PDA

Zobrazit normální verzi : Práva na Aim

Mila
17-04-17, 00:00
Dobrý den, po dlouhém přemýšlení a rozjímání bych chtěl zkusit podat žádost o práva na serverech Aim, kde většinu času trávím na Fy serverech.

O mně:

Jmenuji se Lukáš, narodil jsem se v Brně, kde jsem do svých 10 let bydlel, potě jsem se s rodinou odstěhovali do Znojma. Nedávno jsem oslavil své šestnáctileté narozeniny. Ve Znojmě jsem vychodil Gymnázium, teď chodím do Rakouska na brigády a práce (Kuchař). Mezi mé koníčky: Fotbal, plavání a jezdění s kamarády na kole a cizí jazyky. Ke Counter-Striku mě přivedl můj starší bratr, když mi bylo asi 8 let. V tu dobu jsem tomu moc nerozuměl a hrával jsem proti botům. Postupem času jsem přišel na to, že se dá hrát i online, kdy jsem tedy přešel na váš portál, kde vlastně hraji dodnes. Spíše jsem nestřídal nicky, ale nyní tu hraju pod nickem: Králíček Míla. S adminováním máme zkušenosti.

Hlášení

Hlášení podávám na steamu: Operákovi a Kajsinkovi. Snažím se i zoidovi, když je online a také neschopné ct nahlašuji. Admini bývají online a taky odepisují. Zatím jsem to, myslím vždy, vždy měl bez failu.

Steam a SID

Steamovou verzi hry jsem si pořídil asi 3-4 roky zpět, kdy jsem chtěl být v kontaktu s lidmi, se kterými jsem hrál. V té době jsem převážně hrával Jailbreak pod nickem Králíček Míla, myslím si, že hráči, co tam v té době hráli by si mě určitě mohli pamatovat. K dnešnímu dni mám na Steamu nahráno 2245 hodin.

SID: STEAM_0:1:68835035
Link na profil: http://steamcommunity.com/id/suik1111111/

Závěr

Snad jsem na nic nezapomněl, pokud ano, prosím o připomenutí, ihned to doplním.
A jak jsem psal, chtěl bych se o to pokusit, vím, že tu určitě jsou lepší kandidáti na admina. Budu rád za každé pro i proti.

Děkuji, Králíček Míla.

Operak
17-04-17, 00:28
Najdi 10 rozdílů:

http://csko.cz/forum/showthread.php?56395-%8E%E1dost-o-pr%E1va-aim

Udělali i stejnou chybu :O

Zatím jsem to, myslím vždy, vždy měl bez failu.

DiEAcE
17-04-17, 08:22
Kdybys chtel pomoct nejak jinak, mohl si to vice specifikovat, ale musim byt teda zasadne proti.. Uz jen to, ze nejsi schopen vytvorit par smysluplnych, vlastnich vet.

Indian0
17-04-17, 15:13
Nedávno jsem oslavil své šestnáctileté narozeniny. Ve Znojmě jsem vychodil Gymnázium, teď chodím do Rakouska na brigády a práce (Kuchař).
To mi nevychádza.

Mila
17-04-17, 20:29
Dobrý den, napsal bych to znova a né pomoci jiného dotazníku. Děkuji Míla.

Zoid
17-04-17, 20:56
Vůbec nevím kdo jsi, nikdy jsi mi nepsal. Čus

Samco
13-05-17, 20:41
3 týždne bez pripojenia na fóre a aj v hre, bez hlásení.

PROTI

SEDA EMINENCE
18-05-17, 15:43
proti

Saintpepo
09-06-17, 14:51
Lock.