Zobrazit normální verzi : JB chyby
Dodavam sem par screenov z dnesneho JB ako vidim je tam docela dost bugov prosim o opravenie THX. Pozerajte hlavne CT
http://i.imgur.com/0S9mK.jpg
http://i.imgur.com/HnEVt.png
http://i.imgur.com/vWVd4.png
http://i.imgur.com/31BN8.png
nič nove kotel to určite rieší
viem asi to robi ja som to sem dal aj tak pre istotu
Pracuju na tom. Chybu jsem nasel. Zatim jsem tam dal starsi verzi jb.
Nektere veci nejdou otestovat s boty.
O.K. vedel som ze natom robis len som chcel dat veci konkretneho typu, ked budes potrebovat pomoc napis rad pomozem
O.K. vedel som ze natom robis len som chcel dat veci konkretneho typu, ked budes potrebovat pomoc napis rad pomozem
Pochybujem, ze vobec vies co je PAWN :D
- treba odstranit ten zvuk pri vzbure
- mod raz za 5 kol nefunguje (bol sparta mod a 2 kola potom dali prestrelku)
3k a Jerry
02-03-12, 19:20
Už nefunguje možnost, že když máte sekáček a nezabijou vás, tak vám nezůstane na další kolo ?
Je nastaveno, ze 1 mod jde dat jednou za 5 kol, ale muzou byt klidne 2 za sebou. Vyresim to pozdeji.
- rata to len zivych vaznov, takze sa da dostat k CT (zvycajne) len na zaciatku kola, aj to si daju vsetci kill, aby sa tam dostali a potom su mrtvy cele kolo, lebo chceli ist k CT
3k a Jerry
03-03-12, 10:19
Sice to néni chyba, ale nešlo by to udělat s VD jako dřív že když mu skončí tak bude žluty ?
Pak se nejde vyznat v tom, asi utekl nebo asi měl VD..
Oni sou sice žlutí, ale pak jim to dá zase původní barvu ..
Hral som JB a som VIP no bol som oranzovy
Meda Pu xD
04-03-12, 19:02
Mno je toho jeste dostatek zlepsovat... :-)
Mno je toho jeste dostatek zlepsovat... :-)
praveze ani ne staci to dat do verzie povodnej
- pri poslednom PP s granatmi obcas niekomu zmizne granat a uz nemoze hadzat
- lopta niekedy nejde zobrat, tusim ze ked ju vystreli CT a obcas sa buguje, sama od seba sa proste spawne a tak (mozno z predch. kola)
- ak CT pri PP spacha samovrazdu (to, ktore sa zucastnuje duelu), tak sa to poslednemu veznovy bugne a nemoze si vybrat
- pri sparte (mozno aj pri inych modoch) ide zobrat zbran z automatov - myslim za T (za CT som neskusal) a to pri sparte neni dobre, ked ma T AK
- ked si kupim drogy a zoberem zbran, tak sa mi zrusia drogy (rychlost, hp)
Greyi HP ti nezmizi zmizi ti jenom rychlost
3k a Jerry
17-03-12, 18:32
Našel jsem jednu drobnou chybu jestli se to dá říct .. Je to fakt jen drobnost a ničemu nevadí.
Když se hraje schovka a už je poslední vezen, tak všem CTčkum naskočí M4 s 200 náboji.
Ted sem si vzpomel. Nevim jak se ta mapa jmenuje (nazev dodam) mozna ji znate je tam ten barevny wipeout u fotbalku. Je to mapa s celamy proti sobe a vedle cel je skleneny box. Vzdycky kdyz se da prikaz /open, zmeni se povrch v boxu (nahodi se barevna podlaha, naskoci tam lavicky, zpadnou lavicky a objevi se lava. Uz tam takle padlo hodne killu.
EDIT: Ta mapa se jmenuje bizhampis nebo neco takovyho..
Našel jsem jednu drobnou chybu jestli se to dá říct .. Je to fakt jen drobnost a ničemu nevadí.
Když se hraje schovka a už je poslední vezen, tak všem CTčkum naskočí M4 s 200 náboji.
To se tyka vsech modu, kdyz se mod vypne, tak by bylo blby, kdyby ct nemeli nic. I kdyz hrac mod vypnout jeste nemuze.
- pri poslednom PP s granatmi obcas niekomu zmizne granat a uz nemoze hadzat
- lopta niekedy nejde zobrat, tusim ze ked ju vystreli CT a obcas sa buguje, sama od seba sa proste spawne a tak (mozno z predch. kola)
Mic se spawne kazde kolo na hristi, kdyz tam je udelany spawn. Bugovani nejde zabranit, to je kvuli nerovnosti terenu. Proto mic sam vyskakuje, aby pak sel sebrat.
- ak CT pri PP spacha samovrazdu (to, ktore sa zucastnuje duelu), tak sa to poslednemu veznovy bugne a nemoze si vybrat
Jedina moznost je, ze by admin prepnul nekoho od ct k t, ale v kodu jsem chybu nenasel. Zkusim testnout na botech.
- pri sparte (mozno aj pri inych modoch) ide zobrat zbran z automatov - myslim za T (za CT som neskusal) a to pri sparte neni dobre, ked ma T AK
Bloknul jsem tlacitka, tak uz by to nemelo jit
- ked si kupim drogy a zoberem zbran, tak sa mi zrusia drogy (rychlost, hp)
Drogy rusi a hp se nastavuji jen pri spusteni modu.
...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.