Zobrazit normální verzi : Rezervace serveru a admin
DOBRÝ VEČER :) Nedávno jsem narazil na tento server s možností rezervace serveru :) a jelikož mě zaujala tak by mě ještě zajímalo jak se udělat adminem na svojem serveru :) a jestli to vůbec jde :) vím že jde /menu a ovládat server ale jestli jde do konzokle amx_... nevím jak :) děkuji za odpověd , pěkný večer. :new_russian:
Nakladana Okurka
03-08-17, 23:04
DOBRÝ VEČER :) Nedávno jsem narazil na tento server s možností rezervace serveru :) a jelikož mě zaujala tak by mě ještě zajímalo jak se udělat adminem na svojem serveru :) a jestli to vůbec jde :) vím že jde /menu a ovládat server ale jestli jde do konzokle amx_... nevím jak :) děkuji za odpověd , pěkný večer. :new_russian:
Pomocí /menu můžeš kickovat i banovat. V podstatě tam můžeš dělat většinu věcí jako admin, ale admin jako takový být na rezervačce nemůžeš.
Ještě jedna věc jak to je že když nastavím že bdu server ovládat jen já, jak to ten server pozná a že jsem já ten co rezervoval :) A jeden problémek ještě :) když davam ban nebo jiný příkaz po dlouhé době píše že mam čekat sekundu přitom čekam aspon minutu :))
Nakladana Okurka
03-08-17, 23:17
Pozná podle tvoje IP nebo SID nebo nevím teď přesně co tam zadaváš při rezervovaní. Druhou část otázky moc nechápu a Grab pokud vím tak na rezervačce nejde
Server tě pozná podle ip adresy, ale můžeš zadat i steamid.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.