PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na JB



Barounek
28-06-17, 15:07
Zdravím

No tak co o mě říct ... Jsem student čtvrtého ročníku střední školy v Praze (velice "prestižní" SSPŠ). Hraju fotbal a jezdím na motorkách. Jsem pozitivní,komunikativní a klidný člověk. Rád s lidmi řeším jejich problémy a nemám problém u toho klidně pár hodin posedět a vše dořešit. Snažím se nebýt vulgární, ale občas mi sem tam pár těch slov úlétne ... Nedělám rozdíly mezi věkovými kategoriemi hráčů, ale snažím se je hodnotit podle jejich chování a mentální způsobilosti.

Na serverech JB hraju cca.třičtvrtě roku (nevím přesně). Veškerý odehraný čas je NON-Steam, takže se nedivte že na steamu nemám žádný čas ... koupil jsem včera.

Můžete si povšimnout na mé IP :185.71.41.238 pár banů, ale myslím že celkem ne moc vážných. Také můžete vidět že mám stejnou IP s hráčem Nigga (ano jsme sousedi a máme společnou IP,hrajeme na stejné wifi) no bohužel je tam i jeden trvalý ban na nějakého Oxygena (první týden jsme na wifi neměli heslo a druhý soused (8.leté děcko) si pravděpodobně chtělo užít s hacky na náš účet, no co k tomu říct).

STEAM_0:0:220013746 185.71.41.238 CZ

S pozdravem Baron

Nihilia
28-06-17, 15:12
Steam koupený jen kvůli žádosti nebo proč máš steam a zrovna si "náhodně" podal žádost.

Barounek
28-06-17, 15:17
Přemýšlel jsem nad ním už déle, ale ano v podstatě kvůli tomu.

Operak
29-06-17, 01:39
Proti. První připojení přes steam v den žádosti. :thumbdown:

Barounek
29-06-17, 20:55
Myslím že jestli jsem hrál na Steamu nebo NS je snad jedno ne ? Když je podmínkou ho mít tak asi nemá cenu sem psát pokud bych ho neměl ... :blink:
Jsem rád za vyjádření vašeho názoru, ale to že jsem si koupil steam až teď snad není důvod k Proti ?!

Operak
29-06-17, 21:57
Co to je oba stejné výmluvy jste šli hrát fotbal a probrali argumenty?

Barounek
29-06-17, 22:28
Neber to ve zlém, ale oba jsme v podstatě ve stejné situaci. Nebudu tu lhát něco o tom že mám steam již dlouho a jen jsem ho nepoužíval. Přeci kdybych ho neměl tak by jste mě rovnou poslali někam.Koupil jsem to jen kvůli tomu náboru, což snad není nic špatného ne, a je aspoň vidět ochota z mé strany ? Na serveru mám nahráno už dost času a myslím že mě tam již skoro každý pozná ať již se Steamem nebo bez.


Co to je oba stejné výmluvy jste šli hrát fotbal a probrali argumenty?

Jak už Nigga psal, tak fotbal nehraje kvůli zdravotním důvodům.

Nakladana Okurka
29-06-17, 23:04
Ty argumenty jsou dost zcestný. Jestli nekdo hraje x let na ns, vsichni ho znaji, všemu rozumi, všem pomaha a je to idealni kandidát na admina, tak si myslím že by nam vubec nemělo záležet na tom, jestli si koupil steam kvuli pravam.
No ale bohužel ty ani nigga vhodny kandidáti nejste, takže proti

Barounek
29-06-17, 23:10
Samozřejmě chápu že jsou vhodnější kandidáti.
Jsem rád za nějakou "normální" odezvu a ne jen na Steam.
Rád bych jen věděl co dělám špatně. Jestli je chyba v chování nebo jak, abych se mohl pro příště polepšit a až budu zase za rok žádat, abych byl "vhodný kandidát"
Každopádně díky za komentář :)

"Klidně PM na FB"

Nakladana Okurka
30-06-17, 08:58
Nejde ani o to, že byste např. porusovali pravidla nebo neumeli simonovat. Ale neumim si vás jako adminy predstavit, ste jeste mlady kluci a je otazka, co by s vama práva udelali. Navic si myslím, že se na Jb pohybuji kvalitnejsi a zkusenejsi lidi vhodnejsi na admina

Barounek
30-06-17, 21:37
Jsem rád že jsi si jako jediný Admin dal tu práci a napsal nějaký konstruktivní komentář (Seabiho tedy radši nepočítám když to smazal).
Naprosto s tebou souhlasím s tvým názorem.
Ještě jednou díky za i když zápornou odpověď.
Zároveň dělat admina a maturovat stejně není nejlepší řešení ... Počkám tedy až domaturuji a snad vás do té doby přesvědčím že se na post admina hodím a již jsem "dospěl".

