CanyoneroCZ
06-05-17, 23:18
Dobrý den. Jmenuji se CanyoneroCZ, je mi 14 let a hraju CSko. Je to moje jediná zábava a tak si myslím, že je to jistou výhodou při kandidaci na admina, jelikož jsem stále On-line tak budu mít i čas Kickobat / banovat lidi, kteří se neustále dopouštějí RANDOM killů, kterých je na serveru stále bohužel celkem hodně... Mezi mé koníčky patří vyhýbat se škole, pokud se do ni dostanu tak spát ve škole a samozřejmě hrát na serveru TTT a občas i na Deathmatch serverech...
IP adresa:
213.155.250.209
Steam ID
STEAM_0:0:147158347
Nick na serveru: CanyoneroCZ
No. dále bych o sobě řekl, že jsem byl JEDNOU trestaný za užívání AB na serveru GunGame. a ano byl jsem to já, a byl jsem N00b bez mozku, který se chtěl jen vyrovnat stálým hráčům Counter-strike...
Pokud mě přidělíte práva na servery TTT budu moc rád, a samozřejmě budu banovat a kickovat Random killery, cheatery a další havěť.
Děkuji moc. CanyoneroCZ
IP adresa:
213.155.250.209
Steam ID
STEAM_0:0:147158347
Nick na serveru: CanyoneroCZ
No. dále bych o sobě řekl, že jsem byl JEDNOU trestaný za užívání AB na serveru GunGame. a ano byl jsem to já, a byl jsem N00b bez mozku, který se chtěl jen vyrovnat stálým hráčům Counter-strike...
Pokud mě přidělíte práva na servery TTT budu moc rád, a samozřejmě budu banovat a kickovat Random killery, cheatery a další havěť.
Děkuji moc. CanyoneroCZ