Zobrazit normální verzi : Ban neprávom , pls o unban
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 22791 )
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' obchazeni banu '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : .assasins^ ( ) *TrDLoo* ( ) ( O.O ) !/
[AMXBANS] Tvuj nick : PLAYER
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 992746199
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 992746199
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 178.40.0.35
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 178.40.0.35
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Cegan z Lesa
[AMXBANS] Server : Kotelna - Deathrun | csko.cz ( deathrun_new )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Dnes 3.3 2012 mi admin Cegan z Lesa dal ban za /obchazeni banu/ ja ani neviem čo to znamená, normálne som hral FURIEN a ked sa menila mapa tak ma vyhodilo že mám ban
Cegan z Lesa
03-03-12, 19:31
Já tě točil už včera na FY. Dneska jsem prodiskutoval to demo se zkušenějším adminem a shodli jsme se na tom, že máš wh.
Demo zde: http://csko.cz/dema/upload/dir/assasin.dem
Ban jsem dával přes banlist ale pak jsem tě potkal znova na serveru, tak jsem ti dal ban za obcházení banu.
Ja som ho nikdy nemal ja ani neviem ako sa dáva na tú hru
a to demo mi nejde otvoriť
pls daj mi unban ja som si tú hru stiahol nedávno a mám aj VIP ktorý som si teraz kúpil pls pls
a ako si zistil že mám WH?? ja som ťa náhodne zabil možno 2-krát a za to mám ban??
pls odpis
S kym že jsi to konzultoval?
Cegan z Lesa
03-03-12, 19:49
S Biou...pročpak?
A co jsou hlavní důkazy na ten wallhack? Co se vám nezdálo?
Že střílíš např. přez zdi atd. ?
ja som strielal nahodne nie s toho ze by som videl cez stenu
Podle mě v tom wh až tak zas moc nebude no
Kdo nevidí v 8:20 aimbot, má asi málo naspektováno. Praští to do očí jak lední medvěd na pláži.
V 10:25 si chvíli AFK a ten aimbot vypínáš, asi si poznal, že to bylo poznat :o))
WH:
S ceganem se nám líbil čas 8:10 jak si pomalu naaimuješ tu zelenou placku, v 11:04 si po ní dokonce vystřelíš (vědět si o něm nemohl, teoreticky to mohla být náhoda, ale ty víš, že nebyla.) 8:16 děruješ aniž bys (bez wh) mohl cokoliv vidět. V celym tom videu děruješ jen když za tou zdí někdo je, ani sis nedal tu práci s falešným děrováním, jak to někteří cheateři zkoušej. Zahlíd sem tě pak ještě na jinym serveru, kde už si měl vypnuto. Ale zkusil sis to, tak s unbanem nepočítej (máš si to zkoušet na botech a ne kazit hru ostatním živým hráčům.)
11:28 krásnej čas, 100 přesnej preaim na prvního hráče a pak i na druhýho, kterýho si nemohl bez wh vytušit. To je třetí čas přesnýho aimování na zeď během pár minut. Komu to pořád nestačí, vraťte se na šestismyslově vytušený aim na hráče v čase 8:40.
Viděl sem cheatovat desítky hráčů, kteří to dokázali skrývat lépe než ty, tady je fakt vidět, že sis to jenom zkusil. Doufam, že z toho máš dobrý pocit ;) bye
teba som chcel aj ja uz davno natocit no kedze som spectoval tak zrovna vtedy si zrejme nic nemal alebo si to tak skryval ze ja som to nevidel :) ale pravda sa ukazala :)
omg ja som vobec nemal ten sprosty WH do riti nechapem odkial to mate a tie časy či čo to je Bia to je čo?? ja dierujem len ked tam niekto ide a nie preto že by som mal WH.. omg ja som to neskrýval lebo som ho ani nemal vieš??
Dobře, i kdybych přistoupil na to, že jsi wh neměl, jak mi někteří psali a stavěli se na tvou stranu, tak mi netvrď, že ten frag v 8:20 neudělal za tebe ten program, jak sis v něm nastavoval ten čtvereček. Když zmáčkneš Fire bez cheatu, vystřelí to přesně na místo kde to je, a ne aby to tisíciny sekundy předtím trhlo přesně na hlavu.
hej bia to o tej 8 hodine to bolo ráno
??ja hrám len so sluchátkami ak ed pučujem niekoho tak tam namierim a ked vide tak strielam nie?? to je pocut ako chodíš a odkial to je tiez počuť odkial behaš ked máš sluchátka.. ja by som si nikdy nedával WH pls daj mi unban pls
Já ti unban dát nemůžu a nedal bych ti ho, ani kdybych mohl. Podle mě jsi cheater. Na demu si několikrát afk a frag v čase 8:20 spuštěný ve čtvrteční rychlosti ukazuje podle mě naprosto jasnej mechanickej pohyb aimu. Wallhack by tam být nemusel a stejně by to zahráli třeba i někteří skileři, já říkám, že tam ve tvym případě ale je. Unban ti může dát Cegan nebo Kotel. Jsem ale proti. Přesto počkej, než se vyjádří ostatní admini.
8:20 je čistý, tam AB není ani náhodou
a celkově to demo není dost průkazný na to aby se tam dal dát ban za WH + AB
teda je to můj názor
Aimbot jsem na celem demu nevidel.
11:28 - tam odtud strileli, takze by o nich vedel i bez wh
Celkove na tyhle mape staci vystrelit kamkoliv a je sance, ze nekoho trefis.
Cegan z Lesa
04-03-12, 23:00
Prostě se mi nezdál, tak jsem se poradil s Biou, kterýmu se taky nelíbil, tak jsem dal ban. Ale ten čas 11:04 je fakt luck. Tak se ti omlouvám singl5 a máš UB.
AnnoyingGreg
04-03-12, 23:58
shit happens
16:00 Prečo sa pozrel na toho hore keď bolo počuť toho dole ako dieroval?
dEEEEEEEEEEL
05-03-12, 08:09
WH tam nie je .... iba žeby bol. Nevadí však čo.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.