sa toho zdržať, lebo by zas polovica ľudí písala, že jej len nadržiavam.
Děkuji všem za komentáře :)
E:
Charko chápu to :)
No kľud borci. Zas si musíte porovnávať kto ho má väčšieho, že?! Jasne, myslím "skill".....Vždy sa nájde niekto lepší od vás, takže písať o nejakom skille v našich končinách je nonsens. Navyše každý má iný názor na to, čo je vlastne skill.
K žiadosti: Povahovo je v pohode, ok, hráva tu už nejakú dobu, v tomto prípade by som vynechal aj steam (myslím nahratý čas). Čiže by som bol ZA. Ale musím sa toho zdržať, lebo by zas polovica ľudí písala, že jej len nadržiavam.
Máš vlastní názor ne? Já jí taky nenadžuju, i u grifina tušim, jsem napsal, že na steam nehledim - a to z důvodu toho, že na těchto serverech není tolik nahranejch hodin třeba.
O skillu tu nebudu psát.. na knife jsem s tebou v životě nehral. Z jailu tě znám a taky tam s tebou není problém. Fakt ale něvěřím tomu, že se minimálně od vydleho nenecháš ovlivnovat. Já nevim co mam mít nebo nemam zapotřebí. Ale z tý věty mi přesně to vyplynulo. Vydle možná před adminama seká latinu, ale rozhodně jako simon nezlepšuje situaci na jailu. Protože tam dělá přesně tyhle kraviny.. nevěřim, že by najednou sekal latinu. Na knife si žádalo spousta lidí práva a ted se roztahují uplně jinde, kolikrát utrhnou ostudu špatnym banem za WH a problém s jailem tu je dál. Najednou si vzpomeneš, že se budou práva hodit i na jail a už jsme přesně u toho o čem tu debatujem. Dám ti PRO, za podmínky, že nefunguje globální banování přes banlist a že ti tam ty práva zůstanou a ne jinde.
Chci je pouze na Knife jak jsem už napsala. Na jail bych asi neměla tolik nervy, na to, že jsem klidnej člověk. Vydle teď na jail už skoro nechodí, hraje si na steamu source atd.
AnnoyingGreg
27-02-12, 20:29
O skillu tu nebudu psát.. na knife jsem s tebou v životě nehral. Z jailu tě znám a taky tam s tebou není problém. Fakt ale něvěřím tomu, že se minimálně od vydleho nenecháš ovlivnovat. Já nevim co mam mít nebo nemam zapotřebí. Ale z tý věty mi přesně to vyplynulo. Vydle možná před adminama seká latinu, ale rozhodně jako simon nezlepšuje situaci na jailu. Protože tam dělá přesně tyhle kraviny.. nevěřim, že by najednou sekal latinu. Na knife si žádalo spousta lidí práva a ted se roztahují uplně jinde, kolikrát utrhnou ostudu špatnym banem za WH a problém s jailem tu je dál. Najednou si vzpomeneš, že se budou práva hodit i na jail a už jsme přesně u toho o čem tu debatujem. Dám ti PRO, za podmínky, že nefunguje globální banování přes banlist a že ti tam ty práva zůstanou a ne jinde.
EDIT:
Není zas takový blb jakým se může zdát.
Nechci si tuhle větu zase nějak blbě vysvětlit..ale přijde mi, že o něm řikáš, že blb je. Ale ne zas tak velkej. :D
Nechci si tuhle větu zase nějak blbě vysvětlit..ale přijde mi, že o něm řikáš, že blb je. Ale ne zas tak velkej. :D
Koukám, že dneska perlím. Není to blb. Prostě jsem to myslela stylem, že někomu může jako blb přijít ale není :D
Ještě k těm právům necpala bych se do serverů kterým nerozumím což je tady Jail a Knife. Do střílecích už vůbec ne.
Koukám, že dneska perlím. Není to blb. Prostě jsem to myslela stylem, že někomu může jako blb přijít ale není :D
Ještě k těm právům necpala bych se do serverů kterým nerozumím což je tady Jail a Knife. Do střílecích už vůbec ne.
Jo, dneska perlíš. Z té věty vyplívá, že jailu ani knifu nerozumíš. :)
A já myslel, že na odehraný hodiny na steamu se kouká jen když si někdo žádá o práva na střílející server, kde je potřeba mít už zkušenosti a tam se to dá podle hodin i poznat.
