Zobrazit normální verzi : ohDodo --> Indian0
Vypis z konzole:
Hráč ohDodo
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:453063536
IP adresa 85.237.234.224
Udělen 12-05-2017 - 22:00
DĂ©lka BANu 10080 minut
Vypršà 19-05-2017 - 22:00 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 5 dnĂ 6 hodin 17 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod Vlastna ziadost, historia, vulgarita.
BAN dal Admin Indian0 (Indian0)
BAN dal Server csko.cz | Aim
Poznamka:
Chcel by som poziadat o UB.
Zmenil som svoj nazor k vlastnej ziadosti.
Mne to ani neprekaza ze tam je, mne ani ten ban nebrani v nicom len sa mi nepaci.
A Indian0 nemam dovod za co sa mu ospravdlnit.
Ked uz sa mu mam ospravdlnit tak len v sukromnej sprave.
Dakujem.
ohDodo.
Že zrovna Ty riskuješ bany na vlastní žádost. S tvojí historii by jsem maximálně tak byl ticho a šoupal nohama.. Jestli se chceš odtrhnout chvilku od hraní, tak řekni mamince ať vypne na pár dní internet.
Operak... ty si myslis ze ked je niekto od teba mladsi tak ho mozes provokovat urazat?
Operak vsetci vieme ze admina si si odrobil :D tak drz prosim usta a chod si lahnut :*
Kdykoliv sem přijdu, tak tu vidím žádost od ohDoda... :think::think::think:
Chcel by som poziadat o UB.
:D ved dajte dlhy ban mna to nezabije ja to hrajem len pre zabavu a obchadzat mozem zacat hocikedy :0
Mne to ani neprekaza ze tam je, mne ani ten ban nebrani v nicom len sa mi nepaci.
:D ved dajte dlhy ban mna to nezabije ja to hrajem len pre zabavu a obchadzat mozem zacat hocikedy :0
A Indian0 nemam dovod za co sa mu ospravdlnit.
jaj takze na 3 :D to ma poser kokote :D daj viac nech sa pobavim trochu s teba jak vidim ty nemas co byt v ATEAME ale co uz ked raz si pica aj nou ostanes :-)
este k tomu ked nezvadas to ze sa s teba niekto vysmieva ze si bot a nemas aim a si potom urazeny tak odid z ATEAMU
Zemi za to ze si bot tak mi das ban na 1 den uplna retardacia nemyslis si? vedel som ze si pica ale az taka... :D
Ak si vedel verejne urážať, verejne aj priznaj chybu a ospravedlň sa. Unbanu si brániš sám. Nie je frajerina nadávať spoza počítača. Frajerina je priznať si ako chlap chybu a ospravedlniť sa. Nasilu neklam sám seba.
UB možný po verejnom ospravedlnení sa Zemimu. A na tvojom mieste by som si dával pozor na takéto vyjadrenia - https://ctrlv.cz/x2wh
Tenhle hráč své omluvy nemyslí vážně. (Taková poznámka pod čarou)
Nikdy sa nebudem ospravdlnovat niekomu... tie bany vyprsia a ja znovu budem hrat :* :* Latins... zase z tych ludi co vedia o kazdom vsetko... Indiano... ach dalsi tazky pripad... bol si na serveru? vies aka bola reakcia Zemiho ked som mu napisal ze "je to bot a nema aim"? aby si vedel jeho to hlboko urazilo ze je to noobka... preto tuna som a preto riesime tento ban...
Navrhuju prodloužení banu, Lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.