Zobrazit normální verzi : Dostal sem ban neprávem
Ahoj hrál sem na servru Old school a dostal jsem ban za WH chtěl bych vidět demo děkuju :)
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 22612 )
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : Lolin*M
[AMXBANS] Tvuj nick : Lolin*M
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : STEAM_0 : 0 : 43940259
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_0 : 0 : 43940259
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 217.29.8.138
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 217.29.8.138
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : c ( _ )
[AMXBANS] Server : Kotelna - OldSchool | csko.cz
Zdravím vzhledem k tomu že to je kamarád a v tu dobu jsem byl u něho tak bych taky rád viděl demo díky.
Tak na tohle demo jsme hodně zvědavý.
Nazdar,
Bezdak,děláš si ze mě prdel nebo co????!!!!!
od 14hod co jsem na serveru jsme neustale sháneli admina,že hraci Never say a mshkoff maji WH.Za 2.5 hod nebyl zadnej admin schopnej dorazit na server.Jaklime jsem napsal opetovne hlaseni pres prikaz " ! " cituji : Never say WH...udelejte sim neco dementi.
Dostanu BAN já za urážení,tak to se prober chlape!!!Takovehle jednání zkousej treba na 15 letý deti co Vám chodej chetaovat na server a né na mě !!Pokud jako admini si nedokážete rozvrhnout casy kdy kdo ma na jakem serveru být,tak je to Vás problem ale pak se nedivte že jsou hraci nervozní a nasraný.O unban ani žadat nebudu protože je to pod mou uroven se nekomu doprošovat a dělat ze sebe blbce,ale laskave se kotelne venujte vic !!!!!!
Takže za 1. Proč to píšeš sem ? založ si vlastní thread a stěžuj si tam a za 2. Tihle 2 hráči hrají na kotelně už dost dlouho a každý admin ví že zapnutí nejsou tak se nediv že ti žádný admin nepřijde .
Nazdar,
Bezdak,děláš si ze mě prdel nebo co????!!!!!
od 14hod co jsem na serveru jsme neustale sháneli admina,že hraci Never say a mshkoff maji WH.Za 2.5 hod nebyl zadnej admin schopnej dorazit na server.Jaklime jsem napsal opetovne hlaseni pres prikaz " ! " cituji : Never say WH...udelejte sim neco dementi.
Dostanu BAN já za urážení,tak to se prober chlape!!!Takovehle jednání zkousej treba na 15 letý deti co Vám chodej chetaovat na server a né na mě !!Pokud jako admini si nedokážete rozvrhnout casy kdy kdo ma na jakem serveru být,tak je to Vás problem ale pak se nedivte že jsou hraci nervozní a nasraný.O unban ani žadat nebudu protože je to pod mou uroven se nekomu doprošovat a dělat ze sebe blbce,ale laskave se kotelne venujte vic !!!!!!
Tak za 1. já sem tam byl spectoval sem jednoho. a za 2. nikdo s nickem Never say tam nebyl (když sem tam přišel) a za 3. to píšeš do špatného threadu!
Pisu to spravne...dostal jsem ban nepravem !!!
Takže to vlastne znamena že už Vám sem chodí dlouho cheatovat a Vy z nich delate jen skilly,pokud by jsi ho poradne spectnul tak by jsi to WH poznal ale nato jsi asi moc malý a nezkušený admin !!!
Ne nepíšeš to správně založ si vlastní thread a tam si piš. Když jsem tedy malý nezkušený admin tak mi natoč demo kde do dokážeš že ti 2 cheatujou.
Never say ani mshkoff nic nemaj. Hrajou tu už hoodně dlouho, xxx adminů je kontolovalo. Jinak, na demo lolina se taky chci podívat, to ěm zajímá.
Demo neni, ban jsem zrusil.
ja myslim ze demo je, jen si toho Drv nevsiml, ze to tady je, dneska tu bude
Omlouvám se ale dřív jsem si té žádosti nevšiml.
http://csko.cz/dema/upload/dir/lolin.dem
Tady je demo. Od 19:13 jsi začal ne všecky mířit přez zed, může to být náhoda ale tolikrát? Třeba ste si radily možná co já vim ale v tu chvili jsem to tak posoudil.
Pokud budou admini jiného názoru samozřejmě se ti omluvim a ban zrušim pokud to teda už kotel neudělal.
I work for hell
05-03-12, 17:53
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 11277 )
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Vadzina
[AMXBANS] Tvuj nick : I work for hell
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) : STEAM_0 : 1 : 23105980
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1668740531
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 77.48.106.122
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 77.48.106.122
[AMXBANS] Ban dal admin : ZEUS
[AMXBANS] Server : Kotelna - Classic | csko.cz ( de_nuke )
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 11277 )
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Vadzina
[AMXBANS] Tvuj nick : I work for hell
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) : STEAM_0 : 1 : 23105980
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1668740531
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 77.48.106.122
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 77.48.106.122
[AMXBANS] Ban dal admin : ZEUS
[AMXBANS] Server : Kotelna - Classic | csko.cz ( de_nuke )
Teď by ses měl připojit.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.