Na knife jí stačí aby poznala SH a vulgárnost a bloky a je to :)
A to že má steam 4 dny a nahráto přes 40 hodin taky svědčí o tom, že aktivní je :)
Odemne má PRO
Vždyť nechce práva na DM, kde taky hrává občas, tak nevím co se tu řeší :D
Jo, dneska perlíš. Z té věty vyplívá, že jailu ani knifu nerozumíš. :)
Sakra :D už jsem ticho :D
____
Kashpi děkuji :)
Elfka má za mě PRO a to protože:
1. Tu hraje dost dlouho
2. Zkušenosti z knifem má
3. Je bezkonfliktní, a aktivní (na knife aktivního admina je dost potřeba)
4. Nemá v hlavě z prominutím nasr**o
Zkušenosti s amx nějaké má, a když bude chtít klidně jí pomůžu.
Podle toho jak znám Vydleho, tak problém s tím, že bude chodit na steam a banovat určitě nebude.
EDIT: Palce dolů, hlavně ať to má co nejvíííííc... yeah, ste směšní.
Ty mas vazne strasny EGO UP,co ? Nechci tu vyvolavat flame, ale vsiml si na jaky server si ona prava zada? Ano Knife... A ver mi, ze kdybys ty prisel na knife, natrhla by ti prdel.
Kde beres tu jistotu? Fascinujes me.
Nejde o server, jde o chapani hry.
Kde beres tu jistotu? Fascinujes me.
Nejde o server, jde o chapani hry.
Ona knife hraje dlouho to mi ver, knife rozhodne chape. Ale ty nevim proc sem furt cpes neco o skillu.
Ona knife hraje dlouho to mi ver, knife rozhodne chape. Ale ty nevim proc sem furt cpes neco o skillu.
Protoze pro admina skill je zalkad. Stejne tak, jako bila je zaklad. Abys rozumel hre, nestaci 3 roky behat na knife servru.
Ja nerikam, ze musis davat jako markeloff, abys byl adminem, naopak nemusis davat nic, ale musis rozumet hre a to chce cas a hrani na vyssi urovni nez na for fun servrech.
Protoze pro admina skill je zalkad. Stejne tak, jako bila je zaklad. Abys rozumel hre, nestaci 3 roky behat na knife servru.
Ja nerikam, ze musis davat jako markeloff, abys byl adminem, naopak nemusis davat nic, ale musis rozumet hre a to chce cas a hrani na vyssi urovni nez na for fun servrech.
Prosímtě všiml sis KAM žádám práva? :) ONLY KNIFE? :)
Johny Pampeliska
03-03-12, 04:47
Jak tady tak každej čteme tvůj příspěvek, tak už to chápeme, vlastně sám nevíš co říkáš a každej tvůj výplod do jakýhokoli tématu je fakt pestrej. Jsem si myslel, že si doposud děláš srandu, ale ne no.... :drinks:
Jak tady tak každej čteme tvůj příspěvek, tak už to chápeme, vlastně sám nevíš co říkáš a každej tvůj výplod do jakýhokoli tématu je fakt pestrej. Jsem si myslel, že si doposud děláš srandu, ale ne no.... :drinks:
Kazdy muj vyplod je ze zkusenosti. Mluv za sebe, kdyz tomu nerozumis ty, neznamena, ze tomu nerozumi kazdy.
Skill, je zkusenost, zkusenosti pribyvaji casem, kdyz mas skill(zkusenosti), neznamena to ze jsi pan a ze furt davas hlavy. Muzes byt velmi zkuseny hrac, ktery rozumi taktice, pohybum, spawnum atd atd. Pritom nemusis davat nic, proste to nemas v ruce. Sice z velke vetsiny skiller(zkuseny) hrac to ma v ruce a dava to, ale neni to 100% pravidlo.
Takze to znamena, ze tady NECHCEME, ABYS DAVAL HLAVY A BYL PAN, CHCEME ABYS ROZUMEL HRE. Doufam ze jsou to vysvetlil jasne.
MAGi a můžeš mi teda prosím vysvětlit knife? Když očividně nevím o co tam jde. Děkuji
Schvalne delas, ze nerozumis co pisu nebo delas hloupou? Nerikam ze knifu nerozumis, naopak urcite si v tom dobra.
Schvalne delas, ze nerozumis co pisu nebo delas hloupou? Nerikam ze knifu nerozumis, naopak urcite si v tom dobra.
tak ty píšeš, že jde o chápání hry. Já si myslím, že to chápu dobře, tak nevím o co ti jde. Že jako admin na knife budu k ničemu na ostatních serverech?