^SeaBi
30-06-17, 22:32
A co po mě chceš jako ? Vůbec se ani jeden z vás nehodí na admina, steam koupený jenom kvůli právům, tím jak se chováte na serveru si vás nikdo nedokáže představit jako admina, ať už se jedná o chování nebo ten nekonečný spam bindu do chatu. Prostě ty vaše žádosti jsou jasné a v nic jiné než proti nemůžete doufat, zkuste to později.

_AnGeL_
30-06-17, 22:39
A co po mě chceš jako ? Vůbec se ani jeden z vás nehodí na admina, steam koupený jenom kvůli právům, tím jak se chováte na serveru si vás nikdo nedokáže představit jako admina, ať už se jedná o chování nebo ten nekonečný spam bindu do chatu. Prostě ty vaše žádosti jsou jasné a v nic jiné než proti nemůžete doufat, zkuste to později.


Radšej nech to neskúšajú.
Inak som PROTI.

E: Už len z toho ako sa tu správaš, tak silno pochybujem, že vieš niečo vyriešiť s chladnou hlavou. Výbušné typy ľudí v AT fakt nie je za potreby :) Navyše trošku slušného správania by ti neuškodilo.
Ja ako jeden z adminov čo majú práva na JB sa mám právo sa ti tu vyjadriť. Nie si vhodný kandidát. Ešte aj Alkatraz a Blue sú oveľa vhodnejší ako ty.

Barounek
01-07-17, 14:48
Ale copak copak Angel. My se známe ? Hrál jsi se mnou snad někdy ?! Ne ? Tak radši nic nepiš, když nevíš.
Většina adminů co sem psali mají svůj názor založený na faktu že se mnou hráli a trošku mě znají.A je to jen jejich názor na mě, ať je již pozitivní či negativní já jim ho neberu.
Tebe jsem na serveru myslím nikdy nepotkal a jestli ano tak jsi velice nevýrazná osoba. Každý se může změnit a tvůj komentář "ať to radši nezkouší" je opravdu zcestný.
Pro příště mě radši poznej sám a nesuď podle názoru ostatních.
E : tohle je moje žádost ne Niggy,tak sem prosím přestaňte psát jako by jsme žádali společně.

Latins
01-07-17, 15:10
Výbušný už podle reakcí na zde na forum.

Ne

Nihilia
03-07-17, 15:17
Ale copak copak Angel. My se známe ? Hrál jsi se mnou snad někdy ?! Ne ? Tak radši nic nepiš, když nevíš.

Trochu té pokory by neuškodilo a je až neuvěřitelné, co si dnes lidi, kteří po nás něco chtějí, dovolí.

Uvědom si, že Angel už ty práva má, ať se ti to může líbit nebo ne. My po tobě nic nechceme. Ty jsi došel s žádostí o práva a podle toho by ses měl taky chovat.
Když jsem já, asi před 4 roky žádal o práva, tak jsem držel hubu a krok a nedovolil jsem si psat adminům věty typu: "Tak radši nic nepiš, když nevíš."

Již nyní jsi ve sporu s adminama (viz.výše) a tím pádem si tě nedovedu v našem týmu představit.
PROTI

Barounek
04-07-17, 11:37
Tak promiň, ale když mi pan.Admin Angel napíše "ať už radši nikdy nežádá o práva'' tak to je podle tebe na postavení Admina v pořádku ? Admin není nedotknutelná pozice. A už vůbec to neznamená, že by admin byl něco více než hráč. Každý byl jednou nějaký, ale to neznamená že se nemůže změnit. Proto mi přišla jeho odpověď zcestná.
Jeho prohlášení jsem vzal trošku osobně a pokud se ho nějak dotkla má odpověď, tak se omlouvám.

GNHP23
06-07-17, 13:45
kdo to je? :D

Koprakek
25-07-17, 15:49
Nesplňuješ podmínky pro přijetí.