Zobrazit normální verzi : FULIEN - Wallhack
Mám podezření na hráče FULIEN ze serveru War3FT, choval se divně a někdy tam jsou vidět části kdy to vypadalo na wallhack. Nahrál jsem demo na mapě aim_dgl a pak jsem chtěl nahrát další demo na nějaké DE mapě, kde by to bylo vidět líp, ovšem on se odpojil a tak doufám že pomůže aspoň tohle demo. Chci se zeptat odborníků co si o něm myslí? Choval se dost nenápadně ale myslím si že tam něco bude, no posuďte sami:
FULIEN - STEAM_0:0:19741143 - 88.212.36.34 - SK
http://csko.cz/dema/upload/dir/fulien.dem
Zkoukne to někdo? Jestli se vám zdá čistý, tak to aspoň napište, ale fakt jsou tam někdy menší části kde to jako wallhack vypadá.
jdu to zkouknout, pak editnu. Ale už předem říkám, že aim_dgl je hrozně malá mapa a tam objevit WH je prakticky nemožné.
EDIT: Podle mě je čistý.
Jn, taky už jsem psal, že jsem chtěl natočit na nějaké DE mapě ale bohužel se odpojil.
Pokud si myslíte ještě někdo že je čistý, tak to lockněte, moje chyba.
o nějaké chybě se tu nedá hovořit, zdál se ti podezřelý tak si ho nahlásil. za to ti nikdo nevynadá. :)
Ale poprosil bych ještě nějakého kolegu o názor.
Tady fakt těžko říct. Myslim že i kdyby se dal ban, tak se z každý akce vykecá, protože nic tam přímo do očí nepraští a na týhle mapě navíc no...
Tak to lockněte, berte to jako nedostatek důkazů. :-)
Johny Pampeliska
02-03-12, 02:45
Shlídnul jsem to dvakrát a musim plně souhlasit s biou....proklepnul jsem ho i tak celkově, steam má dlouho, nahráno má taky něco víc. určitě bych to nebanoval.
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.