chtsonwow
29-02-12, 15:17
Čau, takže jsem dnes hrál na kotelně- na classicu. jenže pan admin goldak me dal ban za otravovaní hráčů- ještě k tomu na 3dny, když jsem normálně hrál a jeden hráč mě pořád psal, že mám wallhack. celé to už zacčalo na mapě inferno kde jsem ho párkrát zabil. byl tam myslim t.twisted, který mě nešel ani spectnout. Hrál se tuscan kde jsem se pohádal s bývalím spoluhráčem s klanu markem. Potom se změnila mapa na nuke, kde to bylo pár kol vpoho. Jenže jsem znova zabil toho borca a začal psát, že mám wallhack. tak jsem mu napsal, že i aimbot atd... a goldak jelikož mu asi vadilo, že jsem ho taky zabil, tak mě dal ban za otravování hráčů, které je nesmyslné. Poku ano tak max na den a ne na 3! Dále záznam ze steamu: chtson______________________1997: me daj unban
chtson______________________1997: protoze si zacal on
chtson______________________1997: takze si moc nemysli
Goldak v pici net zadny mix!: polib mi prdel
chtson______________________1997: ok
Goldak v pici net zadny mix!: hraj si na frajera jinde
chtson______________________1997: ja si an frajera nehraju
chtson______________________1997: a zacal me psat on uz na infernu kdy sit am nebyl
Moje sid: STEAM_0:1:275735
A detail banu zkopírovaný z konzole : [AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Goldak
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Otravovani hracu'
[AMXBANS] Delka: '3 dnu'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:275735'
[AMXBANS] Tvoje IP: '84.16.123.27'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ================================================
Hello chtsitty!
Díky s pozdravem chtson. Nechci ,aby goldak po prokázání nevinny nebo čehokoliv jiného dostal nějaký trest. Jen by mě zajímalo z čeho má komplexy...
chtson______________________1997: protoze si zacal on
chtson______________________1997: takze si moc nemysli
Goldak v pici net zadny mix!: polib mi prdel
chtson______________________1997: ok
Goldak v pici net zadny mix!: hraj si na frajera jinde
chtson______________________1997: ja si an frajera nehraju
chtson______________________1997: a zacal me psat on uz na infernu kdy sit am nebyl
Moje sid: STEAM_0:1:275735
A detail banu zkopírovaný z konzole : [AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Goldak
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Otravovani hracu'
[AMXBANS] Delka: '3 dnu'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:275735'
[AMXBANS] Tvoje IP: '84.16.123.27'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ================================================
Hello chtsitty!
Díky s pozdravem chtson. Nechci ,aby goldak po prokázání nevinny nebo čehokoliv jiného dostal nějaký trest. Jen by mě zajímalo z čeho má komplexy...