Zobrazit normální verzi : Roztiahnutie obrazu v cs
Caute dnes som nechtiac zmensil obraz klavesou v hre a nejde mi to dat naspet ziadnou inou klavesou :( ked som skusal vsetky tak ma to prehadzuje na ine serveri..ani plusko ani ctrl+enter nejde.Neviete niekto ?
Zakaleny Zrak
20-05-17, 16:59
Ahoj. Povodne si spustal hru na celu obrazovku alebo v okne?
Zakaleny Zrak
20-05-17, 17:06
Na celu obrazovku.
A teraz mas Options->Video->Run in a window zaskrtnute?
Zakaleny Zrak
20-05-17, 17:13
Nie nemam
Skusal si zaskrtnut a ulozit a zas odskrtnut a ulozit? Co to vtedy urobi?
Vobec nic ten obraz cska je stale maly...aj ked som zaskrkol Run in a window tak dialogove okno bolo vacsie ako obraz v hre..Vies ked som zmensil obraz jednym tlacitkom podla mna musi byt aj na zvacsenie ale naozaj neviem jake..
Zakaleny Zrak
20-05-17, 17:31
Vobec nic ten obraz cska je stale maly...aj ked som zaskrkol Run in a window tak dialogove okno bolo vacsie ako obraz v hre..Vies ked som zmensil obraz jednym tlacitkom podla mna musi byt aj na zvacsenie ale naozaj neviem jake..
Hmm. Alt+Enter pripadne nejaka aplikacia,ktoru si medzitym nainstaloval a teraz ti bezi na pozadi. Ine ma nenapada.
Praveze nic take a ked dam alt+enter prehadzuje ma na ine serveri
stale nic :( takto to vyzera..https://www.sendspace.com/file/7eraig
Skús isť do nastavení a tam maš hrať v okne alebo na celú a ak ne tak v nastaveniach máš širokouhlu obrazovku daj. Potom daj tu či pomohlo
Jak myslis nastavenie video tak tam nepomaha nic..
Nikto teda nevie? alebo aspon kde by som sa mal opytat..vyskusal som ozaj vsetko aj google a neviem si poradit a uz chcem hrat..
stím aby ta neprehadzovalo na iní server tak to ty viem pomôsť. a skus preinštalovať cs
otevri konzolu vloz do ni bind "=" "sizeup"..dej enter pak párkrát pomačkej rovnase a mělo by se to spravit
tak napiš či ide alebo nie ak nie tak napiš ten isti problem som mal ja
Dakujem vam vsetkym co pomohli uz to mam..dlxsf tebe najviac tvoja rada bola nad zlato...(otevri konzolu vloz do ni bind "=" "sizeup"..dej enter pak párkrát pomačkej rovnase a mělo by se to spravit) toto mi vyriesilo moj problem este raz dakujem vidime sa na serveroch
Len este mam jeden problem a to je prehadzovanie na ine serveri...aj ked nakupujem ma to prehadzuje hlavne pri veste a granatoch ked kupujem..jako sa da tomu zabranit ?
Len este mam jeden problem a to je prehadzovanie na ine serveri...aj ked nakupujem ma to prehadzuje hlavne pri veste a granatoch ked kupujem..jako sa da tomu zabranit ?
ahoj , stiahni si nejaky defaultny config alebo reinstalni cs
Zakaleny Zrak
23-05-17, 23:32
Radsej to nainstaluj nanovo,lebo tam mozes mat nejaku dll kniznicu,ktora ti prepisala originalnu(trackerui.dll to tusim robievala ak si dobre spominam).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.