Zobrazit normální verzi : [ demo k posouzení ] killtheboy --> Burák
killtheboy
10-07-17, 23:40
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Burak
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:221849139'
[AMXBANS] Tvoje IP: '88.212.37.231'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ================================================
'kill the boy' byl PERMANENTNE zabanovan.
Duvod: 'Wallhack'
By admin Burak
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
ziadam udelit unban udeleny adminom co si nieco pletie
http://csko.cz/dema?UPD=IfzzIo3K
Snaží se to zakrývat a hlídat si všechno kolem sebe, reakce jsou taky někdy trošku rychlejší než obvykle.
Kdyby bylo potřeba, mám k dispozici ještě hltv z předchozí mapy.
killtheboy
11-07-17, 17:02
Vycasuj mi prosím ta kde čo skrývam. Ak je toto wh podľa teba tak asi 3/4 hráčov by malo mat ban. Ze wh...
Aby to bylo rychlejší. Když tak můžu vyčasovat ještě hltv.
#1 3:34 - zajímavé střílení do krabice - můžeš mi vysvětlit, proč jsi takto střílel? - pokus o zakrývání, možné wh
#2 3:53 - moc dobře ho vidíš, jenže nevíš, jestli je to přes wh nebo ho opravdu vidíš... 3:54 je už potom přehnaně rychlá reakce - wh
#3 4:42 - ct je za rohem, ale nepodíváš se na něho, protože se nechceš prozradit (toto souvisí s časy #5, #8 a #12) - wh
#4 4:59 - jdou ti slyšet kroky, nic, jde vidět tělo, stále nic, až se začne ale přibližovat, teprve zareaguješ - možné wh
#5 7:21 - teď, když tam nikdo není, se tam podíváš - wh
#6 7:55+ - tento play mi přijde strašně divný, úplně nelogický - možné wh
#7 10:19 - ... - wh
#8 12:33+ - opět moc dobře víš, že je za rohem... potom radši skočíš dolů a on po tobě začne z vrchu střílet, moc dobře jdou střely slyšet a je zřetelné, odkud přichází, jenže ty se začneš zmateně otáčet a dělat, že vůbec netušíš... následně si to uvědomíš - wh
#9 14:39 - mohl být v pitu, za rohem, na Ačku... no tobě je to jedno a pokoušíš se o bhop - možné wh
#10 15:25 - tady vidíš, jak ct skáče po bednách dolů, takže radši začneš couvat, ať máš větší šanci ho trefit - wh
#11 16:14 - dobrá reakce - spíš wh
#12 16:39 - opět tam nikdo není a opět se tam podíváš - wh
killtheboy
13-07-17, 14:27
Takže keď niekto strieľa do krabice kde nikto nie je tak je to wh. Zaujímavé zmýšľanie. Tie časy sú smiešne. Možné wh lebo tam a tam nikto nebol. Vedel si ze tam je. Áno presne ako hovoris vieš čo som vedel . Raz sa nepozriem tak wh druhýkrát sa pozriem tak tiež wh ..aha :-D
Ty časy jsou některé dost orientačně (viz #1, #4 a #9). To, co jsem zvýraznil je pro mě klasický wallhack čas. Pokud mluvíš o tom první čase, tak jsem ho napsal schválně kvůli tomu, že střílíš úplně na nepochopitelné místo, však se podívej na demo.
Mě ty časy přijdou docela směšné a to už jsem těch demíček pár viděl.. Byť už se chová jako úplný idiot a fulloutí to jak ve školce, tak mě to demo stále nepřesvědčilo o tom, že by tu náš Boy něco použil ;-).
Přihoď kdyžtak to hltv..
Dávám unban, hned jak se dostanu k pc s hltv, postnu ho sem. Takže nelockujte.
Sorry za zpoždění.
http://csko.cz/dema?UPD=54KmqTAp
Hraje od 38. minuty.
Ref, demo už je k dispozici.
Maaaaaaaaaaja
25-07-17, 02:18
Demo zajímavé, na ban pro mě málo, HLTV pro mě dostačující. Za mě wallhack.
Ban vrácen, dokud se to nedořeší.
Už je to tu dost dlouho, mohlo by se to dořešit.
pozrel som si viac krát to demo a nepríde mi to clear. Sú tam dosť divné momenty. Podľa mňa tam niečo bude.
Hltv je dostačující, tady ub nedostaneš, gj kluci.
Díky. Co žadatel, pořád nesouhlasí s banem nebo se to může uzavřít?
killtheboy
31-07-17, 22:02
Nesúhlasím, nič som nemal
Tak to dokaz :-P
Staci si pustit Tvuj zacatek hltv, kde stojis na midu a i kdyz nic neslysis, tak presne vis, kde kdo je a takovych jako ty uz jsem zazil stovky.. Tvuj jediny solidni argument na obhajobu wh je ten, ze se priznas. Cau..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.