Zobrazit normální verzi : Bluetooth
Zdravím, mám jednu otázku, kterou jsem bohužel nenašel na google.
Dá se připojit mobil který má verzi bluetooth 3.0 například na reproduktor který má bluetooth 4.1?
Zajímá mě zda-li by vše mělo fungovat tak jak má, nebo to ani nepůjde spárovat z důvodu rozlišné verze.
Na produktu by to mělo být označeno.
Bohužel na výrobku to nemohu najít.
V brzké době bych si chtěl koupit tento reproduktor http://www.lamax-electronics.com/eshop/cs/beat/592-sounder-so-1-by-lamax-beat-8594175351378.html avšak si nejsem jist kvůli tomu bluetooth, aby vše fungovalo.
V mobilu mám právě verzi bluetooth 3.0 a tento reproduktor má verzi 4.1 tak si sem nejistý.
E: Spletl jsem se, žil jsem v domnění že tento mobil který vlastním má verzi 3.0, avšak jsem zapátral a zjistil že tomu tak není, tento mobil co teď mám má verzi 5.0.2, spletl jsem se z důvodu že můj minulý mobil měl verzi 3.0 a nedošlo mi že mám nový, u kterého jsem si to nezjišťoval. Tím pádem víc vědět nepotřebuji a můžete lock. Díky Kopre za snahu.
U starší verze Bloetooth na mobilu a novější na repro, by mohl být problém. S 5.0.2 a 4.1 u repro problém mít nebudeš.
Oks, díky za radu :happy:
Vše tedy vyřešeno.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.