Exol
04-05-17, 23:14
Vypis z konzole:
** ":C" mas ban na serveru: "csko.cz | dust2 only", cas: "04/05-2017 - 22:02:48", tvoje ip: "91.148.21.190" **
ip: "91.148.21.190" **
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Bee
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:954855975'
[AMXBANS] Tvoje IP: '91.148.21.190'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
':C' byl PERMANENTNE zabanovan.
Duvod: 'Wallhack'
Poznamka:
Zdravim...ziadam o unban, pretoze som ho dostal absolutne nepravom, ziadne wh som nemal...fakt neviem co tam admin Bee videl...zatoze viem z kade vyjde super lebo pocuvam jeho kroky a skusam dierovat neznamena, ze hned mam wh...paradox je to ze asi pred 3 hodinami som ja uporoznoval na cheatera a pisal som vam do chatu s tym ! na zaciatku ...nikto to neriesil tak som isiel nahrat demo ale uz sa potom odhlasil...takze si fakt myslite, ze som cheatoval?
** ":C" mas ban na serveru: "csko.cz | dust2 only", cas: "04/05-2017 - 22:02:48", tvoje ip: "91.148.21.190" **
ip: "91.148.21.190" **
[AMXBANS] Zabanovan adminem Bee
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:954855975'
[AMXBANS] Tvoje IP: '91.148.21.190'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
':C' byl PERMANENTNE zabanovan.
Duvod: 'Wallhack'
Poznamka:
Zdravim...ziadam o unban, pretoze som ho dostal absolutne nepravom, ziadne wh som nemal...fakt neviem co tam admin Bee videl...zatoze viem z kade vyjde super lebo pocuvam jeho kroky a skusam dierovat neznamena, ze hned mam wh...paradox je to ze asi pred 3 hodinami som ja uporoznoval na cheatera a pisal som vam do chatu s tym ! na zaciatku ...nikto to neriesil tak som isiel nahrat demo ale uz sa potom odhlasil...takze si fakt myslite, ze som cheatoval?