Zobrazit normální verzi : peso --> kono159
Vypis z konzole:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198348668446/
Poznamka:
Prisol som po dlhej dobe na moj stari steam prisol som na to ze ma hekly pozriem na 1.6 a mam vac bana prisel mi email ze niekto bol prihlaseni na mojom steame a mal ip '94.229.89.42'
Na tomto steame hral tento človiečik: http://csko.cz/forum/member.php?121496-Dejvo
Včera mi písal, že si jeho kamarát a dovolil ti hrať na tvojom steame.
po 1 ja ho any nepoznam a ten steam my niekto ukradol len my prišla sprava na email ze heslo bolo zmene z ip:94.229.89.42 mozem vam dolozit doklady ze ten ucet je moj a toho kto my ho corkol any neznam. aterz k tebe koprakek
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 216077)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'obchadzanie'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < .:Fanátický.:Dědeek( ͡° >
[AMXBANS] Tvuj nick: peso
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:194201359
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:194201359
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 94.229.89.42
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 176.61.243.13
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < najznámejší pekár a mäsiar >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak (jail_funny2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
kvoli nejakemu kkt sa nemozem pripojit na ziadne cs servery a any na servery ktorie niesu chcranene vac
Nechápem ako potom prišiel k tvojmu heslu, ak si mu ho nedával.
To by som aj ja rad vedel terz som.pozeral na email a chcel zmenit aj email po my prisiel kod. Ja neviem ako sa dostal k heslu ale ja steam nedam kamaratom co byvaju vedla mna a ne to nejakemu kktovi co neviem any jak sa vola apod
Neviem ako ma hacknul ale po dlhej dobe pridem a mam vac preto ub a ktomu este vac prosim o ub
VAC my neovplyvníme, ale unban môžme. Situácia bola jasne vysvetlená, ja som za unban. Dúfam, že si si zmenil heslo, aby sa tam už nedostal.
Jj zmenil som si aj heslo aj email keby nahodov. A co mam robit teraz ked chcem hrat na kotelne na serveroch z vac sekrurit? A diky za ub
Po to any zahrat nemozem hral som na serveroch chranenich: cod mw superhero jump a tak a tok to nie len na kotepne com mam robit aby som nemal vac?
vac bany valve neodstranuje, bolo by asi lepsie si kupit druhy steam
Ja kvoli nejalemu kktovi si mam kupin novy steam(cs) nech my kupi on nove cs ked ho zabanoval kkt
To není náš problém.... Kup si nové cs nebo čekej rok.
To není náš problém.... Kup si nové cs nebo čekej rok.
po roku sa my vac straty?
OMG to sa neda citat, ta slovencYna ti teda ide....bro, VAC ban dava tvorca (spolocnost, firma) tj. VALVE a ked ti raz da VAC ban tak mas smolu, lebo si ty (alebo niekto, kto hral na tvojom steame) pouzival program, ktory tam nema co hladat. To si VALVE detekuje a ak zisti odchylku tak ti supne VAC ban, aby si dalej nezneprijemnoval (alebo niekto, kto hral na tvojom konte) hru. Potrpia si na povest. A moznosti mas nasledovne, bud kupa noveho steamu, alebo si najdes inu zabavu (skus nejake loptove hry).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.