Ja uz se nebudu vyjadrovat, svuj nazor jsem rekl. Kdyz te vezmou budu neutral, kdyz te nevezmou budu taky neutral, hodne stesti :)
Je potřeba, aby tam admin byl, stačí si prohlídnout logy, hráči si tam dělají co chtějí, urážejí se tam, jsou tam vulgární, blokují a spamujou ty hovadiny z těch jeblej configů. Když dostane práva pouze na knife, tak to bude v pohodě.
Podle mě jí chcete dát práva jen díky tomu že je baba, je vám sympatická atd.Ale tady jde o zkušenosti, sou nějaká pravidla mělo by se počkat než bude mít větší aktivitu+víc nahraného času na steamu.
Zatím NE
Podle mě jí chcete dát práva jen díky tomu že je baba, je vám sympatická atd.Ale tady jde o zkušenosti, sou nějaká pravidla mělo by se počkat než bude mít větší aktivitu+víc nahraného času na steamu.
Zatím NE
Ona tady hrala, kdyz ty si jeste nevedel co znamena slovo "csko".
AnnoyingGreg
03-03-12, 19:05
Hodnoťte žádost objektivně. Omezoval se sem přístup běžným hráčům za 10 stránek odpadu a flejmu, ale někteří admini to za ně hravě zvládaj.
Hodnoťte žádost objektivně. Omezoval se sem přístup běžným hráčům za 10 stránek odpadu a flejmu, ale někteří admini to za ně hravě zvládaj.
To vieš, prišla baba, tak nevedia čo skôr. K iným žiadostiam sa nevyjadrí nikto, cause it´s boring.
Mohla by sa vyjadriť aj Luccynka.
cyper uz tu je od staryho fora, tebe jsem tu na foru zahlid, az kdyz sis sel zadat o unban za wh, kdyz jsi tady cheatoval, takze tuhle temu radsi nerozebirej
Taky mi přide že su do ni zamilovaný, s prominutím řeknu jako do luccy, ale ona je o hodně výš než ona, možná si jich nevšímá proto chtějí druhou princeznu, dobrá ted sem napsal kravinu ale něco na tom bude (jak bych to řekl 'ste rudý jak paviani prdel")
Taky mi přide že su do ni zamilovaný, s prominutím řeknu jako do luccy, ale ona je o hodně výš než ona, možná si jich nevšímá proto chtějí druhou princeznu, dobrá ted sem napsal kravinu ale něco na tom bude (jak bych to řekl 'ste rudý jak paviani prdel")
Yes. Jsem zamilovany do holky, u ktery neznam ani prijmeni, nevim ani kde bydli atd... Jen sem tim postem chtel naznacit to ze nema na steamu nahrano dlouho, neznamena ze na kotelne hraje kratce.
Btw karlosi stary forum:
Celkem příspěvků: 0
[0.00% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků za den]
Zobrazit vaše příspěvky
Jsem tam zaregistrovanej, a v ty dobe me nic moc nezajimalo. Koukal jsem se tam abych mel prehled kdo je admin.
EDIT : http://www.kotelna-web.cz/phorum/ (http://http://www.kotelna-web.cz/phorum/) Ted to uz vidim. Bud to tam bylo, nebo mam uz halusky a jsem totalne blbej.
Jsem tam zaregistrovanej, a v ty dobe me nic moc nezajimalo. Koukal jsem se jen do sekce zadosti o prava, abch mel prehled kdo je admin.
"Karlos 21:15
ses tam?
na starym foru byla sekce zadosti o prava ?
Kotel 21:15
co s nim je?
nebyla"
Dobre teda
AnnoyingGreg
03-03-12, 22:23
Nemachruj.. :D
uživatel: 57, registrován: 16 kvě 2009 15:38
Cypere, je škoda, že si nehrál na jailu o letní prázdniny. Pohádka o princezně by tě přešla. Viděl bych to na uzavření flejmů nějakým závěrem. Myslim, že už nikdo nestojí o to číst si dalších 5 stránek válčení PRO elfáků a ANTI elfáků.
Počkáme na vyjádření Charona, popř. Kotla
Kdyby slo o prava na dm, tak budu brat Magiho posty v uvahu, ale takhle je tu kolem toho zbytecnej flame, coz zpusobylo castou aktualizaci vlakna a tim prispelo vic lidi, ktery by to jinak ignorovali.
Jsem pro. Pokud se ti nekdo dostane na steam a da ban, tak o prava prijdes. Taky zbytecna diskuze.
Děkuji Kotle, vydle mi na steam určitě nevleze a kdyby mi ho někdo ukradl tak samozřejmě nahlásím.
Vyřešeno. Vítej v ZOO :))
Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.