Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Rakovina Jailbreaku

Grakon2702
21-06-17, 11:25
1. Tým, který vyhraje, zemře.

Problém: Pokud proti sobě hrajou jednotlivci, je to naprosto v pořádku. Problém nastává, když se stanete členem nějakého týmu a Simon určí, že tým, který vyhraje nějakou atrakci, zemře. Tohle je velice nespravedlivé vůči pozorným hráčům, protože v ten moment nemáte absolutně žádnou šanci ovlivnit, zda zemřete nebo ne.

Řešení: Přidání zákazu do pravidel

2. Poslední vězni neposlouchají Simona (domluva)

Problém: Někdy se stane, že se poslední dva přeživší vězni rozhodnou, že potrápí svého neoblíbeného Simona a nebudou poslouchat jeho příkazy. V ten moment Simon nemůže nic udělat, protože při zabití jednoho z nich by nadržoval tomu poslednímu, který by si mohl dát VD.

Řešení: Přidat cca pěti sekundové zpoždění (odpočítávání na obrazovce, jako je u pp) k zobrazení pp menu u posledního přeživšího vězně.

3. Nový Simon a žádné příkazy na začátku kola

Problém: Nespočetněkrát se na jb stalo, že měl Simon na začátku kola nefunkční mikrofon a on o tom nevěděl. Otevřel cely, vězni začali utíkat, někteří dostali FK, zkrátka bordel. Kromě toho, nenapadlo vás někdy, jaká zbytečnost to vlastně je, neustále na začátku kola říkat "pusťte klávesnici"?

Řešení: Zavést pravidlo, které říká, že všichni vězni nesmí na začátku kola opustit celu (automatický příkaz Simona. Ten, kdo to poruší, nedostane ban, jen kill od CT za porušení příkazu Simona).

_AnGeL_
21-06-17, 12:29
1. Bod - skôr fragovačka - nechal by som to tak, ale keď už fakt to chceš dať ako pravidlo, tak by som pridal, že simon je povinný dať reakciu s výhodou o výber teamu.

2. súhlasím

3. Trošku by to znepríjemnilo hru za T, keďže sa snažia o vzbury a aj to vybojované vd/hvd za to stojí

Troppe
21-06-17, 12:41
1. Souhlasím. Tohle používají pouze fraghunteři, aby si nahnali skóre.

2. Když se tohle stane na serveru mně, zabiju je oba a je mi jedno, kdo dostane vdčko. To už je jejich mínus.

3. To určitě ne. Když daný Simon neřekne větu "puštěná klávesnice", vězni si mohou dělat co chtějí. Taková cela s šachtou by byla úplně k ničemu. Když Simon neřekne tuto větu, hráč v cele s šachtou může beztrestně odejít z cely a může zahájit vzpouru.
Když nemá funkční mikrofon, hráči ho většinou upozorní. Daný hráč si buď napíše kill, odejde od CT nebo si nějak rychle vyřeší danou situaci.

Bastien
21-06-17, 14:57
1. souhlasím, je to blbý že někdo z mého týmu napíše správně tu odpověď a tím zemřeme a to je nefér. :(
2. souhlasím
3. Nesouhlasím určitě nechat jak to je.

KajSinek
21-06-17, 15:27
1. Súhlasím s názorom Angela.
2. Nesúhlasím z dôvodu, že stačí ich volať po jednom. Ak simon povie príkaz "Moje príkazy a zákazy budete plniť do 2 sekúnd", takže simon si ich môže volať po jednom na určité miesta, ktoré chce on. --- > môže dať nejakú náhodu, či už s futbalovou loptou alebo priam atrakciu "náhoda".
3. Účelom T je urobiť vzburu ako uviedli Admini vyššie. Je povinnosťou CT-čiek mať funkčný alebo polofunkčný mikrofón ( zrozumiteľné príkazy a zákazy ).

Latins
21-06-17, 18:02
Pro Troppa, to potom ale porušuješ pravidla :happy:

Troppe
21-06-17, 19:05
Pro Troppa, to potom ale porušuješ pravidla :happy:
Tato situace se mi často nestává. Ale když úmyslně prodlužují kolo a kazí takto hru ostatním hráčům... Neposlouchají mě, dostanou kill. Ať si to vyřídí mezi sebou.

Edit: Vězni mají také svá pravidla a povinnosti, kupříkladu pravidlo číslo 2. Nesplní můj příkaz, bohužel.

DeadJoy
21-06-17, 19:40
1. Souhlasím, viz. Troppe, akorát nahnání fragů a zbavení se vězňů.

2. Tady jsem neutrální. Už jsem to s pár lidma i řešil. Jestliže jsou dva poslední a nehodlají poslouchat moje příkazy, tak prostě jednomu řeknu, aby někam šel, pokud nepujde, má kill, hotovo. A takhle bych je někam aspon dostal, pokud by nehodlali poslouchat.

3. Viz. Troppe. Jsou mapy s celama se šachtou, tudíž možnost udělat vzpouru.

Ale celkově dobré přípomínky. :idea:

Grakon2702
21-06-17, 20:19
Souhlasím se všema, jen je si třeba uvědomit, že tu hrajou i nováčci, kteří nemají takové zkušenosti jako my (neporadí si). Mluvím konkrétně u druhém bodě.

Operak
21-06-17, 22:58
1. Souhlasím
2. souhlasím
3. naprostá blbost. Viz. admini hore

Nakladana Okurka
21-06-17, 23:06
Druhy bod je super napad, bod cislo jedna a tri bych nechal tak jak jsou.

mirecc
22-06-17, 16:16
pro
pro
proti

Deda z Depa
22-06-17, 17:51
Souhlasím
Souhlasím
Nesouhlasím

Burak1
02-07-17, 22:02
1. Souhlas, stává se to často.
2. Hloupost, dá se to obejít přesně tak, jak napsal kajsinek. Buďte trochu kreativní.
3. Nesouhlasím, nechat tak.

Britny
02-07-17, 22:50
1. Ok to by se dalo zakázat
2. Toto by musel vyřešit kotel a je to celkem zbytečné mu přidělávat práci navíc, když to jak už někdo psal se může vyřešit voláním po jednom..
3. Asi spíš vůbec ne no

MrSlissi
03-07-17, 00:45
S prvním bodem souhlasím a nejraději bych to přidal do pravidel co nejdříve. To se dělá jen pro fragy a spoustu vězňů, co si chtějí zahrát na atrakcích tak ztratí chuť a zájem a kolikrát zbytečně přijdou o pomůcky, nebo drogy.

E: Tak mě napadá- není toto obsaženo již v pravidle- JE ZAKÁZÁNO DÁVAT REAKCE NA SMRT čistě hypoteticky když dá simon první reakce na napsání nějakého slova- nebo dá otázku na smrt- tak v tom není rozdíl ne?

Grakon2702
06-07-17, 18:39
E: Tak mě napadá- není toto obsaženo již v pravidle- JE ZAKÁZÁNO DÁVAT REAKCE NA SMRT čistě hypoteticky když dá simon první reakce na napsání nějakého slova- nebo dá otázku na smrt- tak v tom není rozdíl ne?

Toto platí při reakcích, ne při atrakcích a jiných her.