Zobrazit normální verzi : Dejte mi prosím Unban
Unregistered
13-02-11, 13:48
můj nick : Wicko :q
moje IP : 212.158.158.178
Šel jsem na HnS normálně jako vždy a najednou vidím že mám permanent. Nehrál jsem necheatoval nic podobného tak mi ho prosím zrušte díky.
Výpis z konzole : Mas BAN pro tento server!
Mas PERMANENTI ban!
Zabanovany Nick : Sili*
Duvod : ' Wallhack + Aimbot '
Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 1731224148
Zabanovana IP adresa : 194.228.164.205
Prosím o unban ..děkuji
že by sdílená SteamID????????? :D
Syrius a prestan mazat posty.
Jak psal Syrius:
Stiahni si patch a nebudeš mať problémy zo zdielanou ip. Alebo si kúp steam.
http://csko.cz/index.php?strana=download
Aha tak nakoniec som dobre hovoril. :D
Syrius a prestan mazat posty.
Ja som ho vymazal preto aby som mu neradil zle. Vadí ti niečo na tom? :D
Nejlepsi je, kdyz sem odpovi 5 lidi naprostym nesmyslem a zaserou 3 stranky. Moderovat to potom uz nema smysl. Zkusim sem dat nejakej plugin, co zvyrazni nesmyslny posty.
Nejsom.
Teraz som niaky dopletený. Hovoril som mu dobre či ne? :D
Ano hovoril . A já myslel že si moderátor . Tak to je Kotel asi sám na to ?
Moderator musi umet rozlisit, co je pravda a co blabol a to tu nikdo jiny zatim nezvlada.
Ale nejaký by aspoň mohol mazať OT, urážky a uzatvárať vyriešené témy. Ale chápem, že by bol asi veľký problém nájsť tu niekoho nestranného a decká by sa začali hádať "prečo to vymazal". Ale aj tak by som tu niekoho takého uvítal, samozrejme nie 15 ročného.
Toto je tiež trochu OT, ale je to vyjadrenie k podtéme. :)
Moderator musi umet rozlisit, co je pravda a co blabol a to tu nikdo jiny zatim nezvlada.
To nas trosku podcenujes vid?
decká by sa začali hádať "prečo to vymazal". Ale aj tak by som tu niekoho takého uvítal, samozrejme nie 15 ročného.
Toto je tiež trochu OT, ale je to vyjadrenie k podtéme. :)
Asi tak nějak .
To nas trosku podcenujes vid?
Nekdo sem napise, ze chce unban, pod tim se objevi 10 prispevku vcetne tveho, kde jsou proste nesmysly a zacne se hadat kazdy s kazdym.
Ja by som to aj bral na foru som kazdy den asi 5 hod. takze no problem :)
Nekdo sem napise, ze chce unban, pod tim se objevi 10 prispevku vcetne tveho, kde jsou proste nesmysly a zacne se hadat kazdy s kazdym.
To jako ze tu pisu nesmysly? Hadam se s kazdym? Kdyz nemam co rict, tak nerikam nic. Tohle demo jsem zkoukl a napsal to, co jsem tam videl. Ze to nekdo zacne rozpitvavat neni ma chyba. Nezadam te o prava na foru, jen nas nehaz vsechny do jednoho pytle.
Ja rád niakemu hráčovi poradím keď sa dá. Tak som to urobil aj v tomto topicu. Lenže sedly ma doplietol no čo už. Vždy sa snažím písať k veci.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.